Kulcsszó: kábítószer

Filmmel és beszélgetéssel a megelőzésért

Filmmel és beszélgetéssel a megelőzésért

2019. március 04. (hétfő)

Drogprevenciós program indult középiskolás diákok számára Dunaújvárosban. Az első alkalomra hétfőn délelőtt került sor a Dózsa moziban egy filmvetítéssel, valamint interaktív beszélgetéssel a szenvedélybetegségekről.

Új intézményvezető a drogambulancia élén

Új intézményvezető a drogambulancia élén

2019. február 26. (kedd)

Az MRE Újváros Drogambulancia és a bűnmegelőzési osztály közös drogprevenciós stratégiáját már az újonnan kinevezett Centgraf Károly intézményvezető fogja koordinálni városunkban.

Drogdílert fogtak a rendőrök

Drogdílert fogtak a rendőrök

2019. február 20. (szerda)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 42 éves férfival szemben.

Drogost fogtak a rendőrök

Drogost fogtak a rendőrök

2018. december 25. (kedd)

 A járőrök a Korányi Sándor utcában igazoltattak tegnapl egy 46 éves nőt. A helyi lakosnál kábítószer fogyasztásának gyanúja merült fel, ezért a rendőrök előállították mintavételre. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Mérlegen a fiatalok szokásai

Mérlegen a fiatalok szokásai

2018. október 04. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Bűnmegelőzési és Kábítószerügyi Egyeztető Fórum egy felmérést végzett a közelmúltban a dunaújvárosi fiatalok körében. Az alkohol- és a drogfogyasztásról, a káros szenvedélyekről és a szabadidő eltöltéséről szóló kérdőívet mintegy ezer diákkal töltötték ki. Az eredményekből egy tanulmányt készítettek el.

Fűvel bukott le!

Fűvel bukott le!

2018. szeptember 07. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 26 éves dunaújvárosi lakost tegnap délelőtt. 

Újabb drogosok rendőrkézen

Újabb drogosok rendőrkézen

2018. július 30. (hétfő)

A dunaújvárosi rendőrök kábítószer birtoklása és új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmény miatt intézkedtek a városban az elmúlt hétvégén két alkalommal is.

Nem lepte el a várost az új dizájner drog

Nem lepte el a várost az új dizájner drog

2018. július 26. (csütörtök)

A napokban felmerült, félreértésekre okot adó, téves adatokkal kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Suszter Tamás, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, aki a tisztázott néhány valótlan állítást is a pszichoaktív szerekkel kapcsolatban.

Droggal bukott le

Droggal bukott le

2018. május 06. (vasárnap)

A járőrök a Baracsi úton igazoltattak tegnap egy 30 éves férfit, akinek a ruházatából alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyag került elő. A rendőrök a helyi lakost mintavételre előállították, a gyanús anyagot pedig lefoglalták. Az eset miatt büntetőeljárás indult.

Városi drogdílerek őrizetben

Városi drogdílerek őrizetben

2018. február 11. (vasárnap)

A dunaújvárosi rendőrök egy asszonyt és két férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

Drogot árult a városban, most elkapták

Drogot árult a városban, most elkapták

2017. november 21. (kedd)

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt időszakban Dunaújvárosban árult kábítószert. A nyomozók a negyvenhat éves S. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Szép kis adag anyag volt nála

Szép kis adag anyag volt nála

2017. szeptember 21. (csütörtök)

A járőrök tegnap délelőtt a Tűzoltó úton igazoltattak egy helyi lakost. A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálása során több mint tíz gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ezért az 52 éves férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. 

Maradt nála egy kis anyag

Maradt nála egy kis anyag

2017. szeptember 16. (szombat)

A Vörösmarty utcában igazoltattak tegnap délben egy húsz éves férfit, akinek ruházatából zöld színű növényi törmelék került elő. A rendőrök a helyi lakost elfogták, mintavételre előállították, a kábítószergyanús anyagot pedig lefoglalták. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ismét fűvel bukott le egy fiatal

Ismét fűvel bukott le egy fiatal

2017. szeptember 04. (hétfő)

A rendőrök a Hold utcában ellenőriztek egy fiatal férfit. Az intézkedés során a 19 éves helyi lakos ruházatából kábítószergyanús anyag került elő, ezért a járőrök további mintavételre előállították az orvosi ügyeletre.

Egy kis maradék fűvel bukott le

Egy kis maradék fűvel bukott le

2017. augusztus 27. (vasárnap)

A rendőrök a Szent György út úton ellenőriztek tegnap este egy huszonhárom éves helyi férfit, akinek a ruházatából növényi törmeléket tartalmazó zacskó került elő.