Újra a piacon lesz a Csomagtartóvásár!

Öcaline - 2024. augusztus 15. 16:00

A tavaszi kísérletek átütő sikere után nem véletlen, hogy újra a dunaújvárosi piac területén rendezik a Csomagtartóvásár és Bolhapiac sokadalmát augusztus 18-án, vasárnap. Mintegy 140 stand kínálata csalogat!

Az elmúlt alkalmak szép hagyományát követve reggel 8-tól egészen 12 óráig tartó sokadalom előkészületeiről a szervező csapat képviseletében Coletti Éva mesélt:
– Nagyon jó úton halad a program: az elmúlt vásárok fényesen igazolták, hogy érdemes volt útjára indítani a közösségi kezdeményezést, ami az újrahasznosítást és a kellemes, hasznos időtöltést szeretné ötvözni. Bevallom, mi magunk is szívesen böngésszük az árusaink portékáját. Az idei, immár harmadik szezon nyitánya változatlanul a piacon lesz – nagyon jól elfér egymás mellett a használt ruha, a bolhapiac kincseinek és a kézművesek remekeinek köre és friss zöldség-gyümölcs kínálat. A hely megközelíthetősége is nekünk kedvez – a Béke tér ideális helyszín, az árusok is, a vásárlók is nagyon szeretik! 

Coletti Éva elárulta, az érdeklődők ezúttal is mintegy 140 asztal/stand kínálatából válogathatnak. A program természetesen nyitott, mindenkit szeretettel várnak!

(Archív fotó: Végh Zoltán)

A rovat további hírei: Mozaik

Stresszkezelés az állásinterjún

Stresszkezelés az állásinterjún

2024. aug. 15.

Számos olyan munkakör van, amelynek betöltéséhez elengedhetetlen a jó stressztűrő képesség, a feszült helyzetek megfelelő kezelése és a megfelelő bánásmód az ideges, követelőző, haragos emberekkel. (X)

A virágmintás ruhák kihagyhatatlan darabok

A virágmintás ruhák kihagyhatatlan darabok

2024. aug. 14.

A virágmintás ruhák évről évre visszatérnek a divat világába, nem véletlenül. A mai cikkünkben átbeszéljük az előnyeiket. (X)

Újra holdfényparti az élményfürdőben

Újra holdfényparti az élményfürdőben

2024. aug. 14.

A keresztségben Holdfényfürdő nevet kapott eseményre szombaton várják meghosszabbított nyitva tartással az érdeklődőket az élményfürdőben – éjfélig tart a parti, a csobbanást 20-24 óra között retro buli színesíti. Flyer.
 

DSTV: újra siker a durva motorbőgetés (galériával)

DSTV: újra siker a durva motorbőgetés (galériával)

2024. aug. 14.

Benzingőz és gumifüstölés, gyereksarok és versenyek – ismét Dunaújváros adott otthont a BMW immár hagyományos márkatalálkozójának múlt péntektől egészen vasárnapig. A Bimmer Parade kínálatát többek autószépségverseny és kipufogó hangnyomás mérés színezte, de nagy sikert aratott a limbó és a beszédes nevű Dühöngőben rendezett gumifüstölés is. Hangképtár.
 

Tuti tippek önbizalomhiánytól szenvedőknek

Tuti tippek önbizalomhiánytól szenvedőknek

2024. aug. 13.

Az önbizalomhiány szinte népbetegségnek számít, ami felvetheti a kérdést: miért? Nagyon sokan küzdünk ezzel, ami örök harcnak tűnhet, ha már felismertük a problémát. (X)

Tikkasztó nyári idő várható – nem enyhül a hőség szorítása

Tikkasztó nyári idő várható – nem enyhül a hőség szorítása

2024. aug. 12.

A hőségriasztás hírét már megzengettük, most következzen a DO időjárási szakértőjének prognózisa: a lényeg ugyanaz, tartós és veszélyes kánikulai hét elé nézünk. Indokolt a vörös kód, de a hét végén már föllélegezhetünk – szó szerint.

Bimmer Parade a Szalki-szigeten – már mától!

Bimmer Parade a Szalki-szigeten – már mától!

2024. aug. 09.

Motorbőgés, sörcsúszda és egy rakat közösségi élmény; újabb márkatalálkozónak ad otthont a Szalki-szigeti kemping: mától egészen vasárnapig rendezik városunkban a Bimmer Parade kavalkádját.