Kulcsszó: mentők

Felborult egy autó Rácalmáson

Felborult egy autó Rácalmáson

2020. július 14. (kedd)

Lesodródott az útról, s egy kerítést átszakítva fejtetőn állt meg egy személyautó Rácalmáson. Gyorsjelentés itt, ha további információk futnak be, frissítjük az állományt!

Mentők: ünnepelt az alapítvány

Mentők: ünnepelt az alapítvány

2019. december 17. (kedd)

Elhunyt bajtársukra is emlékeztek a mentők a Dunaújváros és Környéke 04 Alapítvány átadási ünnepségének kezdetén. Az alapítvány idén két mobil betegőrző monitorral segítette a dunaújvárosi állomás munkáját – a ma délelőtti ünnepségen Pintér Tamás polgármester, valamint Orosz Csaba, a közbiztonsági bizottság vezetője is köszöntötte az ünnepi állomásértekezlet résztvevőit.

Életmentés az utolsó pillanatban

Életmentés az utolsó pillanatban

2019. március 15. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök egy hetedik emeleti ablakból húzták vissza az asszonyt.

Eszméletlenül feküdt lakásában az idős néni

Eszméletlenül feküdt lakásában az idős néni

2019. január 09. (szerda)

Egy Kőműves utcai lakáshoz kértek rendőri segítséget tegnap délután, mivel az ott élő idős nőt már napok óta nem látták a szomszédok. A járőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével jutottak be a lakásba, ahol az asszonyt eszméletlen állapotban, a földön fekve találták meg. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak az orvosi segítségre szoruló személyhez, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.  

Magatehetetlenül feküdt az árokban

Magatehetetlenül feküdt az árokban

2018. szeptember 16. (vasárnap)

A járőrök tegnap, a 6-os számú főúton, Ercsi külterületén figyeltek fel egy magatehetetlen férfira, aki az út menti vízelvezető árokban feküdt. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak az orvosi segítségre szoruló 62 éves férfihez, akit a mentőszolgálat munkatársai ellátása érdekében a kórházba szállítottak.

Magatehetetlenül feküdt

Magatehetetlenül feküdt

2018. augusztus 27. (hétfő)

A járőrök Dunaújvárosban, a Hajnal úton tegnap délután figyeltek fel egy padnál tartózkodó, sérült és magatehetetlen férfira. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak az orvosi segítségre szoruló 44 éves férfihez, akit a mentőszolgálat munkatársai ellátása érdekében a kórházba szállítottak.

Súlyos baleset az Aranyvölgyin, több sérült

Súlyos baleset az Aranyvölgyin, több sérült

2018. június 05. (kedd)

A rendőrség sajtóosztályától kapott friss információink szerint egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött a Venyimi út-Aranyvölgyi út kereszteződésében. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a mentők - öt kocsival - de a tűzoltókat is riasztani kellett. Forgalomkorlátozás van érvényben. Elsődleges információink szerint a balesetnek hat könnyebb sérültje van. Az friss helyszínelési adatok szerint a kisteher sofőrje nem adott elsőbbséget a kisbusznak.

Éjszakai életmentés

Éjszakai életmentés

2018. június 02. (szombat)

A Béke körúton figyeltek fel a járőrök tegnapra virradóan egy férfire, aki az utcán rosszul lett és elesett. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében azonnal mentőt hívtak az orvosi segítségre szoruló idős emberhez, akit a mentőszolgálat munkatársai ellátása érdekében kórházba szállítottak.  

A mentősök iránti tiszteletből

A mentősök iránti tiszteletből

2018. április 05. (csütörtök)

Folytatódik a két éve elkezdett sorozat, ami a hivatásos állományban dolgozók történetét mutatja be az Intercisa Múzeumban. A Szent Flórián katonái című tárlat után tavaly A pandúroktól napjainkig - A rendészet története című kiállítással folytatódott a sorozat, amit most A mentés története és a dr. Lengyel Árpád hagyatéka című időszaki kiállítások követnek.

Emelkednek a bérek és a szociális támogatások

Emelkednek a bérek és a szociális támogatások

2018. január 03. (szerda)

A szociális és a rendvédelmi ágazatban is további béremeléseket hajt végre a kormány január elsejétől, például 3,8 százalékkal emelkedik a nyugdíj, a mentők bére újabb 10 százalékkal, a rendőrök és a katonák bére pedig további 5 százalékkal nő a többlépcsős béremelési program keretében. A vasutasok és a postai alkalmazottak átlagosan 12 százalékos béremelést kapnak.

Életmentő mobilalkalmazás

Életmentő mobilalkalmazás

2017. október 10. (kedd)

Szív City elnevezéssel az életmentést segítő mobilapplikációt mutatott be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kedden Budapesten.

Mentőhelikopter szállt le a belvárosban

Mentőhelikopter szállt le a belvárosban

2017. szeptember 08. (péntek)

Friss információnk szerint az Ady Endre utcában lett rosszul egy lakó, akihez mentőhelikoptert kellett hívni. A légi egység az Ady Endre és a József Attila utca közötti zöld területen szállt le.

Sikeres újraélesztés a szabadstrandon

Sikeres újraélesztés a szabadstrandon

2017. július 14. (péntek)

Egy 35 év körüli férfit kellett újraéleszteniük a vízimentőknek nem sokkal egy óra után a szabadstrandon.

Nekik sosem lehet elégszer megköszönni

Nekik sosem lehet elégszer megköszönni

2017. május 12. (péntek)

Nyílt nappal várja az érdeklődőket ma 17 óráig a Dunaújvárosi Mentőállomás, ahol a gyermekprogramok, játékos feladatok mellett a városlakók betekintést kaphatnak az életmentők mindennapi munkájába, megismerhetik felszereléseiket, a mentőautókat.

Baleset az Aranyvölgyin!

Baleset az Aranyvölgyin!

2017. május 11. (csütörtök)

Súlyosnak látszó, de szerencsére csak könnyebb sérüléssel járó baleset történt nem sokkal este tíz óra előtt az Aranyvölgyi út és Apáczai Csere János út kereszteződésében.