Tartálykocsi égett Székesfehérvárnál (FRISSÍTVE)

doszerk - 2023. augusztus 20. 18:33

Kigyulladt egy üzemanyagokat szállító nyerges vontató augusztus 20-án délután a 62-es főút, az M7-es autópálya felhajtója előtt, Székesfehérvár közelében. (FRISSÍTVE)

Kép: police.hu

A gázolajat és benzint szállító kamion tartálya ég, mely a tűzben hátul kihasadt. A lángok oltását a Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári, siófoki, pétfürdői, veszprémi, pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók jelenleg is végzik. A folyamatos oltóanyag biztosítása érdekében több vízszállító jármű is és hab konténer érkezett a helyszínre. A tűz részben átterjedt a nyerges vonató közelében lévő aljnövényzetre, melynek továbbterjedését rövid időn belül megfékezték az elsőként kiérkező egységek. Az oltási munkálatokat negyven hivatásos tűzoltó jelenleg is végzi, derült ki a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből.

UPDATE 7.16 – még mindig csak egy sáv járható

Komoly munkát adott a lánglovagoknak, majd a helyszínelőknek a tegnap délutáni tűz, egész éjjel tartottak a munkálatok a 62-es úton. Csak hajnalra indulhatott meg a forgalom a kamiontűzben érintett szakaszon, ráadásul a vármegyei főkapitányság friss tájékoztatása szerint egyelőre még mindig nem járható teljes szélességében a főút. Az érintett szakaszon jelenleg – forgalomirányító lámpa mellett – egy sávon lehet haladni, ezért kérik a járművezetőket, hogy kiemelt figyelemmel és fokozott óvatossággal vezessenek!

A rovat további hírei: Sziréna

Mentőhelikopter szállt le a Vasmű úton

Mentőhelikopter szállt le a Vasmű úton

2024. máj. 15.

Egy súlyos sérültet kellett ellátnia a mentőknek a Kossuth Lajos utcában ma délután.

Eltűnt, keresik Takács Andrást (FRISSÍTVE)

Eltűnt, keresik Takács Andrást (FRISSÍTVE)

2024. máj. 07.

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 60 éves férfi eltűnése ügyében. Látta? Tud róla? Jelentkezzen máris! De már egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)

DSTV: a szabályos kerékpározásról

DSTV: a szabályos kerékpározásról

2024. máj. 03.

Hamarosan itt a Bringatúra (nemsoká jövünk a tételes programmal), így igencsak aktuális a DSTV összeállítása. A KRESZ szabályai a kétkerekűsökre is érvényesek, már csak azért is, mert a közlekedők védtelenebb csoportját alkotják a kerékpárosok. Hangkép.

Vádemelés az ámokfutó ellen

Vádemelés az ámokfutó ellen

2024. ápr. 29.

Hol másutt, Dunaújvárosban eresztette el a gyeplőt, 10 kilométeren át menekült az őt üldöző rendőrök elől. És közben lényegében az összes közlekedési szabályt megszegte. Börtön várhat rá, értesült a DO.

Eltűnés miatt keresik Lakatos Piroskát

Eltűnés miatt keresik Lakatos Piroskát

2024. ápr. 26.

A tizenhét esztendős fiatal lány még április tizedikén tűnt el, a dunaújvárosi rendőrök most a lakosság segítségét kérik megtalálásához. Egy megosztás is segíthet!

Elfogták a pincefeltörőt

Elfogták a pincefeltörőt

2024. ápr. 24.

A dunaújvárosi rendőrök hallgatták ki gyanúsítottként a 41 éves férfit. Egy Római körúti helyiséget tört fel, több százezer forintos kárt okozott, értesült a DO. Sokra nem vitte a zsákmánnyal.

Újra életet mentett a szénmonoxid-érzékelő a városban

Újra életet mentett a szénmonoxid-érzékelő a városban

2024. ápr. 22.

Társasházi lakásban támadt a "néma gyilkos", ráadásul egy gyermek életét fenyegette – szerencsére az érzékelő időben jelzett, nem történt személyi sérülés.