Kulcsszó: DKKA

Előbb kezdünk a Fradi ellen

Előbb kezdünk a Fradi ellen

2017. április 24. (hétfő)

Az eredeti versenynaptártól eltérően nem május 6-án, hanem egy nappal korábban, május 5-én fogadják női kézilabdázóink a Ferencváros együttesét.

Nagy csatában, fontos győzelem

Nagy csatában, fontos győzelem

2017. április 22. (szombat)

A tizenegy gólig jutó Kovács Anna vezérletével aratott 29-25-ös sikert a Kisvárda elleni bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a sportcsarnokban ma este. Együttesünk nem játszott tökéletesen, de nagyot küzdött, s végül értékes két ponttal gazdagodott. Galériával!

Fontos meccs előtt a Kohász

Fontos meccs előtt a Kohász

2017. április 21. (péntek)

A Kisvárda elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnokság küzdelmeit szombaton este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Elmaradt a bravúr

Elmaradt a bravúr

2017. április 20. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ifjúsági csapata simán, a juniorok végletekig kiélezett csatában maradtak alul a NEKA elleni szerdai bajnokin.

Győzelem a Vasas ellen

Győzelem a Vasas ellen

2017. április 13. (csütörtök)

Végig vezetve aratott magabiztos, 32-24-es győzelmet a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Vasas elleni edzőmérkőzésen.

Veretlen utánpótlás

Veretlen utánpótlás

2017. április 12. (szerda)

Legutóbbi mérkőzéseiből kettőt megnyert, míg a harmadikon döntetlent ért el a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő együttese.

Szép győzelem a rangadón

Szép győzelem a rangadón

2017. április 08. (szombat)

Fegyelmezett, jó teljesítménnyel aratott sima, 31-26-os győzelmet a Vác elleni hazai rangadón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely a játék minden elemében jobb volt ellenfelénél, így teljesen megérdemelten tartotta itthon a két bajnoki pontot.

Felemás forduló az NB I/B-ben

Felemás forduló az NB I/B-ben

2017. április 08. (szombat)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ifjúsági csapata vereséget szenvedett, a juniorok viszont nyerni tudtak a Kozármisleny otthonában lejátszott NB I/B-s találkozón.

Újabb rangadó előtt a Kohász

Újabb rangadó előtt a Kohász

2017. április 07. (péntek)

A mieinkkel azonos pontszámmal álló Vác elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket szombaton délután fél kettőtől a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, melynek támadásban és védekezésben is kiemelkedő teljesítményt kell nyújtania a remélt két pont megszerzéséhez.

Négy új játékos érkezik a Kohászhoz

Négy új játékos érkezik a Kohászhoz

2017. április 04. (kedd)

Kazai Anita, Monori Orsolya, Szekerczés Luca, valamint a szerb válogatott Katarina Tomasevics is a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatánál folytatják pályafutásukat, s mint azt együttesünk ügyvezetője, Szemenyei István elárulta, mind a négyen kétéves szerződést írtak alá a Kohásszal.

Csak csapatként van esély a sikerre

Csak csapatként van esély a sikerre

2017. április 03. (hétfő)

Elsősorban hozzáállásbeli problémák miatt szomorkodott a kézilabdázók Magyar Kupájának kecskeméti négyes döntője után a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatának vezetőedzője, György László, aki szerint mentálisan kell feljavulnia játékosainak a bajnokság véghajrájában.

Debrecenbe került a kupabronz

Debrecenbe került a kupabronz

2017. április 02. (vasárnap)

Támadásban és védekezésben is gyengén teljesített, így sima, 30-24-es vereséget szenvedett Magyar Kupa bronzmérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese a játék minden elemében jobb debreceniektől. Galériával!

A bronzért játszik a Kohász

A bronzért játszik a Kohász

2017. április 01. (szombat)

Jól küzdött, de négygólos, 33-29-es vereséget szenvedett a Ferencváros elleni Magyar Kupa elődöntőben a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely vasárnap délután háromnegyed kettőtől a Debrecen elleni találkozón szerezheti meg a sorozat harmadik helyét.

Kupaelődöntőre készül a Kohász

Kupaelődöntőre készül a Kohász

2017. március 31. (péntek)

A Ferencváros elleni elődöntővel kezdi meg a Magyar Kupa négyes döntőjének küzdelmeit szombaton délután a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Végül biztos győzelem Budaörsön

Végül biztos győzelem Budaörsön

2017. március 29. (szerda)

Nem játszott tökéletesen, ám ennek ellenére is magabiztos, 33-25-ös sikert aratott a Budaörs elleni bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata. A hazaiak becslettel küzdöttek, sokáig meg is nehezítették a mieink helyzetét, de a DKKA győzelmét nem tudták megakadályozni.

Oldalak