Koncert helyett toronytúra és ablakmustra a templomi nyitott napon

Öcaline - 2023. szeptember 8. 18:07

Betegség miatt meghiúsul a Dunaújvárosi Vegyeskar koncertje a Krisztus Király főtemplomban szombaton, de a nyílt nap többi programjára szeretettel várják a vendégeket!

Amint arról már beszámoltunk idevágó előzetesünkben, az Ars Sacra Fesztiválra történő hangolódásként nyitott napot szervez a Krisztus Király Főtemplom – a színes, gazdag eseménysorozatra szeptember 9-én, szombaton várnak minden érdeklődőt. Fontos változás azonban, hogy a programelemek sorából kiesik a Dunaújvárosi Vegyeskar koncertje – a kórus betegség miatt nem lép közönség elé a 16.30-as kezdéssel hirdetett egyházzenei hangversenyen.
A szervezők tájékoztatása szerint a többi programra a tervek szerint várják az érdeklődőket: 15 órakor nyílik a Dédszüleink öröksége című kiállítás, emellett a gyerekeket játszóházzal, pillecukor sütéssel várják a szervezők, de toronytúra, valamint (igény szerint) vezetett templomüveg-bemutató séta is lesz. Ami biztos: 18 órakor szentmisével ér véget a nap. 

A koncert tehát elmarad – de a többi programra szeretettel várják a nyitott nap vendégeit!

(Fotó: DO-archív)
 

A rovat további hírei: Mozaik

Így hozd magad formába hatékonyan!

Így hozd magad formába hatékonyan!

2024. aug. 28.

Bárkivel előfordulhat, hogy a mozgásszegény életmód vagy a helytelen táplálkozás miatt azt veszi észre, hogy elkezdtek rá felszaladni a plusz kilók. (X)

Hogyan vásároljunk teraszponyvát?

Hogyan vásároljunk teraszponyvát?

2024. aug. 28.

A teraszponyvák szinte minden esetben teljesen speciálisak, viszont általában a 630 g/m2-es típusú ponyva megfelelő szokott lenni erre a célra. (X)

DSTV: amit a hennáról tudni lehet

DSTV: amit a hennáról tudni lehet

2024. aug. 28.

Az emberi bőr díszítésének sajátos világába kalauzol a DSTV összeállítása. A végleges tetoválással szemben a henna egy olyan megoldás jelent, ami néhány nap, legfeljebb egy-két hét alatt lekopik a bőrről. Kováts Blanka a népszerű nyári mintákat is bemutatja. Hangkép.

Ezért fontos a reggeli torna

Ezért fontos a reggeli torna

2024. aug. 27.

Legyen szó akár egy könnyed nyújtásról, akár egy intenzívebb edzésről, a reggeli mozgás számos előnnyel jár, ami nemcsak a fizikai, hanem a mentális jólétünket is elősegíti. (X)

Bot helyett kötél, horog helyett mágnes

Bot helyett kötél, horog helyett mágnes

2024. aug. 26.

A mágneshorgászok legfontosabb eszköze nemcsak a vízben rejlő fém tárgyakat vonzza, hanem a fanatikus és kíváncsi rajongókat is. Településünkön is működik mágneshorgász-közösség, országos szinten már tízezrek kutatják a vizek kincseit.

Kánikulával búcsúzik a naptári nyár

Kánikulával búcsúzik a naptári nyár

2024. aug. 26.

Folytatódik a tikkasztó hőség, csak kedden várható némi csapadék a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint. Hivatalosan péntekig tart a hőségriasztás, de esélyes a hosszabbítás.

DSTV: éjszakai csobbanás – újra az élményfürdőben

DSTV: éjszakai csobbanás – újra az élményfürdőben

2024. aug. 25.

A képes beszámolóval már jelentkeztünk, most itt a DSTV összeállítása: a Strandok Éjszakája sikere után újra hosszabb nyitvatartással várták a kikapcsolódni vágyókat az élményfürdőben múlt szombaton. A "Holdfényfürdő" ismét sikert aratott! Hangkép.