Kulcsszó: jótékonyság

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

Karmacsi-öröm a Carissa Kupán

2018. január 21. (vasárnap)

A Karmacsi Auto - Mad Dogs csapatának sikerével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban megrendezett XVI. Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna, melyen kicsivel több mint másfél millió forintot gyűjtöttek össze a szervezők a Móra iskola számára. Galériával!

Megkezdődött a Carissa Kupa

Megkezdődött a Carissa Kupa

2018. január 19. (péntek)

A sport és a jótékonyság jegyében rendezik meg mától egészen vasárnapig a XVI. Carissa Kupa kispályás labdarúgó torna küzdelmeit, melynek zárónapja rengeteg élményt ígér a sportág szerelmeseinek.

Jó célért, széleskörű összefogással

Jó célért, széleskörű összefogással

2018. január 15. (hétfő)

Pénteken kezdődik az év első nagyszabású sporteseménye, a jótékonysági Carissa Kupa, amelyen 32 csapat száll harcba a vándorserlegért. A háromnapos torna bevételéből, és a felajánlásokból a Móra iskolát segítik a szervezők és a támogatók.

Ezúttal a Móra iskolát segítik

Ezúttal a Móra iskolát segítik

2018. január 03. (szerda)

A Móra Ferenc Általános Iskola és Egységes Gyógypedgógiai Módszertani Intézményt támogatják az idei Carissa Kupával, a jótékonysági kispályás labdarúgó torna bevételéből, a felajánlásokból egy úgynevezett Snoezelen (terápiás és relaxációs) szobát alakítanak ki a beteg gyermekek számára. A január 19-21. közötti, immár határokon átívelő sportesemény jótékonysági céljának részleteit sajtótájékoztató keretében ismertették a szervezők.

Csak a gyógyulás lebegett a szemem előtt

Csak a gyógyulás lebegett a szemem előtt

2017. december 24. (vasárnap)

Hosszú és rögös utat tett meg Pecsét István, ám egyszer sem adta fel, végül legyőzte a gyilkos kórt, és a rákbetegségből meggyógyulva tért haza vasárnap este Kínából, Guangzhu-ból. Mi sem lehetne ennél szebb karácsonyi ajándék Istán családjának, mit hogy fél év távollét után szentestére hazatért a fiúk. A több éve tartó küzdelme pedig reményt és örömöt ad mindazoknak, akik támogatták, segítették őt a gyógyulása során.

Az összefogás erejével

Az összefogás erejével

2017. december 21. (csütörtök)

A támogatásoknak köszönhetően megvásárolhatta a Szent Pantaleon Kórház az újszülöttek számára alkalmas melegítő- és újraélesztő asztalt, amelyet a mai napon már szolgálatba is állítanak a szülészeti osztályon.

Foci a jótékonyság jegyében

Foci a jótékonyság jegyében

2017. december 19. (kedd)

A Családok Átmeneti Otthonának ifjú lakói számára rendezett focitornát hétvégén a Dunaújvárosi Labdarúgó szövetség.

Jótékonysági edzés az akadémián

Jótékonysági edzés az akadémián

2017. december 10. (vasárnap)

A DSE Röplabda Akadémia gyerek csapata az idei esztendőt is egy, a tavalyihoz hasonló jótékonysági gesztussal zárta.

Jótékonysági futás Mikulás-sapkában

Jótékonysági futás Mikulás-sapkában

2017. december 09. (szombat)

Második alkalommal rendeztek jótékonysági Adventi Futást a Dunaújvárosi Triatlon SE tagjai. A közel százötven résztvevő idén Fekete Milán gyógykezelésének költségeihez járulhattak hozzá.

A jótékonyság adventi aranytallérjai

A jótékonyság adventi aranytallérjai

2017. december 08. (péntek)

Közel négyszázezer forint gyűlt össze a Fidesz Dunaújvárosi Szervezetének jótékonysági forralt bor és tea árusításán. Mint azt Cserna Gábor, a párt helyi szervezetének elnöke elmondta, a jótékonysági bálon összegyűlt adományokból a rászoruló dunaújvárosi családok karácsonyát szeretnék szebbé tenni, a forralt bor és tea árusításának bevételét pedig mindig a Szent Pantaleon Kórház javára ajánlják fel.

Adventi futás a jótékonyság jegyében

Adventi futás a jótékonyság jegyében

2017. december 08. (péntek)

Egy könnyed, jó hangulatú futásra várják a családokat, mozogni és adakozni vágyókat december 9-én délután három órától a Városháza térre.

Kis járőrök köröznek a gyermekosztályon

Kis járőrök köröznek a gyermekosztályon

2017. december 07. (csütörtök)

Nem akármilyen meglepetés érte a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztályának kis betegeit, szerdán délután ugyanis a rendőrség érkezett hozzájuk, méghozzá két nagyméretű távirányítós rendőrautóval.

Tizenhatodszor is a jótékonyság jegyében

Tizenhatodszor is a jótékonyság jegyében

2017. december 02. (szombat)

Immár tizenhatodik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját a Fidesz Dunaújvárosi Szervezete, amelynek célja, hogy a bevételekből, a felajánlásokból a rászoruló helyi családok karácsonyát szebbé tehessék.

A szeretet minden nap erőt ad a küzdelmekhez

A szeretet minden nap erőt ad a küzdelmekhez

2017. november 29. (szerda)

Félmillió forint adományt gyűjtött össze két vállalkozó, Dráviczki Márton és Kamondy Márton, amely pénzből három beteg gyermek családját segítették. Az összeget egyenlő arányban szétosztva, ma délelőtt vitt el személyesen Cserna Gábor polgármester és dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő Barabás Virág daruszentmiklósi, Móna Jázmin Letícia dunaújvárosi, valamint Kulcsár Viola Hella nagyvenyimi gyermek részére.

Az önkéntesek munkájának gyümölcse

Az önkéntesek munkájának gyümölcse

2017. november 28. (kedd)

Harmincnégy felújítás valósult meg tizehét településen mintegy tizennégy millió forintból a Hankook Tire Magyarország Kft. önkéntes programjával idén. Az abroncsgyártó vállalat öt évvel ezelőtt indította el a Dolgozói Önkéntes Programját, amelynek célja, hogy a dolgozók önkéntes munkával hozzájárulhassanak a környezetük szebbé tételéhez, a felújításokhoz, a szükséges eszközökhöz pedig a Hankook biztosítja a támogatást.