Kulcsszó: Magyar út

Nem adott elsőbbséget

Nem adott elsőbbséget

2019. augusztus 14. (szerda)

Tegnap a Magyar úti kereszteződésben a balra kanyarodó autó nem adta meg az elsőbbséget az egyenesen haladó járműnek és összeütköztek. A baleset következtében a vétlen sofőr utasa súlyos sérülést szenvedett. Ugyanezen a napon, délután Úrhidán, a Kossuth utcában történt hasonló jellegű közlekedési baleset. A baleset során a balra kanyarodó autós egy szabályosan közlekedő motorossal ütközött. A motoros nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fejlesztések a szociális szférában

Fejlesztések a szociális szférában

2019. január 30. (szerda)

A végéhez közeledik azon projekt, amellyel a szociális intézmények felújítását, fejlesztését valósítják meg. Jelenleg az idősek otthona Magyar úti telephelyén dolgoznak a szakemberek.

Későn vette észre

Későn vette észre

2018. augusztus 02. (csütörtök)

A Magyar útra személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt kértek rendőri segítséget tegnap. A rendelkezésre álló adatok alapján egy rácalmási férfi a Temető utca felé haladt gépkocsijával, amikor figyelmetlensége miatt későn észlelt egy forgalmi okok miatt álló járművet, és nekiütközött. A balesetben az álló autó utasa könnyű sérülést szenvedett. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.

Baleset miatt nagy a dugó az Óvárosban

Baleset miatt nagy a dugó az Óvárosban

2017. szeptember 06. (szerda)

Hármas koccanás volt a Magyar úton, személyi sérülésről nem tudunk, a forgalmat rendőrök irányítják.

Baleset a Magyar úton

Baleset a Magyar úton

2017. július 10. (hétfő)

Baleset történt a Magyar út elején, ahol két autó és egy autóbusz ütközött össze. Félpályás útlezárás és terelés van érvényben.

Hármas karambol a Magyar úton

Hármas karambol a Magyar úton

2015. október 06. (kedd)

A helyszínről származó információink szerint hármas karambol történt a Magyar úton nem sokkal ezelőtt: személyautó csuklós busz és kisteherautó ütközött,teljes útzár volt érvényben.

Felújítják a Magyar utat

Felújítják a Magyar utat

2014. november 18. (kedd)

Régi problémát orvosol a közeljövőben a Magyar Közút NZRt., mely november 20. és 30. között elvégzi a Magyar út felújítását. A 865 méteres útszakasz felújítási munkálatainak kivitelezője a Swietelsky Magyarország Kft. lesz.