5 érv a profi weboldal fejlesztése mellett

doszerk - 2024. szeptember 17. 9:00

A legtöbben még mindig tévesen azt hiszik, hogy mindegy, milyen a weboldal, a lényeg, hogy legyen valami, és itt meg is áll a tervezési folyamat. Míg mások továbbjutnak valamelyest, de kizárólag az érdekli őket, hogy milyen színek domináljanak, és milyen betűtípusokat válasszanak. (X)

A profi weboldal-fejlesztés ennél jóval több, megéri online marketingügynökségre bízni a dolgot, hiszen így valóban pénztermelő gépezetet tudhatunk magunkénak, és jócskán ki tudjuk használni minden előnyét. Ha azt szeretnénk, hogy hírértéke legyen a vállalkozásunk sikerének, akkor oda kell tennünk magunkat.

Hozunk máris 5 érvet, amiért megéri marketingszemléletű, profitorientált, üzleti oldalt létrehozni.

Pozitív első benyomás és a bizalom kiépítése

Egy professzionális weboldal azonnal pozitív benyomást kelt a látogatókban, ez pedig nagyon jó alapot jelent a bizalom kiépítéséhez, persze még hosszú és rögös lesz az út, de tekinthetünk rá nulladik lépésként.

Ha megfelelően terveztük meg, szakértelmet, precizitást sugároz, nem lesz kérdés, hogy a vállalkozás, ami mögötte áll, mennyire érti a dolgát. Mindehhez persze fontos, hogy az oldal gyorsan betöltődjön, könnyen lehessen navigálni, minden okoseszközön megfelelően jelenjen meg a különböző képernyőméretekhez igazodva.

Jobb felhasználói élmény biztosítása

Valamelyest az előbbiből következik, hiszen ha egyszerűen kezelhető, nem kell sokat várni a betöltődésére, kellemes a szemnek, pozitív benyomást kelt, akkor máris jobb felhasználói élményt biztosítunk általa. A profi weboldal egyértelműen felhasználóbarát, és ha elégedettek, rengeteg informatív tartalmat találnak, több időt is töltenek el rajta.

Magasabb SEO-teljesítmény

A megfelelően optimalizált oldal jobb helyezést érhet el a keresőmotoroknál, ennek hála több látogató, potenciális ügyfél érkezhet. Természetesen az üzleti modell és a célcsoport függvénye, de minden esetben érdemes kihasználni az ingyenesen érkező forgalom erejét is. 

Bár sokan egyszerűnek gondolják, mégis fontos profikra bízni ezt a feladatot is. Nem beszélve arról, hogy az egész weboldal fejlesztésére igaz, hogy sosem “ér véget”, nem egy egyszeri projektben kell gondolkodni, hanem folyamatos teendőként tekintsünk rá.

Mobilbarát dizájn 

Szerencsére a legtöbb vállalkozó számára egyértelmű, hogy a profi weboldal reszponzív, erre már fent is utaltunk, azaz hogy minden felületen megfelelően jelenik meg, nem jelent problémát, ha okostelefonról böngésszük, de az sem, ha asztali gépről.

Konverzió növelése

Az üzleti fókuszú weblap képes ellátni a funkcióját, vagyis általa több feliratkozót, ügyféljelöltet gyűjthetünk, persze ehhez marketingautomatizációs folyamatokat kell létrehozni, ebből is jól látszik, hogy nemcsak a küllem, hanem a felszín alatt megbújó, gondosan megalkotott “rendszerek” ugyanúgy elengedhetetlenek.

A 7Blog online marketing ügynökségre számíthatunk, ha weboldal fejlesztésre adnánk a fejünket, így biztosak lehetünk abban, hogy egy pénztermelő gépezettel gazdagodunk, ami nemcsak külsőleg tetszetős, hanem valóban a vállalkozást szolgálja.

A rovat további hírei: Mozaik

Kutyás programok sora: a kemping helyett a Városháza lesz a helyszín!

Kutyás programok sora: a kemping helyett a Városháza lesz a helyszín!

2024. szep. 16.

A kemping területe helyett a Városházán rendez egész napos kutyás programsort a LEAF Kutyás Kutató-Mentő Sportegyesület szeptember 21-én, szombaton abból az alkalomból, hogy most lettek egyévesek. Várnak minden gazdit és kutyáját, de azokat is, akik csupán szeretik a négylábúak társaságát.

A hűvös, esős napok után kellemes őszi idő várható

A hűvös, esős napok után kellemes őszi idő várható

2024. szep. 16.

Még néhány napig hűvös idő lesz, majd lassú, de biztos melegedés kezdődik a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint. A hét közepétől újra 20 fok feletti értékeket mérhetünk.

DSTV: jó ügy érdekében futottak

DSTV: jó ügy érdekében futottak

2024. szep. 15.

A beszámolót már olvashatták, most mutatjuk a DSTV összegzését a múlt heti közösségi akcióról. Több száz résztvevő kapcsolódott be a Fuss velünk, fuss értünk jótékonysági futóverseny programjába – a közösségi kezdeményezés ezúttal is szép sikert aratott. Hangkép.

DST: a csodakert bűvöletében

DST: a csodakert bűvöletében

2024. szep. 14.

Nem is olyan régi vendégjárást elevenít fel a DSTV összeállítása. A nyár közepén vezette körbe a 79 éves Szántai Lajos a stábot nagy gonddal ápolt, csodaszép kertjében. Az Ivó utcai oázis szépsége méltán nyűgöz le minden vendéget. Hangkép.
 

Fanok, figyelem, újra itt a Dunaújvárosi Képregényfesztivál!

Fanok, figyelem, újra itt a Dunaújvárosi Képregényfesztivál!

2024. szep. 12.

Kisjubileumot ül a közösségi kezdeményezés. idén már ötödszörre rendezik meg a Dunaújvárosi Képregényfesztivált. A seregszemlének ezúttal is a Munkásművelődési Központ ad otthont, szombaton csalogatják a műfaj régi és új rajongóit. Lehet, hogy Darth Vader is befut!

DSTV: tréfás eszközarzenál a Máltai Játszótéren

DSTV: tréfás eszközarzenál a Máltai Játszótéren

2024. szep. 12.

A beszámolót már olvashatták, most itt a DSTV hangképes összegzése a Máltai Játszótéren rendezett, Huncut-Pong névre keresztelt bolondos asztalitenisz versenyről. A lényeg: a versenyzők bármilyen eszközt bevethettek a jó hangulatú viadal során – kivéve a pingpongütőt. Hangkép.

Kézműves Kincsek Vására – újra az MMK-ban

Kézműves Kincsek Vására – újra az MMK-ban

2024. szep. 11.

Egyszer már belevágtak, ám a vírus miatt megszakadt a szép sorozat – most a jubileumi esztendő lehetőséget teremt az újrázásra: ismét zászlót bont a Kézműves Kincsek Vására a Munkásművelődési Központban.