Gazdasági válság, infláció, pénztelenség? Az asztrológia segít megoldani a gondokat

doszerk - 2023. május 14. 8:15

Te is a saját bőrödön érzed az infláció negatív hatásait: hiába dolgozol többet, a kereseted homokszemként pereg ki a kezedből. (X)

Az asztrológia – a kilátástalanság ellenére is – segíthet a pénzügyi helyzeted javításában. Hogyan? Lássuk!

Az asztrológia, bár ősi tudomány, de megtanulható 

Az asztrológia tudománya magában hordozza a filozófia, a csillagászat, és a spiritualitás tudományának ismérveit. Segít az emberi jellemeket megérteni, ahogy képes felfedni az életutakat, a lehetőségeket, a kapcsolatokat. Ennek eredményeképpen az inflációs hatások elemzésére és megértésére is lehetőséget biztosít, ha hajlandó vagy elsajátítani a mikéntjét.

Erre kínál remek lehetőséget a Gyémánthegy asztrológia alaptanfolyama és mesterképzése, amelynek elvégzése után te is választ kaphatsz a saját kérdéseidre. Mi vár rád 2023-ban? Mire számíthatsz pénzügyileg, vagy a munkádban? Mire érdemes figyelned, miben kell változnod? Ezernyi gondolat, kétség, amire jó lenne tudni a megnyugtató választ. 

A csillagjegyed támogat, mutatjuk hogyan!

A következőkben a teljesség igénye nélkül néhány csillagjegy 2023-as pénzügyi kilátásait elemezzük. Mire a cikk végére érsz te is látni fogod, hogy az asztrológiában való elmélyülés milyen hatalmas segítséget nyújthat a pontos célok meghatározásában. 

– A Kos nagyon szenvedélyes csillagjegy, bátor és független, mondhatni kalandvágyó személyiség, aki nagyon impulzív. Ha valamire vágyik, azt azonnal meg akarja szerezni, mert másképp rosszkedvű lesz. Az inflációra való reagálása során ügyelnie kell arra, hogy az impulzusvásárlásokat elkerülje. 
– A Bika kiegyensúlyozott csillagjegy, emiatt nagyon ritkán szegényedik el. Egyetlen gyengesége, hogy ragaszkodik a jó minőségű termékekhez, már-már fényűző életre törekszik. Ez pedig drága mulatság! Az inflációra adott reakciója akkor a legeredményesebb, ha hajlandó lemondani a hétköznapi luxusról. 
– Az Ikrek szülötteinek szerencséje van, mert az átlagnál jobban tudnak alkalmazkodni a változásokhoz. Ez nagy előny a infláció elleni küzdelemben. 
– A Rákok nagyon érzékeny, fantáziadús személyiségek, akik hajlamosak a visszahúzódásra, ami a pénzügyeiket is jellemzi. Pedig az idén ki kell lépniük a rivaldafénybe!
– Az Oroszlán jegy szülöttei szenvedélyesek és nyitottak, céljuk a teljes, korlátok nélküli élet. Szeretnek kitűnni a tömegből, így az anyagi gondok nagyon megviselik őket. 
– A Szűz szülöttek mindig felkészültek a legrosszabbra, ami kifejezetten hasznos válság idején! Náluk az inflációra való felkészülésnek legjobb módja az, ha kihasználják a tehetségüket, azaz jobb megtakarítási tervet készítenek.

Kíváncsi vagy a részletekre, vagy nem találod a saját jellemzésedet?

A gazdasági válság és az infláció még hosszú ideig velünk lehet. Amennyiben sokkal részletesebb elemzést szeretnél magadról, itt az alkalom - sajátítsd el az asztrológia tudományát! A Gyémánthegy asztrológia tanfolyamán minden kérdésedre választ kaphatsz, sőt a későbbiekben másoknak is segíthetsz.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

2024. máj. 02.

Csodás idő, színes kínálat, és minden képzeletet felülmúló tömeg: remek program kerekedett az idén immár harmadszorra rendezett Sugárúti Fesztiválból május 1-jén. Világ dunaújvárosiai, idesüssetek!

Rostisok Találkozója – már másodszor

Rostisok Találkozója – már másodszor

2024. máj. 02.

Legutóbb vészterhes apropóból úszott a hírfolyamba a Rosti iskola neve – ezúttal sokkal örömtelibb eseményről számolhatunk be: immár másodszor adott otthont az iskola árnyas udvara a Rostisok Találkozója című programnak.

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

2024. máj. 01.

Most még csak a képek miatt jöttünk, drága böngészők és aranyos mindenki, minden képzeletet felülmúló sokadalom futott be délelőtt a Sugárúti Fesztiválra. Galériánk frissült, de a javallat változatlan: keresd magad sokadalomban! 

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

Sugárúti Fesztivál: itt az Ikarusok menetrendje

2024. ápr. 30.

Javában tartanak az előkészületek a Vasmű úti kavalkádra, még adósak voltunk a Béke, valamint a Római városrészből induló veterán Ikarus buszok menetrendjével – eddig!

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál! (FRISSÍTVE)

Retro majális a Vasmű úton – jön, jön, jön a Sugárúti Fesztivál! (FRISSÍTVE)

2024. ápr. 29.

Élményözön és időutazás, programcunami műfaji határok nélkül – itt a Sugárúti Fesztivál nagyon részletes programja. Aki csak teheti, kapcsolódjon be a május 1-jén, szerdán futó eseménysorozat kavalkádjába, legyetek, legyünk újra sokan! Vigyázat, horror a vége! (FRISSÍTVE)

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

A kerti munka kényelme: ezért jó döntés egy akkumulátoros metszőolló

2024. ápr. 29.

A kerti munka a tavaszi szezon elkerülhetetlen velejárója. Ha szeretnénk megkönnyíteni, manapság már rengeteg hasznos eszköz áll rendelkezésünkre. Ilyen innovatív megoldás például az akkumulátoros metszőolló is, ami számos előnnyel jár a hagyományos eszközökkel szemben. (X)

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

Nyárias nyitány, aztán aranyat érő esős napok

2024. ápr. 29.

Folytatódik a kellemes tavaszi, már-már nyárias idő a DO meteorológiai szakértőjének friss előrejelzése szerint: május 1-jén napsütés csalogat a szabadba, csütörtöktől már aranyat érő esők jöhetnek.