Energiatároló rendszerek

doszerk - 2024. május 24. 14:30

Az emelkedő energiaárak, és az igény az ökológiai lábnyom csökkentésére egyre több háztartást terel a zöldenergiák irányába. Ezek közül a legelterjedtebb, és ami családok, magánszemélyek számára könnyen elérhető, az a napenergia. (X)

Magyarországon sajnos az energiatároló rendszerek kiépítettsége nem megfelelő, így ha a nyári hónapokban napelemekkel sok energia is gyűlik össze, ami az egész évre elegendő lenne, nincs megteremtve a lehetőség annak tárolására. Erre a helyzetre kínál remek megoldást az Akku-Elem szolártechnikai termékeinek kínálatában kapható energiatároló rendszer, amivel Ön is el tudja raktározni az összegyűjtött energiát.

Miért a LiFePO4 energiatároló?

A LiFePO4 az egyik legkeresettebb termék a kategóriában. Ez köszönhető a kedvező árfekvésének, valamint egyszerű telepíthetőségének és mutatós megjelenésének egyaránt. Feladata, hogy nagy mennyiségben tároljon megújuló energiát, aminek az előnyeit így nem csak a meleg, nyári, napsütéses hónapokban tudja élvezni, hanem a hidegebb évszakokban is erről tudja üzemeltetni elektromos berendezéseit.

További óriási előnye a zöld energiának és annak tárolási lehetőségének, hogy ezáltal függetlenedni lehet az energiaszolgáltatóktól, ami a mai, sokszor kiszámíthatatlan és gyors tempóban változó világban hatalmas pozitívum. Nem kell tartani egy hirtelen drasztikus áremeléstől, vagy a szolgáltatás kimaradásától.

A LiFePO4 rendszer felépítése és sajátosságai

A termék két főegységből áll, az egyik az akkumulátorblokk, a másik pedig az inverter fejegység. Ez utóbbi felel azért, hogy a napelem által termelt egyenáram váltóárammá alakuljon. A másik egység egy nagy kapacitású moduláris akkumulátor, ami megbízható működést biztosít hosszú távon. 

A termék előállítása során a legmodernebb technológiák kerültek alkalmazásra. A típus egyik legnagyobb előnye a kiemelkedően nagy energiasűrűségében rejlik. Ez leegyszerűsítve annyit tesz, hogy viszonylag kis mérete ellenére, a rendszer nagy mennyiségű energia tárolására alkalmas. A kompakt méret rendkívül praktikus darabbá teszi, ami így könnyen telepíthető bármely otthonba. Ezt segíti modern, letisztult, esztétikus megjelenése is, ami így nem fogja elrontani az összképet.

Minőség, teljesítmény és karbantarthatóság

Az energiatároló rendszer kiválasztásánál ügyeljen a megfelelő minőségre. Ismert gyártó, megbízható termékei közül válogasson, amire többéves garanciát vállal a forgalmazó. Vásárlás előtt mérje fel az igényeket. Természetesen más teljesítmény szükséges egy kisebb hétvégi ház üzemeltetéséhez, és más egy családi házhoz, ahol életvitelszerűen tartózkodik családjával. 

A termék leírásában szereplő telepítési és karbantartási útmutatót gondosan olvassa el és őrizze meg. Az időnkénti karbantartási munkálatok elvégzése garantálja, hogy a termék hosszú ideig az Ön és családja kényelmét szolgálja.

A rovat további hírei: Mozaik

Lendülj formába különleges kezelések segítségével!

Lendülj formába különleges kezelések segítségével!

2024. jún. 16.

Hölgyként jellemzően nyitottak vagyunk különféle szépségápolási és alakformálási praktikákra, amelyek segítenek feldobni a megjelenésünket és pozitív hatást gyakorolnak az összképre. (X)

DSTV: épül a játszótér az iskolaudvaron

DSTV: épül a játszótér az iskolaudvaron

2024. jún. 16.

Új közösségi színtér születik a BIROK Szabó Magda Tagintézményében, derül ki a DSTV összegzéséből. A közelmúltban rendezett jótékonysági bál bevételét játszótér építésére fordítják – már javában tart az eszközök telepítése az intézmény udvarán. Hangkép.

Tábor Dunaújvárosban: itt a nyár, tele életre szóló élmények ígéretével

Tábor Dunaújvárosban: itt a nyár, tele életre szóló élmények ígéretével

2024. jún. 15.

Kezdődik a vakáció, és már az önkormányzati napközis tábor nyitása is közeledik – július elsejétől, hat héten keresztül várják a fiatalokat.

A húsipari vágóeszközök élezésének legújabb eszközei

A húsipari vágóeszközök élezésének legújabb eszközei

2024. jún. 15.

Annak érdekében, hogy a húsipari alapanyagok vágását precízen és biztonságosan lehessen elvégezni, éles szerszámokra, késekre, bárdokra van szükség. (X)

Csillagok, Párizs és muzsika a Rómain – sikeres volt forgatag (galériával)

Csillagok, Párizs és muzsika a Rómain – sikeres volt forgatag (galériával)

2024. jún. 14.

Nyárindító kavalkádot szervezett még múlt pénteken délutánra Barta Endre a Római városrészi víztorony mellé. A terület önkormányzati képviselője családi mulatságra invitálta a környék lakóit, akik egészen biztosan jól érezték magukat.

Kertápolás remek eszközökkel

Kertápolás remek eszközökkel

2024. jún. 14.

A kertészkedésben az a nagyon csodálatos, hogy nem igazán hagyja az embert unatkozni a sok-sok tennivaló. Ha valaki igényes és gondozott környezetre vágyik, akkor azért bizony sokat is kell dolgoznia. Ehhez ma már szerencsére remek kerti szerszámok állnak minden szorgos kertész rendelkezésére.

DSTV: operett-örökzöldek a Kultik Moziban

DSTV: operett-örökzöldek a Kultik Moziban

2024. jún. 14.

Telt házas, tomboló sikert aratott előadásról tudósít a DSTV összeállítása. A Kultik Moziban volt nagyon hálás a közönség Oszvald Marika és Peller Károly operett műsorának – míg az örökzöldek után Hajdú Balázs humorista szórakoztatta a megjelenteket. Hangkép.