Vicces nyugdíjasbúcsúztató ajándékok

doszerk - 2023. július 17. 16:17

A nyugdíjba vonulás egyfajta búcsú, de nem kell annak mindenképpen könnyesnek lennie, lehet ezt az alkalmat vidáman is ünnepelni az évek óta ismert és kedvelt kollégákkal. (X)

A következő cikkben bemutatunk néhány ajándéktippet, amit a frissen nyugdíjazott munkatársnak tudtok adni, és akár személyre is szabhattok néhány vicces idézet kíséretében.

Egyedi kulcstartó

A kulcstartó egy olyan ajándék, amit sokan lekicsinylően néznek, pedig valójában kiváló emlékmegőrző. Hiszen hiába van valakinek fotóalbuma vagy nagy emléktárgy-gyűjteménye egy dobozban, ha csak félévente nyitja ki ezeket.

Ellenben a kulcstartót az ember minden nap használja, és a rajta lévő emléktárgyak minden nap felidézhetik benne azokat az embereket, akiktől kapta és azokat a boldog pillanatokat, amiket együtt éltek meg.

A meseloajandekok.hu oldalon nyugdíjas ajándékötletek sokasága vár rád! Itt személyre szabható, alakítható meglepetések számtalan verziójával találhatod szemben magad, neked már csak annyi a feladatod, hogy megtaláld a szituációhoz és az ünnepelthez leginkább illőt.

Vicces kulacs

A hidratálás kiemelten fontos, a mostani meleg időkben fokozottan, de az idősek számára létkérdés is lehet. Ha szeretnétek olyan ajándékot adni a nyugdíjazott kollégának, ami nem csak kedves gesztus, hanem praktikus is, akkor egy kulaccsal biztosan nem lőttök mellé. Ezzel ösztönzitek a megfelelő mennyiségű víz fogyasztására, és nem mellesleg nagyon jópofa üzenetet is hagyhattok neki a kulacsra festve/gravírozva, ami bármelyik útja során feldobhatja a hangulatát. Jó példa lehet a következő idézet nőknek: 

"Nyugdíjba vonulásakor főnököt váltasz – abból, aki felvett, abba, aki feleségül vett." – Gene Perret

Gravírozott flaska

A férfiak számára a flaska egy bevett ajándéknak számít. Egyszerű, könnyen személyre szabható, és persze felettébb praktikus kiegészítő is. Azoknak, akikről tudható, hogy szeretik a röviditalokat, biztosan jó ajándék egy ilyen szett, sok esetben már akkor is, ha van neki otthon belőle. Ennek lehet egy másik alternatívája a dohányosok irányába a cigarettatárca.

Emlékkép a falra

Azoknak a munkatársaknak, akik hosszú éveket töltöttek a munkahelyen, érdemes lehet egy összeállítást készíteni, amit aztán a falra is ki tudnak tenni. Ez összegezheti azt is, hogy mennyi időt töltött el a dolgozó a cégnél, hogy milyen eredményei voltak, de a rendszeresen használt mondatokat, frázisokat is felidézheti.

Az biztos, hogy az ünnepelt számára jól fog esni, hogy annyira figyeltetek rá, hogy megjegyeztétek a szállóigéit, és megemlékeztek a befektetett munkájáról.

Összességében tehát elmondható, hogy a nyugdíjazáskor kapott ajándék, ha jól van megválasztva, akár minden nap mosolyt tud varázsolni a kolléga arcára már akkor is, mikor nem tölti minden munkanapját veletek.
 

A rovat további hírei: Mozaik

DSTV: hódok az Üdülősor alján

DSTV: hódok az Üdülősor alján

2024. szep. 04.

Érdekes témát elevenített fel,, a város belterületén született "zöld sziget" kialakulását mutatja be a DSTV összeállítása. Az Üdülősor alján lévő vizes élőhely valóságos paradicsom – még a hód is megtelepedett! Hangkép.
 

Alternatív ütők és ügyeskedő gyerekek – ilyen volt a "Huncut-Pong"

Alternatív ütők és ügyeskedő gyerekek – ilyen volt a "Huncut-Pong"

2024. szep. 03.

Tréfás akcióval rukkolt ki a Máltai Játszótér közössége a közelmúltban – bolondos asztalitenisz-bajnokságot valósítottak meg, sajátos szabályokkal.

Tikkasztó nyári idővel kezdődik az ősz

Tikkasztó nyári idővel kezdődik az ősz

2024. szep. 02.

Kegyetlenül kitart a kánikula a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint. A hét végéig érdemi csapadék sem lesz – várhatóan péntektől nyílnak az égi csatornák.

Mohácsra emlékeztek – zarándokút állomása volt a Duna-parti öböl

Mohácsra emlékeztek – zarándokút állomása volt a Duna-parti öböl

2024. aug. 31.

Történelmi hagyományőrzők érkeztek Dunaújvárosba még kedden délután, hogy megemlékezzenek az 1526-os Mohácsi csata évfordulójáról – hajóval járják végig II. Lajos király seregének útvonalát.

Természetes és műbelek: Melyik a jobb?

Természetes és műbelek: Melyik a jobb?

2024. aug. 31.

Az interneten is gyakran olvashatunk róla, hogy a kolbászkészítés során az egyik legfontosabb döntés a bél típusának kiválasztása: természetes vagy műbél? (X)

Változatos, színes programmal csalogatott az Útkeresés "dínós" Játékfesztiválja (galériával)

Változatos, színes programmal csalogatott az Útkeresés "dínós" Játékfesztiválja (galériával)

2024. aug. 31.

Jelentős közönséget vonzott, megérdemelten aratott szép sikert a vendégek körében az Útkeresés Segítő Szolgálat immár hagyományos nyárbúcsúztató közösségi kezdeményezése.

Mi kell ahhoz, hogy sikeres ingatlanközvetítő váljon belőlünk?

Mi kell ahhoz, hogy sikeres ingatlanközvetítő váljon belőlünk?

2024. aug. 30.

Időnként a hírekben is hallhatunk arról, hogy melyek azok a szakmák, amiket érdemes kitanulni, ha olyan munkát szeretnénk végezni, amiben ki tudunk teljesedni, és amivel jól is tudunk keresni. (X)