Kulcsszó: jótékonyság

Koncert a jótékonyság jegyében

Koncert a jótékonyság jegyében

2018. április 17. (kedd)

Idén immár huszonharmadik alkalommal rendezik meg a jótékonysági pedagóguskoncertet. A hagyományoknak megfelelően a bevételt a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztálya javára ajánlja fel a szervező Móricz Zsigmond Általános Iskola.

Nem áll meg a gyűjtés

Nem áll meg a gyűjtés

2018. április 13. (péntek)

Annak érdekében, hogy Móna Jázmin Letícia talpra álljon és megtehesse első lépéseit, az MMK továbbra is kiemelt figyelmet fordít a kislány segítésére. Ezért pénteken újabb jótékonysági gyűjtést rendeztek számára.

Egy perc a kisebbségvédelemért

Egy perc a kisebbségvédelemért

2018. február 24. (szombat)

Postafiókomra levél jött. Hajdani osztályfőnököm valamennyi osztálytársamnak elküldte üzenetét, sőt mindenkinek, aki az ő vezetése alatt tanult a bencések győri vagy pannonhalmi gimnáziumában.

Az összefogás újabb aranytallérjai

Az összefogás újabb aranytallérjai

2018. január 31. (szerda)

Több mint félmillió forint adomány gyűlt össze Dunaújváros kenyerének eladásából a Móricz iskola számára, a jótékonysági akció következő kedvezményezettje pedig a Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület.

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

2018. január 21. (vasárnap)

A Karmacsi Auto - Mad Dogs csapatának sikerével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett XVI. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna, melyen kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtöttek össze a szervezők a Móra iskola számára. Galériával!

Megkezdődött a Carissa Kupa

Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek)

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

Jó célért, széleskörű összefogással

Jó célért, széleskörű összefogással

2018. január 15. (hétfő)

Pénteken kezdődik az év első nagyszabású sporteseménye, a jótékonysági Carissa Kupa, amelyen 32 csapat száll harcba a vándorserlegért. A háromnapos torna bevételéből, és a felajánlásokból a Móra iskolát segítik a szervezők és a támogatók.

Ezúttal a Móra iskolát segítik

Ezúttal a Móra iskolát segítik

2018. január 03. (szerda)

A Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedgógiai Módszertani Intézményt támogatják az idei Carissa Kupával, a jótékonysági kispályás labdarúgó torna bevételéből, a felajánlásokból egy úgynevezett Snoezelen (terápiás és relaxációs) szobát alakítanak ki a beteg gyermekek számára. A január 19-21. közötti, immár határokon átívelő sportesemény jótékonysági céljának részleteit sajtótájékoztató keretében ismertették a szervezők.

Csak a gyógyulás lebegett a szemem előtt

Csak a gyógyulás lebegett a szemem előtt

2017. december 24. (vasárnap)

Hosszú és rögös utat tett meg Pecsét István, ám egyszer sem adta fel, végül legyőzte a gyilkos kórt, és a rákbetegségből meggyógyulva tért haza vasárnap este Kínából, Guangzhu-ból. Mi sem lehetne ennél szebb karácsonyi ajándék Istán családjának, mit hogy fél év távollét után szentestére hazatért a fiúk. A több éve tartó küzdelme pedig reményt és örömöt ad mindazoknak, akik támogatták, segítették őt a gyógyulása során.

Az összefogás erejével

Az összefogás erejével

2017. december 21. (csütörtök)

A támogatásoknak köszönhetően megvásárolhatta a Szent Pantaleon Kórház az újszülöttek számára alkalmas melegítő- és újraélesztő asztalt, amelyet a mai napon már szolgálatba is állítanak a szülészeti osztályon.

Foci a jótékonyság jegyében

Foci a jótékonyság jegyében

2017. december 19. (kedd)

A Családok Átmeneti Otthonának ifjú lakói számára rendezett focitornát hétvégén a Dunaújvárosi Labdarúgó szövetség.

Jótékonysági edzés az akadémián

Jótékonysági edzés az akadémián

2017. december 10. (vasárnap)

A DSE Röplabda Akadémia gyerek csapata az idei esztendőt is egy, a tavalyihoz hasonló jótékonysági gesztussal zárta.

Jótékonysági futás Mikulás-sapkában

Jótékonysági futás Mikulás-sapkában

2017. december 09. (szombat)

Második alkalommal rendeztek jótékonysági Adventi Futást a Dunaújvárosi Triatlon SE tagjai. A közel százötven résztvevő idén Fekete Milán gyógykezelésének költségeihez járulhattak hozzá.

A jótékonyság adventi aranytallérjai

A jótékonyság adventi aranytallérjai

2017. december 08. (péntek)

Közel négyszázezer forint gyűlt össze a Fidesz Dunaújvárosi Szervezetének jótékonysági forralt bor és tea árusításán. Mint azt Cserna Gábor, a párt helyi szervezetének elnöke elmondta, a jótékonysági bálon összegyűlt adományokból a rászoruló dunaújvárosi családok karácsonyát szeretnék szebbé tenni, a forralt bor és tea árusításának bevételét pedig mindig a Szent Pantaleon Kórház javára ajánlják fel.

Adventi futás a jótékonyság jegyében

Adventi futás a jótékonyság jegyében

2017. december 08. (péntek)

Egy könnyed, jó hangulatú futásra várják a családokat, mozogni és adakozni vágyókat december 9-én délután három órától a Városháza térre.