horgászat

DSTV: új tárlat és új pályázat

DSTV: új tárlat és új pályázat

2021. okt. 10.

A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület felhívására sok gyermek készített horgászat témájú rajzot, derül ki a DSTV összeállításából. A pályázati anyagból remek kiállítás látható az MMK-ban, és már a folytatás is biztos: új felhívásról is hírt adtak a megnyitón. Hangkép.

DSTV | Halászati perspektívák

DSTV | Halászati perspektívák

2020. aug. 15.

A Horgászegyesületek Velencei-Tavi és Dunamenti Szövetsége, valamint a Magyar Országos Horgász Szövetség szakembereit látta vendégül a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület. A regionális megbeszélés témáját többek között természeti kincseink és a halállomány állapotának felmérése, fejlesztése, és a horgászokkal való közös együttműködés adta.

Új igazolvány a horgászoknak!

Új igazolvány a horgászoknak!

2018. aug. 03.

A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatta a horgászokat, hogy a Magyar Országos Horgász Szövetség 2019. január 1-től bevezeti a plasztik kártya formátumú horgászigazolványt. A gyorsabb ügyintézés érdekében már ez év szeptember 1-től lehetőség nyílik a hozzá tartozó regisztrációra, kiváltásra.

Ötven év után ismét országos horgászverseny

Ötven év után ismét országos horgászverseny

2017. feb. 11.

Jubileumi horgászverseny megrendezéséről és a horgászturisztikai központ kialakításáról is tárgyalt Cserna Gábor polgármester és Somfai Rezső, a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület elnöke.

Háromnyaras pontyokat telepítettek

Háromnyaras pontyokat telepítettek

2015. ápr. 18.

Horgászversennyel lepik meg a Dunát és magukat május 1-én a dunaújvárosi horgászok. A Mészáros Kálmán emlékére rendezendő horgászversenyre bárki nevezhet, és a közönség is korlátlanul látogathatja a birkapörkölt főzéssel egybekötött rendezvényt.