Kulcsszó: kábítószer

Droggal bukott le

Droggal bukott le

2018. május 06. (vasárnap)

A járőrök a Baracsi úton igazoltattak tegnap egy 30 éves férfit, akinek a ruházatából alufóliába csomagolt, kábítószergyanús anyag került elő. A rendőrök a helyi lakost mintavételre előállították, a gyanús anyagot pedig lefoglalták. Az eset miatt büntetőeljárás indult.

Városi drogdílerek őrizetben

Városi drogdílerek őrizetben

2018. február 11. (vasárnap)

A dunaújvárosi rendőrök egy asszonyt és két férfit hallgattak ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

Drogot árult a városban, most elkapták

Drogot árult a városban, most elkapták

2017. november 21. (kedd)

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt időszakban Dunaújvárosban árult kábítószert. A nyomozók a negyvenhat éves S. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Szép kis adag anyag volt nála

Szép kis adag anyag volt nála

2017. szeptember 21. (csütörtök)

A járőrök tegnap délelőtt a Tűzoltó úton igazoltattak egy helyi lakost. A rendőrök a férfi ruházatának átvizsgálása során több mint tíz gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ezért az 52 éves férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. 

Maradt nála egy kis anyag

Maradt nála egy kis anyag

2017. szeptember 16. (szombat)

A Vörösmarty utcában igazoltattak tegnap délben egy húsz éves férfit, akinek ruházatából zöld színű növényi törmelék került elő. A rendőrök a helyi lakost elfogták, mintavételre előállították, a kábítószergyanús anyagot pedig lefoglalták. Az ügyben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Ismét fűvel bukott le egy fiatal

Ismét fűvel bukott le egy fiatal

2017. szeptember 04. (hétfő)

A rendőrök a Hold utcában ellenőriztek egy fiatal férfit. Az intézkedés során a 19 éves helyi lakos ruházatából kábítószergyanús anyag került elő, ezért a járőrök további mintavételre előállították az orvosi ügyeletre.

Egy kis maradék fűvel bukott le

Egy kis maradék fűvel bukott le

2017. augusztus 27. (vasárnap)

A rendőrök a Szent György út úton ellenőriztek tegnap este egy huszonhárom éves helyi férfit, akinek a ruházatából növényi törmeléket tartalmazó zacskó került elő.

Anyag és fecskendő is volt nála

Anyag és fecskendő is volt nála

2017. augusztus 12. (szombat)

Droggal és használt fecskendőkkel bukott le egy férfi a Táncsics Mihály utcában tegnap.

Fűvel bukott le

Fűvel bukott le

2017. augusztus 11. (péntek)

A járőrök a Bocskai és a Dózsa György út kereszteződésében igazoltattak tegnap egy helyi lakost, akinél kábítószer gyanús anyagot találtak.

Drogtermesztőt keres a rendőrség

Drogtermesztőt keres a rendőrség

2017. július 25. (kedd)

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kábítószer-termesztő felkutatásában. A férfi egy ipari épületében több mint negyven tő cannabist termesztett.

Fűvel bukott le

Fűvel bukott le

2017. július 23. (vasárnap)

Gyanúsítottként hallgatták ki azt a fiatalt, akinél az igazoltatása során kábítószergyanús cuccot találtak.

Droggal buktak a Batsányin

Droggal buktak a Batsányin

2017. július 03. (hétfő)

Rutin igazoltatásnak indult, előállítás lett a vége: kábítószergyanús anyaggal fogtak meg a dunaújvárosi zsaruk egy 40 éves helyi férfit vasárnap délután a Batsányi utcában.

Drogdílerek rendőrkézen

Drogdílerek rendőrkézen

2017. május 23. (kedd)

Speedet, ecstasyt és marihuánát foglaltak le a Fejér megyei rendőrök egy összehangolt akció során. Összesen négy embert fogtak el a két rajtaütésen, akik a gyanú szerint egy dílercsoportot alkottak.

Az összefogás segíthet

Az összefogás segíthet

2017. április 14. (péntek)

A Közbiztonsági és Társadalmi Kapcsolatok Bizottsága csütörtök reggelre Kábítószer Egyeztető Fórumot (KEF) szervezett. A tanácskozáson a fórum feladatit, átalakítási lehetőségeit figyelembe véve meghatározták a korábban létrehozott szerveződés céljait.

Ez nem kábszer, biztos úr!

Ez nem kábszer, biztos úr!

2017. január 28. (szombat)

Az adonyi körzeti megbízott egy igazoltatás során kábítószer-gyanús anyagot talált az ellenőrzött autóban. A kocsi utasa érdekes módon próbálta menteni a rettenetet.