Kulcsszó: 6-os út

Baleset és teljes útzár a 6-oson

Baleset és teljes útzár a 6-oson

2019. szeptember 24. (kedd)

Az eddig rendelkezésre álló információk alapján a 6-os főút 59-es kilométerszelvényében egy motoros és egy autós ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útlezárásra került sor. A balesettel érintett útszakaszt a környező utcákban lehet elkerülni.

Súlyos baleset Adonynál, ketten meghaltak

Súlyos baleset Adonynál, ketten meghaltak

2019. június 29. (szombat)

Összeütközött három autó a 6-os út 52-es kilométerénél, Adony térségében, a balesetben ketten életüket vesztették.

Baleset a 6-os úton

Baleset a 6-os úton

2019. június 18. (kedd)

Közúti közlekedési baleset történt kora este a 6-os úton Kisapostag térségében, ahol egy gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között felborult. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben

Felborult egy gázpalackokat szállító kisteherautó

Felborult egy gázpalackokat szállító kisteherautó

2019. május 02. (csütörtök)

Felborult egy kisteherautó csütörtök kora délután Fejér megyében, a 6-os főút dunaújvárosi szakaszán, a Dózsa György úti körforgalom közelében. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A fák közé hajtott és felborult

A fák közé hajtott és felborult

2019. április 07. (vasárnap)

Fák közé hajtott és felborult egy személyautó Fejér megye és Tolna megye határán, a 6-os főút Kisapostag és Dunaföldvár közötti szakaszán. A balesethez Dunaújvárosból érkeztek ki a hivatásos tűzoltók. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították.

Motoros baleset a város határában

Motoros baleset a város határában

2019. március 30. (szombat)

Dunaújváros külterületén egy motorkerékpáros balesetet szenvedett.

Baleset a 6-os úton

Baleset a 6-os úton

2019. március 30. (szombat)

Közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a 6-os számú főúton Sinatelepnél.

Árokba hajtott egy autó Baracsnál

Árokba hajtott egy autó Baracsnál

2018. december 28. (péntek)

Árokba csapódott és felborult egy személygépkocsi a 6-os főúton a baracsi bekötőútnál. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelynek vezetőjét a mentők vizsgálják. A beavatkozás és a helyszínelés idején forgalomkorlátozásra kell számítani.

Kigyulladt egy autó Ercsiben

Kigyulladt egy autó Ercsiben

2018. december 26. (szerda)

Egy személyautó motortere égett a 6-os főút és a Radnóti Miklós utca kereszteződése közelében, Ercsiben. Az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos egy porral oltóval eloltotta a lángokat. A rajok egy vízsugárral visszahűtötték az izzó részeket. A forgalom a 6-os főúton félpályán halad.

Baleset, félpályás útzár a 6-oson

Baleset, félpályás útzár a 6-oson

2018. május 17. (csütörtök)

Összeütközött két személyautó a 6-os főút 44-es kilométerénél, Ercsi térségében. A balesethez az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járművek áramtalanítását követően megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az esetnél három ember megsérült, őket a mentők ellátják. A korábbi teljes útlezárást feloldották, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Baleset, teljes útzár a 6-oson

Baleset, teljes útzár a 6-oson

2018. április 06. (péntek)

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 6-os úton, Kulcs külterületén,  ahol az elsődleges információk szerint két személygépkocsi ütközött össze. A helyszíni szemle és műszaki mentés idején, a főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a rendőrök. Kerülni az M6-os autópálya érintésével lehet.

Vádemelés várhat a fiatal sofőrre

Vádemelés várhat a fiatal sofőrre

2018. március 30. (péntek)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 29 éves helyi lakos ellen.

Hármas baleset a 6-os úton

Hármas baleset a 6-os úton

2018. január 09. (kedd)

Hármas baleset történt a 6-os úton a 62-es körforgó után a Pest felőli oldalon. A mentők és a rendőrök hamar a helyszínre értek. Az utat teljes szélességében lezárták.

Baleset Baracsnál

Baleset Baracsnál

2017. december 24. (vasárnap)

Két gépjármű ütközött össze Baracs térségében, ezért félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben. Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 6-os számú főút 81-es kilométerszelvényében, Baracs térségében. A rendelkezésre álló adatok alapján két gépkocsi ütközött össze és két ember megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma váltakozó irányban, félpályán haladt.

Baleset és útzár a 6-os úton

Baleset és útzár a 6-os úton

2017. december 02. (szombat)

Két személygépkocsi összeütközött Paks és Dunaföldvár között. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség a helyszínelés, valamint a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárta, az autósokat az M6-os autópályára tereli. Az autópálya használata a forgalomkorlátozás ideje alatt Paks-Észak és Gyapa között díjmentes.