Kulcsszó: körözés

Elkapták a körözött román férfit

Elkapták a körözött román férfit

2019. január 24. (csütörtök)

Az Álmos utcában ellenőriztek a rendőrök tegnap egy 24 éves román állampolgárt. A járőrök az intézkedés során megállapították, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, ezért a személyt elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Piac téren kapták el

A Piac téren kapták el

2019. január 14. (hétfő)

A Piac téren igazoltattak tegnap az esti órákban egy 16 éves ercsi lakost, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözését rendelte el. A fiatalkorút a helyi rendőrkapitányságra előállították, majd gondozójának átadták.

Őrizetben a körözött férfi

Őrizetben a körözött férfi

2019. január 13. (vasárnap)

Egy Római körúti ingatlanban intézkedtek egy 60 éves helyi lakossal szemben. Az igazoltatás során megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi körözését rendelte el, ezért az egyenruhások elfogták és a helyi, majd a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Körözött csalót fogtak

Körözött csalót fogtak

2019. január 05. (szombat)

Székesfehérváron ellenőrizték a járőrök tegnap azt a férfit, aki ellen a Dunaújvárosi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki csalás bűntett elkövetése miatt. A rendőrök az 54 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd az elfogását elrendelő szervhez kísérték.

Körözött férfit fogtak

Körözött férfit fogtak

2018. november 28. (szerda)

A Szórád Márton úton ellenőriztek a járőrök tegnap egy 35 éves helyi lakost. A járőrök az intézkedés során megállapították, hogy a Dunaújvárosi Járási Hivatal a férfi körözését rendelte el. A rendőrök a férfit elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt fogdába kísérték.

Körözött férfit fogtak

Körözött férfit fogtak

2018. november 23. (péntek)

Az Építők útján ellenőriztek a rendőrök tegnap egy 49 éves férfit, akiről megállapították, hogy a Szolnoki Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja tartási kötelezettség elmulasztása bűncselekmény miatt körözi. A rendőrök a férfit elfogták, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Végül fogdába került

Végül fogdába került

2018. szeptember 24. (hétfő)

A rendőrök a Liszt Ferenc kertben található lakóépületben intézkedés alá vontak tegnap este egy 35 éves perkátai lakost, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözését rendelte el. A járőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd fogdába vitték.

Eltűnt egy 21 éves újvárosi lány!

Eltűnt egy 21 éves újvárosi lány!

2018. szeptember 20. (csütörtök)

A 21 éves Góman Diánát eltűnés miatt keresik a dunaújvárosi rendőrök. A lány körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú, hosszú, barna hajú, barna szemű.

Inkább fizette volna be

Inkább fizette volna be

2018. szeptember 10. (hétfő)

A rendőrök tegnap a Mikszáth utcában igazoltattak egy 36 éves kisapostagi lakost, akiről megállapították, hogy a Fejér Megyei Kormányhivatal Dunaújvárosi Járási Hivatala körözését rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be. A járőrök a férfit elfogták, majd elzárás céljából fogdán helyezték el.

Eltűnt egy perkátai férfi!

Eltűnt egy perkátai férfi!

2018. július 27. (péntek)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri Kiss József eltűnése ügyében. Aki látta vagy tud a hollétéről, értesítse a rendőrséget!

Végül nem úszta meg a börtönt

Végül nem úszta meg a börtönt

2018. július 08. (vasárnap)

A rendőrök a Szórád Márton úton ellenőriztek tegnap egy 24 éves újszilvási lakost. A járőrök megállapították, hogy a Ceglédi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, elzárás végrehajtása céljából. A rendőrök a férfit elfogták, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt fogdába kísérték.

Börtön helyett a Ligetben lógott

Börtön helyett a Ligetben lógott

2018. július 03. (kedd)

A járőrök Dunaújvárosban, a Petőfi Művészeti Ligetben igazoltattak 2018. július 2-án délben egy helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság korábbi szabálysértési ügye kapcsán elzárás végrehajtása miatt az előállítását rendelte el. A rendőrök az 56 éves férfit elfogták majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Körözöttet fogtak a zsaruk

Körözöttet fogtak a zsaruk

2018. június 25. (hétfő)

Egy korábbi szabálysértéssel kapcsolatban körözte a Sárbogárdi Rendőrkapitányság azt a 36 éves férfit, akit vasárnap este fogtak el a rendőrök Nagyvenyimen.

Végül nem úszta meg a börtönt

Végül nem úszta meg a börtönt

2018. június 09. (szombat)

A Vasmű úton ellenőriztek tegnap egy férfit, akiről megállapították, hogy a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözését rendelte el. A rendőrök a 21 éves helyi lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Őrizetbe került a körözött férfi

Őrizetbe került a körözött férfi

2018. május 30. (szerda)

A Kalamár utcában igazoltattak a járőrök 2018. május 29-én kora délután egy 38 éves helyi lakost.  A rendőrök megállapították, hogy a Dunaújvárosi Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt a férfi körözését rendelte el, ezért elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.