Hetedik hely a zárónapon

spigott - 2023. június 5. 7:00

Megtartotta selejtezős pozícióját, s végül a hetedik helyen végzett a gerenda fináléjában Makai Lilla, az izraeli Challenge Világkupa zárónapján.

Kép: DKSE-archív

A férfiak mezőnyében három, míg a hölgyeknél egy számban voltak érdekeltek a magyar tornászok a Tel-avivi Challenge Világkupa utolsó versenynapján. A vasárnap délután megrendezett szerenkénti döntőkben ezúttal gerendán mérette meg magát a DKSE tehetséges versenyzője, Makai Lilla, aki a selejtezőben a hetedik helyet szerezte meg gerendán. A viadal zárónapján ez a szer vált Lillára, aki ezúttal nem tudott olyan jó pontszámot elérni, mint kélt nappal korábban, helyezését viszont megtartotta, így a hetedik helyen fejezte be a döntő küzdelmeit.

A férfiak mezőnyében Mészáros Krisztofer kétszer is dobogóra állt az izraeli VK utolsó napján. A szombaton egy aranyat és egy ezüstöt szerző tornász vasárnap – az érmek számát, és színét tekintve – megismételte teljesítményét. Ugráson lett első, míg korláton ezüstérmesként zárt. A harmadik vasárnapi dobogós helyet Molnár Botond érte el, ő ugráson második lett, derült ki a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) beszámolójából.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta mester lett összetettben

Mayer Gréta mester lett összetettben

2024. okt. 13.

Egy aranyéremmel és egy ezüsttel zárták a Mesterfokú Bajnokság egyéni összetett versenyét a DKSE tornászai szombaton.

Fontos pontokat szerzett a DFC

Fontos pontokat szerzett a DFC

2024. okt. 13.

Visszafogott játékkal, a félidők hajrájában szerzett Szepessy-gólokkal győzte le a vendég adonyiakat a Dunaújváros FC labdarúgó csapata a megyei első osztály szombati összecsapásán.

A Kohászé a megyei rangadó

A Kohászé a megyei rangadó

2024. okt. 12.

Gyakorlatilag végig vezetve aratott háromgólos győzelmet az Alba FKC otthonában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese.

Végül hozták a kötelezőt

Végül hozták a kötelezőt

2024. okt. 12.

Szoros első félidő után magabiztos, hatgólos győzelmet aratott a DFVE női vízilabda csapata a KSI SE elleni fővárosi bajnokin szombaton délelőtt.

BJA-öröm a jégcsarnokban

BJA-öröm a jégcsarnokban

2024. okt. 12.

A kapuk előtt sokkal határozottabb BJA HC háromgólos győzelemmel vitte el a pontokat a Dunaújvárosi Jégcsarnokból.

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2024. okt. 11.

Az újonc KSI elleni szombati bajnokin sem lehet más célja a DFVE női vízilabdázóinak, mint a három pont magabiztos megszerzése.

DSTV: éremeső a szőnyegen

DSTV: éremeső a szőnyegen

2024. okt. 11.

Összesen huszonöt éremmel zárták a Hatvanban megrendezett grappling magyar bajnokság küzdelmeit a dunaújvárosi Fox SE versenyzői. Hangkép.