Jegyesfotózás, avagy a legújabb trend hódítása

doszerk - 2024. szeptember 20. 9:00

A közös pillanatok megörökítése és a jegyesofózás nem újkeletű dolog, azonban a fotós szakma mégis tartogat számunkra újabb meglepetéseket. Ha jegyespárként szeretnénk néhány igazán sokatmondó fotót magunkról, akkor érdemes alaposan szétnézni, mert a lehetőségek széles tárházát találhatjuk az interneten. (X)

A Let It Fly Studio jegyesfotózás szolgáltatása során például a fotós lifestyle stílusban készíti a képeket, ami azt jelenti, hogy igyekszik maximálisan természetesnek tűnő pózokban, természetes napfénynél alkotni. Így végeredményben teljes mértékben erőlködésmentes, szerethető fotókat kapunk.

Miért jó a jegyesfotózás?

Bár a mai modern okoseszközöknek hála rengeteg fotót készítünk magunkról és egymásról, ez egyszerűen nem összehasonlítható azzal, amikor egy profi fotós kap bennünket lencsevégre. A szakember egészen más szemmel képes ránk nézni, ő kívülről látja azt a harmonikus egységet, amit mi megélünk a kapcsolatunkban.

Rutinjának köszönhetően nagyon hamar felismeri, hogy melyek azok a pózok és beállítások, amelyek hűen tükrözik majd azt a pillanatot,a melyet szeretnénk megörökíteni. Képes arra, hogy olyan fotókat adon ki a kezei közül, amelyekre rápillantva nemcsak önmagunkat látjuk viszont, hanem átérezzük a pillanatot, ezzel akár azt is kijelenthetjük, hogy az adott pillanat varázsát örök érvényűvé teszi.

Fontos a jó helyszín-, és ruhaválasztás

Amikor a fotózás helyszínét igyekszünk kiválasztani, akkor számos opció is felmerülhet. Természetes fénnyel megvilágított fotóstúdió, egy közeli park, egy számunkra fontos helyszín vagy akár az otthonunk. 

A Let It Fly Studio fotósa Budapesten és vonzáskörzetében akár az otthonunkba is ellátogat a tökéletes fotók elkészítéséhez. Amikor helyszínt választunk, az a legfontosabb, hogy abszolút természetesnek érezzük azt, ne feszengjünk és teljesen el tudjuk engedni magunkat az adott helyen.

A ruhaválasztásra is hasonlóképpen kell gondolnunk. Természetesen fontos, hogy a fotózáshoz illő, csinos vagy éppen elegáns darabokat öltsük magunkra, de legalább ilyen lényeges a komfort is. Ha nem érezzük magunkat elég kényelmesen a ruháinkban, akkor nehezünkre esik természetesen viselkedni és ez bizony a képeken is meglátszik. 

Nem kell feltétlenül ugyanolyan színű felsőt vagy éppen azonos mintájú ruhát választani, sőt! Törekedjünk arra, hogy az öltözködésünk kifejezze az egyéni stílusunkat, válasszunk olyan ruhát, amelyben mindketten magabiztosan mozgunk és tényleg bennünket, az ízlésünket és a személyiségünket tükrözi.

Tipp a fotós kiválasztásához

Ha azt szeretnénk, hogy teljes mértékben meg legyünk elégedve az elkészült képekkel és egy a lehető legjobban érezzük magunkat a fotózás során, akkor érdemes felkeresni a Let It Fly Studio oldalát. 

A fotós hölgy ugyanis rendkívül figyel arra, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa számunkra a fotózás, képes ráhangolódni az érzéseinkre és remekül fel tudja mérni, hogy pontosan mit is várunk a képektől és milyen jellegű fotókra van igazán szükségünk.

A rovat további hírei: Mozaik

10 éves a Máltai Játszótér – együtt ünnepelnek szombaton

10 éves a Máltai Játszótér – együtt ünnepelnek szombaton

2024. szep. 26.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 10 éve van jelen Dunaújváros szívében – ekkor nyitották meg a játszótér kapuit a családok előtt. Vidáné Varga Tímea intézményvezető összegzése a jubileumi ünnepség részleteit is tartalmazza.

Egy riasztó, amiben mindig megbízhat

Egy riasztó, amiben mindig megbízhat

2024. szep. 26.

Létezik egy olyan riasztómárka, amiben ön is maximálisan megbízhat, ha a biztonságáról van szó. (X)

Mikor jelent jó megoldást az egyszerűsített cégbejegyzés?

Mikor jelent jó megoldást az egyszerűsített cégbejegyzés?

2024. szep. 26.

Az üzleti környezet dinamikus változásai miatt gyakran előfordul, hogy egy vállalkozó vagy befektető gyorsan szeretne céget alapítani, hogy kihasználjon egy adódó lehetőséget. Ilyen esetekben az egyszerűsített cégbejegyzés nagyszerű megoldás lehet. (X)

DSTV: vége a nyárnak a Halászcsárdában is

DSTV: vége a nyárnak a Halászcsárdában is

2024. szep. 26.

Még az árvízi fenyegetés előtt készült a DSTV nyári szezont záró összeállítása a Dunagyöngye Halászcsárdában. Fókuszban a kínálat: milyen ételeket kerestek az emberek, milyen újdonságokkal tudtak készülni az egységek a friss zöldségeknek köszönhetően? Hangkép.

Csillagos ötös közösségi kezdeményezések a Móriczban

Csillagos ötös közösségi kezdeményezések a Móriczban

2024. szep. 25.

Csatlakoztak az országos Bicibusz-akcióhoz, újra várják a hagyományos családi piknik résztvevőit, ráadásként nem maradhat el a zenei világnap megünneplése sem a Móricz iskolában. Hírcsokor.

Az adótanácsadás elengedhetetlen minden vállalkozás számára

Az adótanácsadás elengedhetetlen minden vállalkozás számára

2024. szep. 25.

Az adóhatóság gyakran oszt meg híreket a különböző platformokon az általa végzett ellenőrzésekkel, a kiszabott bírságokkal kapcsolatban. Olyannyira, hogy szinte minden napra jut egy-egy hír a hivatal háza tájáról. Ezek célja nem más, mint az elrettentés és a figyelemfelhívás az adózási szabályok betartására vonatkozóan. (X)

A névjegy átadásának szabályai

A névjegy átadásának szabályai

2024. szep. 25.

Bár a híroldalak nem hozzák címoldalon, de a névjegyek világában komoly átalakulás zajlik: a hagyományos, papíralapú névjegykártyákkal szemben egyre nagyobb teret követelnek maguknak a különböző formátumú digitális névjegyek. (X)