Kulcsszó: kábítószer

Drogost fogtak a rendőrök

Drogost fogtak a rendőrök

2018. december 25. (kedd)

 A járőrök a Korányi Sándor utcában igazoltattak tegnapl egy 46 éves nőt. A helyi lakosnál kábítószer fogyasztásának gyanúja merült fel, ezért a rendőrök előállították mintavételre. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Mérlegen a fiatalok szokásai

Mérlegen a fiatalok szokásai

2018. október 04. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Bűnmegelőzési és Kábítószerügyi Egyeztető Fórum egy felmérést végzett a közelmúltban a dunaújvárosi fiatalok körében. Az alkohol- és a drogfogyasztásról, a káros szenvedélyekről és a szabadidő eltöltéséről szóló kérdőívet mintegy ezer diákkal töltötték ki. Az eredményekből egy tanulmányt készítettek el.

Fűvel bukott le!

Fűvel bukott le!

2018. szeptember 07. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy 26 éves dunaújvárosi lakost tegnap délelőtt. 

Újabb drogosok rendőrkézen

Újabb drogosok rendőrkézen

2018. július 30. (hétfő)

A dunaújvárosi rendőrök kábítószer birtoklása és új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmény miatt intézkedtek a városban az elmúlt hétvégén két alkalommal is.

Nem lepte el a várost az új dizájner drog

Nem lepte el a várost az új dizájner drog

2018. július 26. (csütörtök)

A napokban felmerült, félreértésekre okot adó, téves adatokkal kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Suszter Tamás, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője, aki a tisztázott néhány valótlan állítást is a pszichoaktív szerekkel kapcsolatban.

Droggal bukott le

Droggal bukott le

2018. május 06. (vasárnap)

A járőrök a Baracsi úton igazoltattak tegnap egy 30 éves férfit, akinek a ruházatából alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyag került elő. A rendőrök a helyi lakost mintavételre előállították, a gyanús anyagot pedig lefoglalták. Az eset miatt büntetőeljárás indult.

Városi drogdílerek őrizetben

Városi drogdílerek őrizetben

2018. február 11. (vasárnap)

A dunaújvárosi rendőrök egy asszonyt és két férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

Drogot árult a városban, most elkapták

Drogot árult a városban, most elkapták

2017. november 21. (kedd)

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt időszakban Dunaújvárosban árult kábítószert. A nyomozók a negyvenhat éves S. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Szép kis adag anyag volt nála

Szép kis adag anyag volt nála

2017. szeptember 21. (csütörtök)

A járőrök tegnap délelőtt a Tűzoltó úton igazoltattak egy helyi lakost. A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálása során több mint tíz gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ezért az 52 éves férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. 

Maradt nála egy kis anyag

Maradt nála egy kis anyag

2017. szeptember 16. (szombat)

A Vörösmarty utcában igazoltattak tegnap délben egy húsz éves férfit, akinek ruházatából zöld színű növényi törmelék került elő. A rendőrök a helyi lakost elfogták, mintavételre előállították, a kábítószergyanús anyagot pedig lefoglalták. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ismét fűvel bukott le egy fiatal

Ismét fűvel bukott le egy fiatal

2017. szeptember 04. (hétfő)

A rendőrök a Hold utcában ellenőriztek egy fiatal férfit. Az intézkedés során a 19 éves helyi lakos ruházatából kábítószergyanús anyag került elő, ezért a járőrök további mintavételre előállították az orvosi ügyeletre.

Egy kis maradék fűvel bukott le

Egy kis maradék fűvel bukott le

2017. augusztus 27. (vasárnap)

A rendőrök a Szent György út úton ellenőriztek tegnap este egy huszonhárom éves helyi férfit, akinek a ruházatából növényi törmeléket tartalmazó zacskó került elő.

Anyag és fecskendő is volt nála

Anyag és fecskendő is volt nála

2017. augusztus 12. (szombat)

Droggal és használt fecskendőkkel bukott le egy férfi a Táncsics Mihály utcában tegnap.

Fűvel bukott le

Fűvel bukott le

2017. augusztus 11. (péntek)

A járőrök a Bocskai és a Dózsa György út kereszteződésében igazoltattak tegnap egy helyi lakost, akinél kábítószer gyanús anyagot találtak.

Drogtermesztőt keres a rendőrség

Drogtermesztőt keres a rendőrség

2017. július 25. (kedd)

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kábítószer-termesztő felkutatásában. A férfi egy ipari épületében több mint negyven tő cannabist termesztett.