Egy riasztó, amiben mindig megbízhat

doszerk - 2024. szeptember 26. 16:00

Létezik egy olyan riasztómárka, amiben ön is maximálisan megbízhat, ha a biztonságáról van szó. (X)

A gyártó nemzetközi startupként fiatalos energiát vitt a biztonságtechnikába, alapításuk óta 40 országban nyitottak képviseleti irodát. 

A cég termékeinek a népszerűsége töretlen – nem véletlenül

A Riasztobolt.hu-nál beszerezhető AJAX az a riasztómárka, amely a közkedvelt termékek közé tartozik. A gyártónál több száz fejlesztő vesz részt a munkában, páratlan szoftveres biztonságot hozva létre a magas szintű technikai kivitelezés és hibátlan összeszerelés mellett. 

Az AJAX zárt ökoszisztémával rendelkezik, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a saját fejlesztésű operációs rendszernek köszönhetően ellehetetleníti az illetéktelen hozzáférést. Ezzel az okosriasztók között is kiemelkedően egyedülálló biztonságot garantál. 

Napjainkban több mint 1,2 millió AJAX biztonsági eszközt alkalmaznak a felhasználók. A mérnökök munkájának az eredményeként stabil és támadhatatlan titkos rádiókommunikáció, megfejthetetlen digitális algoritmusok jöttek létre.

Az AJAX vezeték nélküli riasztó jellegzetességei

Az AJAX rendszer hatalmas előnye, hogy rendkívül gyors, kompromisszumok nélküli telepítést tesz lehetővé. A felhő alapú internetes kommunikációnak köszönhetően akár LAN, WiFI vagy GSM kapcsolaton keresztül azonnali beavatkozást garantál, bárhol is tartózkodik Ön éppen a világon. Emelett az okostelefonos applikáció rengeteg beállítási lehetőséggel és kényelmi funkcióval igazi XXI. századi biztonsági rendszerként óvja a szeretteit és az értékeit.

Az AJAX esetében különféle professzionális eszközök sokasága biztosítja az Ön nyugalmát: mozgás- és nyitásérzékelők, rezgés- és üvegtörés érzékelők, hő-, füst-, szénmonoxid- és vízérzékelők. Ezek egyik része a riasztó kikapcsolt állapotában is éjjel-nappal figyel, és ha kell, beavatkozik. 
 
Az AJAX riasztó megbízható, nagyon elegáns, egyszerűen telepíthető, felhasználóbarát biztonsági rendszer, ami mindent tartalmaz, ami kell az otthona teljes védelméhez. 

Mit tartalmaz általában egy AJAX kezdőszett?

A riasztórendszer szettjében több dolgot is megtalálhatunk:

– Mozgásérzékelőket – ezek képesek megkülönböztetni a behatolókat a kisállatoktól, valamint figyelmen kívül hagyja a fellépő elektronikus és termikus zavarokat.
– Ajtóhoz és ablakhoz nyitásérzékelők – ezek rögtön észlelik a behatolást, az üvegtörést, ablaknyitást.
– Külső mozgásérzékelők – állítható távolsági érzékelővel rendelkeznek, alacsony hőmérsékleten is működnek, és védettek a por és a fröccsenő anyagok ellen.
– Tűz, füst és szén-monoxid elleni védelem – gyorsan felismerik a tűz első jeleit: a füstöt vagy a hirtelen megnövekedett hőmérsékletet. Az érzékelő riasztást küld még azelőtt, mielőtt a szén-monoxid szintje életveszélyessé válna. 
– Nedvességérzékelő – azonnal figyelmeztetést küld a nedvesség első jeleire.

Szeretné magát, a családját, és az otthonát biztonságban tudni? Akkor az AJAX a megoldás – egy riasztó, amiben mindig megbízhat!

A rovat további hírei: Mozaik

Te is elfelejted másnapra, amit ma angolul megtanultál? Itt a megoldás!

Te is elfelejted másnapra, amit ma angolul megtanultál? Itt a megoldás!

2024. okt. 19.

Van egy jó hírünk a nyelvtanulók számára! Nem, sajnos még mindig nem létezik módszer arra, hogy egy éjszaka alatt megtanuljunk egy-egy idegen nyelvet, azonban megvan a megoldás az állandó felejtés problémájára, ami rengeteg diák életét keseríti meg. (X)

Figyelj rá(n)k! – rózsaszínbe burkolt ünnepség a mellrák elleni küzdelem jegyében

Figyelj rá(n)k! – rózsaszínbe burkolt ünnepség a mellrák elleni küzdelem jegyében (UPDATE: galéria)!

2024. okt. 19.

Rózsaszínbe borult a Városháza "C" szárnya és környéke a mellrák elleni küzdelem jegyében még múlt szombaton. A Figyelj rá(n)k! című rendezvény célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés fontosságára, és arra, hogy lehetséges a gyógyulás ebből a daganatos megbetegedésből.

DSTV: álmokat ölt ruhákba

DSTV: álmokat ölt ruhákba

2024. okt. 19.

A varrónői munka világa mellett a ruhatervezés műhelytitkaiba is bepillantást enged a DSTV összeállítása. A kalauz ismét Veres Viktória, aki ugyan jelenleg még csupán hobbiként űzi a mesterséget, de idővel e téren is szeretne szintet lépni. Hangkép.

Újrahasznosításra fel – ismét itt a Csomagtartóvásár

Újrahasznosításra fel – ismét itt a Csomagtartóvásár

2024. okt. 18.

Az immár hagyományos bolhapiac helyszíne a piac lesz, a vasárnap délelőtti sokadalom kínálata a kézműves és termelői piac portékáival egészül ki. Remek lesz, mindenkit várnak!

A társasjátékok a felnőttek számára is tartalmas kikapcsolódást kínálnak

A társasjátékok a felnőttek számára is tartalmas kikapcsolódást kínálnak

2024. okt. 18.

A különböző játékok megannyi izgalmat, szórakozást, kihívást és csatározást tartogatnak, minőségi időtöltést és kikapcsolódást, valódi flow-élményt kínálnak a felnőttek számára is. (X)

Kézműves remekek és erő(s)próba az MMK-ban

Kézműves remekek és erő(s)próba az MMK-ban

2024. okt. 17.

A szeptemberi zászlóbontás átütő sikere után ismét otthont ad a Kézműves Kincsek Vására seregszemléjének az idén 50 éves MMK. Erőnek erejével is készülnek: az Erősevő verseny viadala színezi a szombat délutáni sokadalom kínálatát.

A műanyag nyílászárók térnyerése: mire kell figyelni beépítés során?

A műanyag nyílászárók térnyerése: mire kell figyelni beépítés során?

2024. okt. 17.

Az elmúlt évtizedekben a különböző állami támogatásoknak, programoknak köszönhetően egyre nagyobb ütemben kezdtek el terjedni a műanyag nyílászárók, erről a hírekben is lehetett olvasni. (X)