Kulcsszó: Előszállás

Dunaújvárosi lánglovagok az előszállási autótűznél

Dunaújvárosi lánglovagok az előszállási autótűznél

2020. május 15. (péntek)

Teljesen kiégett egy parkoló autó mára virradó éjjel Előszálláson. A tűzhöz a dunaújvárosi egységet vezényelték – tűzoltóink akadályozták meg a lángok továbbterjedését, tudta meg a DO.

Kigyulladt egy autó Előszállásnál

Kigyulladt egy autó Előszállásnál

2019. július 25. (csütörtök)

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Előszállás külterületén, a Róbertvölgy major közelében. A tűzhöz a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd hőkamerával megkezdték a jármű átvizsgálását. A helyszínre mentők is érkeztek.

Rendőrkézen az előszállási betörők

Rendőrkézen az előszállási betörők

2019. május 24. (péntek)

A nyomozók egy 20 és egy 23 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Traktorral ütközött

Traktorral ütközött

2019. május 08. (szerda)

Összeütközött egy traktor és egy kisteherautó Előszállás külterületén. Az esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a tehergépkocsit. Az első hírek szerint a balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Nem is ülhetett volna a volán mögé

Nem is ülhetett volna a volán mögé

2019. január 25. (péntek)

Körzeti megbízottak tegnap délután Előszálláson ellenőriztek egy Opel típusú személygépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy a helyi férfit korábban a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta, ezért az egyenruhások elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. Az eset kapcsán járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A rendszámmal trükközött

A rendszámmal trükközött

2018. december 07. (péntek)

A járőrök tegnap Előszálláson ellenőriztek egy gépjárművet és az azt vezető férfit. A rendőrök megállapították, hogy a járműre szerelt forgalmi rendszámot eredetileg egy Porsche gépkocsira adták ki, ezért a 19 éves helyi lakost elfogták és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az eset miatt egyedi azonosítójellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.  

Részegen és jogsi nélkül

Részegen és jogsi nélkül

2018. november 26. (hétfő)

A járőrök tegnap Előszálláson ellenőriztek egy 34 éves autóst, akiről kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az egyenruhások a férfit elfogták, további mintavételre előállították. Az eset kapcsán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon büntető- és szabálysértési eljárás indult.

Megszegte az eltiltást

Megszegte az eltiltást

2018. augusztus 23. (csütörtök)

A körzeti megbízott Előszálláson, a Balatoni úton ellenőrzött egy gépkocsit és az azt vezető helyi lakost. Az intézkedéskor a rendőr megállapította, hogy a Dunaújvárosi Járásbíróság az 57 éves férfit korábban a járművezetéstől eltiltotta, ezért a sofőrt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállította, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Körözött fiatalt fogtak

Körözött fiatalt fogtak

2018. augusztus 01. (szerda)

A járőrök tegnap délelőtt a Vasmű úton igazoltattak egy 16 éves előszállási fiatalt, akiről megállapították, hogy a helyi rendőrség eltűnés miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a fiatalkorút bevitték a kapitányságra, majd otthonába szállították és átadták törvényes képviselőjének.

Ittas vezetés, bevont jogsi

Ittas vezetés, bevont jogsi

2018. március 07. (szerda)

A körzeti megbízottak tegnap Előszállás belterületén ellenőriztek egy gépkocsit és az azt vezető 38 éves helyi lakost. Az autót vezető férfinél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ami miatt további mintavételre előállították. A járőrök eljárást indítottak és a férfi jogosítványát a helyszínen bevonták.

Körözött fiatalt fogtak

Körözött fiatalt fogtak

2017. szeptember 02. (szombat)

A járőrök Előszálláson igazoltattak tegnap kora délután egy fiatalkorút, akiről megállapították, hogy a Szekszárdi Rendőrkapitányság eltűnés miatt a körözését rendelte el. A rendőrök a 14 éves lányt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra vitték, majd meghallgatását követően gondozójának átadták.

Árokba borult egy autó

Árokba borult egy autó

2017. augusztus 09. (szerda)

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szerda reggel Fejér megyében, a 61-es főút Előszállás és Alsószentiván közötti szakaszán.

Hiába menekült a börtön elől

Hiába menekült a börtön elől

2017. augusztus 02. (szerda)

A járőrök Előszálláson, a Balatoni úton ellenőriztek egy helyi lakost tegnap, aki ellen a Dunaújvárosi Járásbíróság korábban elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogták, bekísérték a rendőrkapitányságra, majd onnan a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

Súlyos baleset Előszállásnál, hat sérült

Súlyos baleset Előszállásnál, hat sérült

2017. április 20. (csütörtök)

Összeütközött két személygépkocsi a 61-es főúton, Előszállásnál. Az egyik jármű az árokba csúszott és felborult. Az elsődleges hírek szerint hat ember sérült meg a balesetben.

Gázpalackok robbantak fel a tűzben

Gázpalackok robbantak fel a tűzben

2016. november 27. (vasárnap)

Kigyulladt egy melléképület Előszálláson, a Béke utcában. A mintegy ötven négyzetméter alapterületű melléképület tetőzete teljes egészében égett, amikor a tűzoltók elkezdték az oltást.