Kulcs

Követve a lakossági igényeket

Követve a lakossági igényeket

2019. okt. 03.

Kulcs települését érintő fejlesztésekről számolt be dr. Galambos Dénes miniszterelnöki biztos és Jobb Gyula polgármester.

Baleset és teljes útzár a 6-oson

Baleset és teljes útzár a 6-oson

2019. szep. 24.

Az eddig rendelkezésre álló információk alapján a 6-os főút 59-es kilométerszelvényében egy motoros és egy autós ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útlezárásra került sor. A balesettel érintett útszakaszt a környező utcákban lehet elkerülni.

Tűz volt egy családi házban

Tűz volt egy családi házban

2019. aug. 14.

Kigyulladt egy lakóépület Kulcson, a Diós utcában. A mintegy nyolcvan négyzetméteres ház tetőszerkezete kapott lángra és égett teljes terjedelmében. A tűzesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek eloltották a lángokat és megkezdték az utómunkálatokat.

Dunai hajóbaleset - Újabb áldozatot emeltek ki a Dunából, Kulcsnál

Dunai hajóbaleset - Újabb áldozatot emeltek ki a Dunából, Kulcsnál

2019. jún. 04.

A múlt szerdai dunai hajóbaleset újabb áldozatát - egy dél-koreai férfi holttestét - találták meg a Fejér megyei Kulcsnál kedden - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Rossz helyen kutakodott

Rossz helyen kutakodott

2019. máj. 23.

Egy kulcsi vendéglátóhelyre mászott be május 22-én hajnalban a 42 éves férfi, akit még a helyszínen elfogtak a dunaújvárosi rendőrök.

Baleset Kulcsnál, három sérült

Baleset Kulcsnál, három sérült

2019. jan. 19.

Összeütközött két személyautó a 6-os főút 59-es kilométerénél, Kulcs térségében. A helyszínre a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az elsődleges információk szerint az eset során három ember megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma rendőri irányítás mellett, félpályán haladt.

Kazánrobbanás Kulcson

Kazánrobbanás Kulcson

2018. nov. 29.

Több fala is kidőlt annak a kulcsi családi háznak, melyben ma délelőtt felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán.

Baleset, teljes útzár Kulcsnál

Baleset, teljes útzár Kulcsnál

2018. nov. 21.

Összeütközött két személyautó a 6-os főúton, Kulcs térségében. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az első hírek szerint az eset során két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a főút forgalmát Kulcs belterületére terelik.

Kútba zuhant egy nő Kulcson

Kútba zuhant egy nő Kulcson

2018. aug. 06.

A rendőrségre ma hajnalban érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Kulcson, egy Vöröspart utcai ingatlan felől segélykiáltások hallhatók. A helyszínre érkező egyenruhások egy családi ház kertjéből észlelték a segélykéréseket, de nem látták a bajba jutott személyt. Miután bementek az ingatlan területére megállapították, hogy az ott található 15 méter mély kútba zuhant, és a hideg víz hatására erősen átfázott 45 éves nő kért segítséget. 

Ittas sofőr bukott le Kulcson

Ittas sofőr bukott le Kulcson

2018. júl. 23.

Kulcson, a Nyár utcában intézkedtek a járőrök tegnap egy Opel 59 éves kulcsi vezetőjével szemben. A helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit további mintavételre előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Az esettel összefüggésben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Árokba borult egy autó Kulcsnál

Árokba borult egy autó Kulcsnál

2018. júl. 11.

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személygépkocsi a 6-os főút 58-as kilométerénél, Kulcs térségében. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. Az elsődleges információk szerint az eset során két ember megsérült, ezért őket a mentők ápolják. A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban egy sávon halad.

Hármas baleset, teljes útzár a 6-oson

Hármas baleset, teljes útzár a 6-oson

2018. máj. 25.

Három autó ütközött össze a 6-os főúton, Kulcs térségében. A esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A balesetnél három ember megsérült, mentőhelikopteri is hívni kellett. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a rendőrök a főút forgalmát az M6-os autópályára terelik.