Eltűnés miatt keresik Dávidot – jelezzen, ha látta! (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2024. február 2. 17:30

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a 13 éves fiatal eltűnése ügyében. A fiúnak csütörtökön veszett nyoma – bárki bármit tud róla, jelentkezzen, de már egy megosztás is segíthet! (FRISSÍTVE)

Eltűnés miatt fordult a nyilvánossághoz a vármegyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. Mint felhívásukban írják, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kezdett eljárást Dolányi Dávid eltűnése ügyében. A 13 éves fiatal csütörtökön délután távozott előszállási gondozási helyéről, azonban oda nem tért vissza, életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiatal fiú körülbelül 155 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid fekete hajú, egyik fülében fülbevalót hord. Dávid eltűnésekkor fekete kabátot, farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható fiatalt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú nap 24 órájában elérhető 80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon!

Látta? Felismeri? Tud róla? Segítsen – akár egy megosztással is! 

UPDATE 02. 06. 09.22 – előkerült a fiatal!

A vármegyei főkapitányság kommunikációs szolgálata friss tájékoztatása szerint a felhívás aktualitását vesztette, a keresett fiatal előkerült!

(Fotó: FVMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

Bréking: lánglovagok bevetése az Alkotás utcában (FRISSÍTVE!)

Bréking: lánglovagok bevetése az Alkotás utcában (FRISSÍTVE!)

2024. feb. 27.

Egy 7. emeleti lakás erkélyén szivárgó füst miatt riasztották a dunaújvárosi egységet ma reggel. A Béke városrészi bevetés még felderítési szakban van – jövünk a részletekkel! (FRISSÍTVE!)

Bréking: lakástűz a Római körúton (FRISSÍTVE!)

Bréking: lakástűz a Római körúton (FRISSÍTVE!)

2024. feb. 23.

Hivatalos megerősítés még nincs, de úgy tudjuk, a cigarettázás vezetett lángok fellobbanásához a Római körút sorháznak egyik ötödik emeleti lakásában ma reggel. (FRISSÍTVE!)

Notórius, ám roppant ügyetlen áruházi szarka bukott meg

Notórius, ám roppant ügyetlen áruházi szarka bukott meg

2024. feb. 06.

Tízszer próbált meg különféle termékeket eltulajdonítani a dunaújvárosi áruházakból az a nő, akinek letartóztatásáról az ügyészség rendelkezett, értesült a DO. Folytatólagosan elkövetett lopás, folyamatos bukó a hajtás után!

Szirénapróba: közeleg a hétfő, következhet a morgatás

Szirénapróba: közeleg a hétfő, következhet a morgatás

2024. feb. 04.

A szokásos hónap eleji gyakorlathoz híven Dunaújváros mellett Ercsiben, Szabadegyházán és Ráckeresztúron, valamint Paks harminc kilométeres körzetében lesz hallható szirénapróba – városunkban most is hétfőn 11 órakor kezdődik a morgatás.

Munkásszállóról lopott – vádemelés a vége

Munkásszállóról lopott – vádemelés a vége

2024. feb. 01.

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség emelt vádat kifosztás bűntette és további bűncselekmény miatt azzal a nővel szemben, aki egy munkásszállóról tulajdonított el készpénzt. Két sértettet károsított meg, értesült a DO.

Harcot hirdettek a netes csalások ellen

Harcot hirdettek a netes csalások ellen

2024. jan. 31.

Egy közelmúltban történt, több mint 140 sértettet megkárosító bűncselekmény-sorozat nyomán adott ki figyelmeztető összegzést a vármegyei főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Így előzze meg mindenki a lakástüzeket!

Így előzze meg mindenki a lakástüzeket!

2024. jan. 30.

Két konyhatűz adott apropót a vármegyei katasztrófavédelmi szóvivőnek, hogy tűz- és egyúttal baleset-megelőzési egyszereggyel rukkoljon ki.