Lendülj formába különleges kezelések segítségével!

Öcaline - 2024. június 16. 8:30

Hölgyként jellemzően nyitottak vagyunk különféle szépségápolási és alakformálási praktikákra, amelyek segítenek feldobni a megjelenésünket és pozitív hatást gyakorolnak az összképre. (X)

Itt az ideje megismerkedni egy egyedülálló módszerrel.

Milyen kezelésekből válogathatunk?

Ma már számtalan jobbnál jobb kezelés lelhető fel a piacon, amelyek látványos változást ígérnek rendkívül rövid időn belül. Azonban érdemes körültekintően eljárni, és azokat a módszereket kiválasztani, amelyek valóban elhozzák a kívánt eredményt. Az öngondoskodás nem lehet teljes a Toman Dietnél megtalálható Harangvölgyi kozmetikumok nélkül, amelyek közül kiemelkedik a Stay in Shape csomag. 

A dobozban rejlő termékek által megadhatjuk testünknek azt a törődést, amelyre régóta vágyik, beleértve a külső ápolást és a belső harmónia megteremtését. Az egészséges életmódot hirdető márkák sorra rukkolnak elő különböző testkezelésekkel is, amelyek segítenek újra formába lendülni és visszanyerni önbizalmunkat. 

A professzionális alakformáló készülékek olyannyira effektívek, hogy a hason körbefutó zsírpárnácska is veszíthet a térfogatából, és a kezeléseknek köszönhetően akár több centi is eltűnhet a kritikus testtájról. A megereszkedett bőr feszesítésén kívül aktívan részt vesznek a zsírbontásban és a cellulit mérséklésében.

Ezt nyújtja egy alakformáló készülék

Általában többféle funkció lép működésbe, amikor egy alakformáló készüléket alkalmazunk. A szakképzett terapeuták ismerik az eszközök összes csínját-bínját, ezért a kezelések ott fejtik ki a jótékony hatásukat, ahol a leginkább szükséges.

A multipoláris rádiófrekvencia révén a bőr és a bőr alatti szövetek olyan hőmérsékletet érnek el, amelyben a sejtműködés felélénkül. Ez egy olyan terápiás tartományt és környezetet generál, amelyben fokozottan megindul a bőr kollagéntermelése, valamint csökkenhet a cellulit mennyisége.

A vákuum áldásos működése mellett sem mehetünk el szó nélkül, melyet a kezelőfej fejt ki. Pont annyira erős, hogy serkentse a nyirokkeringést, és hozzájáruljon a lerakódott méreganyagok, a víz és a zsír felszabadulásához. A kezelés során egyfajta pulzáló elektromágneses mező van jelen, amely alapvetően nem érzékelhető. Ettől függetlenül közreműködik az anyagcsere-folyamatok optimalizálásban, továbbá egyedülálló fiatalító hatásáról is ismert.

A siker vitathatatlan

Egy-egy ilyen kezelés körülbelül 15-20 percet vesz igénybe, és nagyjából 6 alkalom szükséges ahhoz, hogy szembetűnő változásra és kiemelkedő eredményekre legyünk figyelmesek. Mivel a terápia magas hőmérsékleten történik, kiemelt figyelmet kell fordítani a folyadékpótlásra.

Természetesen az efféle alakformáló módszerek egymagukban nem váltják ki a kiegyensúlyozott táplálkozást és a sportos életmódot. Így erre a két területre is célszerű időt és energiát szánni, hogy igazán komfortosan érezhessük magunkat a testünkben. Az önmagunkkal való törődés mindig kifizetődik!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Hőség és égiháborúk – egész héten

Hőség és égiháborúk – egész héten

2024. jún. 24.

Sok-sok napsütés, záporokkal, heves zivatarokkal tarkítva – nyárias, de meteorológiai szempontból igencsak mozgalmas időszakot ígér a DO szakértője. A legdurvább égiháború szerdán lehet – felhőszakadással, jégesővel.

Hideghívással az értékesítési célokért

Hideghívással az értékesítési célokért

2024. jún. 24.

Könnyebb olyan cégvezetőt találni, aki csalódott a hideghívásban, mint olyat, akit meggyőzött. Utóbbiak minden bizonnyal ki is aknázták a lehetőségeket, új piacokat nyitottak és bővítették ügyfélkörüket. Utánajártunk, miért lehetnek eltérőek a tapasztalatok. (X)

Mire jó az impulzusrelé?

Mire jó az impulzusrelé?

2024. jún. 23.

Az impulzusrelé egy laikusok által kevésbé ismert elektromos eszköz, annak ellenére, hogy nagyon sokan használják, tudtukon kívül is. Fő funkciója, hogy az áramkört bizonyos időre bekapcsolja impulzusok segítségével, azaz tulajdonképpen egy kapcsolófajtaként tekinthetünk rá, ami ideiglenesen bekapcsol egy gépet vagy egy elektromos rendszert, majd egy adott idő elteltével visszaállítja a korábbi állapotába (adott esetben kikapcsolja). (X)

DSTV: irány a cirkusz!

DSTV: irány a cirkusz!

2024. jún. 22.

Különleges kínálattal csalogatja a közönséget a Magyar Donnert Nagycirkusz, derül ki a DSTV összegzéséből. A csapat érkezéséről márt beszámoltunk, most Donnert Elisabeth mesél a repertoárról – és persze a cirkusz kalandos életéről is! Hangkép.

Resti Családi Napok: műsorváltozás, programbővülés

Resti Családi Napok: műsorváltozás, programbővülés

2024. jún. 21.

A közelmúltban már posztoltuk a szombaton és vasárnap esedékes programözön kínálatát – az alábbiakban némi kiegészítés következik.

Mik azok a hordozható erőművek, és miért hasznos, ha nekünk is van ilyen készülékünk?

Mik azok a hordozható erőművek, és miért hasznos, ha nekünk is van ilyen készülékünk?

2024. jún. 21.

Energiára gyakorlatilag állandóan szükségünk van. Pedig akadnak olyan helyzetek, amikor nem áll a rendelkezésünkre közvetlenül elérhető áramforrás. Mit tehetünk ilyenkor? A válasz a hordozható erőművekben rejlik. (X)

Garázsvásár Újtelepen: csúcsrajátatások (galériával)

Garázsvásár Újtelepen: csúcsrajátatások (galériával)

2024. jún. 20.

Mind az árusító pontok, mind az érdeklődők, vásárlók számát tekintve rekordot döntött a Garázsvásár sokadalma múlt szombaton. Infópont segített, fogatos taxi szállított, pazar felhozatal csalogatott, véradás körített – remek közösségi program kerekedett!