Ötletek az óvónénik megajándékozására

doszerk - 2023. április 12. 10:30

Friedrich Fröbel óvodaalapító, pedagógus születésnapjára emlékezve tartják április 21-én az óvoda-napot, amely alkalmával semmiképpen sem szabad elfeledkezni arról, hogy az óvónéniket és a dajkákat köszöntsük néhány elismerő szóval vagy egy apró személyes ajándékkal. (X)

No, de ilyenkor szokott felmerülni a kérdés, hogy mégis mi legyen az apróság, hiszen azonkívül, hogy a gyermeiddel foglalkoznak, nem igazán ismered őket. De nem kell pánikba esned, a mai cikkünkben ugyanis összegyűjtöttünk olyan ötleteket, amelyekkel garantáltan sikert arathattok majd.

Virág

Véleményünk szerint a legjobb megoldást egy csodálatos virágcsokor jelenti, amelyhez választhattok akár még egy csodaszép vázát is a Lakberbazár dekorációs termékei közül. Annak érdekében pedig, hogy még személyesebbé tegyétek, gyerekek által rajzolt vagy festett képeket helyezzetek el egy borítékban, és ezt csúsztassátok bele a csokorba. Ez egy olyan szentimentális ajándék lesz, amelyet a gyermekeid óvónénijei garantáltan sokáig dédelgetni fognak majd.

Kávézáshoz vagy teázáshoz kapcsolódó ajándékok

A kávézás és a teázás igazi felüdülést jelent az óvónéniknek és a dajkáknak a nap folyamán, ezért az egyik legkézenfekvőbb ajándék a számukra egy csésze vagy akár egy komplett szett, ami már egy aljat és egy kanalat is tartalmaz, mint amilyen például a Lakberbazár levendulamintás kerámia szettje is. 

Fényképalbum

Szintén szuper ajándék lehet egy fényképalbum egy személyre szabott borítóval és tele a gyerkőcök boldog pillanataival. Érdemes még egy hozzá illő ajándékdobozt is választanotok, amely nemcsak a csomagolást teszi sokkal egyszerűbbé, hanem az ajándék is jobban mutat majd benne. 

Az egész olyan lesz, mint egy időkapszula, amit az óvónénik, illetve a dajkák akárhányszor levesznek a polcról, és belelapoznak, újra és újra visszarepíti majd őket a boldog emlékekhez.

A relaxálásukat segítő ajándék

Az óvónéniket, a dajkákat és a pedagógusokat nyugodtan nevezhetjük a korunk szuperhőseinek, akik a hosszú és fáradalmas munkájuk után ugyanúgy megérdemelnek egy kis pihenést. Ezért ha egy masszázsbérletet vagy egy wellnessbelépőt adtok nekik, akkor azt garantáltan értékelni fogják.

Ajándékkosár

Egy ajándékkosár szintén nagyszerű módját jelentheti annak, hogy megháláljátok az óvónénik és a dajkák egész éves áldozatos munkáját. Ennek összeállításához javasoljuk, hogy válasszatok ki néhány tárgyat, amelyek különleges dolgokat szimbolizálnak, és címkézzétek fel egy rövid üzenettel. Ez lehet például egy kávéval töltött csokoládé, amely lendületet ad majd a nehezebb napokon, vagy bármi olyan dolog, amely mosolyt csal az arcukra.

Nem muszáj csak tárgyakban gondolkodni!

A legtöbben elkövetik ilyenkor azt a hibát, hogy csak konkrét tárgyakban gondolkodnak, pedig egy rövid szívhez szóló műsor ugyanolyan nagyszerű ötlet lehet, amely során, ha rendelkezésre áll a megfelelő technikai eszköz, akkor érdemes a gyerekekről összeválogatott fényképeket is levetíteni.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Teraszok hatékony árnyékolására válassza a klasszikus napellenzőt!

Teraszok hatékony árnyékolására válassza a klasszikus napellenzőt!

2024. szep. 27.

A teraszok jelenthetik a nyári szezonban a második nappalit, az új életteret, ahol megfelelő árnyékolás mellett, valamint kényelmes és funkcionális bútorokkal berendezkedve a szabadidőnk nagy részét tölthetjük. (X)

DSTV: ezer és egy kéréssel keresik

DSTV: ezer és egy kéréssel keresik

2024. szep. 27.

Folytatta a hétköznapi igényekre szakosodott kismesterek bemutatását a DSTV. Az összeállítás révén a kulcsmásolást, késélezést, táska- és cipőjavítást vállaló Dózsa György úti pinceműhelyt, és vezetőjét, Lakatos Teréziát ismerhetjük meg. Hangkép.

10 éves a Máltai Játszótér – együtt ünnepelnek szombaton

10 éves a Máltai Játszótér – együtt ünnepelnek szombaton

2024. szep. 26.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 10 éve van jelen Dunaújváros szívében – ekkor nyitották meg a játszótér kapuit a családok előtt. Vidáné Varga Tímea intézményvezető összegzése a jubileumi ünnepség részleteit is tartalmazza.

Egy riasztó, amiben mindig megbízhat

Egy riasztó, amiben mindig megbízhat

2024. szep. 26.

Létezik egy olyan riasztómárka, amiben ön is maximálisan megbízhat, ha a biztonságáról van szó. (X)

Mikor jelent jó megoldást az egyszerűsített cégbejegyzés?

Mikor jelent jó megoldást az egyszerűsített cégbejegyzés?

2024. szep. 26.

Az üzleti környezet dinamikus változásai miatt gyakran előfordul, hogy egy vállalkozó vagy befektető gyorsan szeretne céget alapítani, hogy kihasználjon egy adódó lehetőséget. Ilyen esetekben az egyszerűsített cégbejegyzés nagyszerű megoldás lehet. (X)

DSTV: vége a nyárnak a Halászcsárdában is

DSTV: vége a nyárnak a Halászcsárdában is

2024. szep. 26.

Még az árvízi fenyegetés előtt készült a DSTV nyári szezont záró összeállítása a Dunagyöngye Halászcsárdában. Fókuszban a kínálat: milyen ételeket kerestek az emberek, milyen újdonságokkal tudtak készülni az egységek a friss zöldségeknek köszönhetően? Hangkép.

Csillagos ötös közösségi kezdeményezések a Móriczban

Csillagos ötös közösségi kezdeményezések a Móriczban

2024. szep. 25.

Csatlakoztak az országos Bicibusz-akcióhoz, újra várják a hagyományos családi piknik résztvevőit, ráadásként nem maradhat el a zenei világnap megünneplése sem a Móricz iskolában. Hírcsokor.