Kulcsszó: Diákhitel Központ

Felvételizők hétvégéje

Felvételizők hétvégéje

2018. január 11. (csütörtök)

A felvételi eljárásról, a pályaválasztás dilemmáiról és a felsőoktatási tanulmányok finanszírozási lehetőségeiről is szó lesz a felvételizők hétvégéjén, január 13-14-én - közölte a programot szervező Diákhitel Központ az MTI-vel.

Pénzre váltható tudás

Pénzre váltható tudás

2017. május 30. (kedd)

Országos pénzügyi projektnapokat indít középiskolásoknak a Pénziránytű Alapítvány és a Diákhitel Központ. A rendezvény keretében interaktív tanóra és pódiumbeszélgetés is várja a diákokat.

Csökken a diákhitel kamata

Csökken a diákhitel kamata

2015. december 17. (csütörtök)

Egy százalékponttal, 3,9 százalékra csökken a Diákhitel1 kamata a következő fél évben. A kötött felhasználású Diákhitel2 esetében az állami kamattámogatás folytán az ügyfelekre eső rész továbbra is fix két százalék, a teljes kamatláb 5,15 százalékra mérséklődik.  

Csökken a diákhitel kamata?

Csökken a diákhitel kamata?

2015. december 11. (péntek)

Néhány hét múlva kamatot vált a Diákhitel, a Diákhitel Központ azt reméli, hogy csökkenni fog a kamatszint - jelentette ki a szervezet marketing és kommunikációs igazgatója.

Még egy hétig igényelhető az idei Diákhitel

Még egy hétig igényelhető az idei Diákhitel

2015. december 08. (kedd)

December 15-ig tart az idei év utolsó Diákhitel-igénylési időszaka. Rekordalacsony, 4,9 százalékos kamattal, képzési formától függetlenül juthatnak a hallgatók a szabad felhasználású Diákhitel1-hez, a 2 százalékos kamatú Diákhitel2-t önköltséges képzésben résztvevők kérhetik.

Diákhitel: fontos változások

Diákhitel: fontos változások

2015. február 02. (hétfő)

Több ügyfélbarát módosítás is hatályba lépett a diákhitelekkel kapcsolatban februártól; a Diákhitel Központ MTI-hez eljuttatott hétfői közleménye szerint változás egyebek között, hogy már 40 éves korig lehet kérni és folyósítani a diákhiteleket, akár 11 tanulmányi félévre.