A Mikulás vendégeskedett az Útkeresésnél

Öcaline - 2023. december 15. 11:30

Ráadásul nem érkezett üres puttonnyal, és nemcsak társasjátékkal és csomaggal, de nagyon kedves szavakkal is meglepte a gyerkőcöket a segítő szolgálat Bartók Béla utcai bázisán még kedden délután.

Papíron adventi játszóházba csalogatták a családokat az Útkeresés Segítő Szolgálat központjába, ám a vendégeket meglepetésözön várta – ajándékosztó ünnepség vált az eseményből, ráadásul végszóra a Mikulás is betoppant, hogy ő adja át a csomagokat, társasjátékokat. Az ajándékosztó ráadásul minden gyerkőcnek személyre szabott szép szavakkal kedveskedett – kiváló hangulatú program, csodás varázslat kerekedett. 
Hetek óta készültek a meglepetés ünnepségre, árulta el lapunknak még az esemény előtt Mészárosné Libor Ágnes, a segítő szolgálat intézményvezetője:
– Csodás alkalom az intézmény életében, hogy vendégül látjuk a hozzánk forduló családokat, megajándékozhatjuk a gyerekeket. A korábban kapott csomagok mellé társasjátékokat vásárolhattunk a Hankook Tire, valamint Raduka Zsuzsanna képviselő nagylelkű támogatása révén, úgy érzem, ezekkel az egész család ünnepét szebbé varázsolhatjuk. Ráadásul nagy örömünkre a Mikulás is útba ejti az Útkeresést – így személyesen tőle vehetik át az ajándékokat a gyerekek! Nagy lesz a boldogság, biztos vagyok benne!

Újra nagy örömmel vették ki részüket a meglepetés ünnepségből, árulta el Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország kommunikációs vezetője:
– Évek óta figyeljük, és lehetőségeinkhez mérten támogatjuk is az Útkeresés Segítő szolgálat tevékenységét – ők tipikusan azt a munkát végzik, amire rettentően nagy szükség van. Mi pedig úgy gondoljuk, hogy minden kisgyereknek joga van a fényes, szép karácsonyhoz, és a boldog mikuláshoz. Ha tudunk ebben segíteni, az nekünk is öröm.

(Fotó: Végh Zoltán)

A rovat további hírei: Mozaik

Nyár végéig tart az élménytábor a DESE parkjában

Nyár végéig tart az élménytábor a DESE parkjában

2024. júl. 21.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét gyerekektől hangos az alsó Duna-parti pihenőpark. Már javában tartanak a tematikus hetek a Dunaújvárosi Elektromos Sportkör Egyesület (DESE) szabadidőparkjában – ráadásul egészen augusztus végéig várják a táborozókat.

Mosogatógépekhez válasszunk minőségi vegyi árut!

Mosogatógépekhez válasszunk minőségi vegyi árut!

2024. júl. 21.

Nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk a háziasszonyok vitatkozását a gépi és a kézi mosogatás kapcsán, sokszor ez a nap híre. Vajon kinek van igaza? Természetesen mind a kettő módszert alkalmazzák, de egy biztos, minőségi tisztítószerekre minden esetben szükségünk lesz. (X)

Hasznos tudnivalók a szemvédelemről

Hasznos tudnivalók a szemvédelemről

2024. júl. 20.

Annak érdekében, hogy a cégek megfelelően tudjanak működni, több mindenre is oda kell figyelniük. Ezek közé tartozik többek között a munkavédelem is, aminek különösen azokon a helyszíneken van kiemelt jelentősége, ahol a dolgozók a munkavégzés jellegéből adódóan az átlagosnál nagyobb veszélyeknek vannak kitéve.(X)

DSTV: boldogító igenek a Rockmaratonon

DSTV: boldogító igenek a Rockmaratonon

2024. júl. 20.

Az eseményről már beszámoltunk, most itt a DSTV összeállítása arról, hogy különleges esemény, esküvő is színezte a Rockamaraton kínálatát – a zúzdán kívül, de még bőven hallótávolságon belül esküdött örök hűséget egymásnak Horváth Magdolna és Hevesi Barnabás.  Boldogságos hangkép.

A gyermekkori miópia lassításának egyik eszköze

A gyermekkori miópia lassításának egyik eszköze

2024. júl. 19.

A miópiát más néven rövidlátásnak, de köznyelvben "mínuszos" dioptriának is hívják, jellemzően gyermekkorban kezdődik. Ez egy olyan látászavar, amikor a távoli tárgyak képe nem éles, hanem homályos, elmosódott. (X)

DSTV: álomvilágban a táborlakók

DSTV: álomvilágban a táborlakók

2024. júl. 19.

Folytatódott Polgár Lilla játékos foglalkozásainak sora az MMK tábora keretében, derül ki a DSTV összegzéséből. A Társasjátéktábor résztvevőit igazi varázsvilágba kalauzolta el – az élménydús foglalkozás az Álmodjuk meg együtt címet kapta. Hangkép.
 

"... a Rockmaraton szereti Dunaújvárost" (galériával)

"... a Rockmaraton szereti Dunaújvárost" (galériával)

2024. júl. 18.

Zúzda és jókedv négy napon át, még alig ért véget, de már hiányzik a Rockmaraton kavalkádja a Szalki-szigeten – a fesztivál félidejében volt egy fontos interjú, ezzel még adósak vagyunk. Ja igen,meg a zárónap képeivel!