Kulcsszó: Városháza tér

Kétszáz adag meleg étel

Kétszáz adag meleg étel

2018. február 23. (péntek)

A Hit Gyülekezetének önkéntesei Cserna Gábor polgármesterrel közösen osztott kétszáz adag meleg ételt a rászorulók számára pénteken, a Városház előtti téren.

Ilyen volt az utcabál a főtéren

Ilyen volt az utcabál a főtéren

2018. január 01. (hétfő)

Több százan búcsúztatták az óévet és köszöntötték az újat a Városháza téren. Tüzijátékkal és koncerttel várták a kilátogatókat az év utolsó napján, ahol fellépett többek között Navidal és a Hooligans is. Az ötödik alkalommal megrendezett Szilveszteri esemény Dunaújváros önkormányzatának támogatásával, a Tourinform Iroda szervezésében jött létre.

Irány a főtér! - BÚÉK Dunaújváros!

Irány a főtér! - BÚÉK Dunaújváros!

2017. december 31. (vasárnap)

Idén immár ötödik alkalommal szervezik meg a szilveszteri utcabált, hogy a városlakók együtt búcsúztathassák az óévet, és köszönthessék a következő esztendőt. A buli már nyolckor elkezdődik, a Hooligans 22:30-kor csap a húrok közé és átzenélnek minket 2018-ba.

Mediterrán hangulat a hóesésben

Mediterrán hangulat a hóesésben

2017. december 22. (péntek)

A karácsonyhoz közeledve végre némi hóesés is hozzájárult az Adventi Forgatag ünnepváró hangulatához csütörtökön este. De a színpad környékén teljesen más hangulat honolt, hiszen a Mediterrán Gitár Duó tüzes ritmusokkal, fergeteges gitárfutamokkal és latin dallamokkal szórakoztatta a kilátogatókat. 

A remény gyertyája

A remény gyertyája

2017. december 10. (vasárnap)

Meggyújtották a második gyertyát is a város adventi koszorúján a Városháza téren, majd a közönség elé léptek a Violin Művészeti Iskola diákjai és az első X-Faktor szezon második helyezettje, Takács Nikolas is.

Három hétig újra megtelik a főtér

Három hétig újra megtelik a főtér

2017. december 03. (vasárnap)

Elkezdődött az Adventi Forgatag a Városháza előtti főtéren. Az árusok kinyitottak, a látogatók megérkeztek és már az első gyertya is ég a koszorún. Az adventi időben fellép a főtéren városunk szinte valamennyi előadója, kórusa és zenekara, de érkezik Takács Nikolas, Roy & Ádám, az Operettszínház művészei és Keresztes Ildikó is.

Kolbászmustra a Városháza téren

Kolbászmustra a Városháza téren

2017. december 02. (szombat)

Nagy volt a nyüzsgés ma kora délutántól a Városháza téren, a december 3-án kezdődő Adventi Forgatag színpadát már felállították, a kis faházakat is kihelyezték, és az utolsó simításokat végezték a tér berendezésén.

Kolbászfesztivál, irány a főtér!

Kolbászfesztivál, irány a főtér!

2017. december 01. (péntek)

Idén immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és disznótoros kóstolót, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak december 2-án a Városháza téren.

Szilveszterkor Hooligans a főtéren

Szilveszterkor Hooligans a főtéren

2017. november 30. (csütörtök)

Péter-Szabó Szilvia, Takács Nikolas, Roy és Ádám, a BeatKohó és Keresztes Ildikó is fellép az idei Adventi Forgatag színpadán, december 5-én és 6-án a Mikulás is ellátogat a főtérre, szilveszterkor pedig a Hooligans húzza az óévbúcsúztató talpalávalót.

Itt az Adventi Forgatag teljes programja

Itt az Adventi Forgatag teljes programja

2017. november 27. (hétfő)

Már december 3-tól színes programokkal és lélekhangoló műsorokkal várja a kilátogatókat az Adventi Forgatag a Városháza téren.

Meleg szívvel a csípős hidegben

Meleg szívvel a csípős hidegben

2017. november 25. (szombat)

Több, mint kétszázhatvanöten vettek részt azon a jótékonysági futáson, amellyel a Szent Pantaleon Kórház gyermekosztálya javára gyűjtöttek adományokat. Az összegyűlt közel fél millió forintból két elektromos játékautót vásárolnak és hozzájárulnak az újszülöttek számára alkalmas újraélesztő asztal beszerzéséhez is.

Vándorló kiállítás a reformációról

Vándorló kiállítás a reformációról

2017. november 22. (szerda)

Szerdán egy különleges busz parkolt le városunk főterén, megérkezett ugyanis a reformációról szóló kiállítást bemutató csuklós busz, amin rengeteg érdekes dolgot megtudhattak a látogatók az egyházközség elmúlt ötszáz évéről.

Háromszáz adag tartalmas, meleg étel

Háromszáz adag tartalmas, meleg étel

2017. november 11. (szombat)

Folytatja karitatív munkáját az idén harminc éves Hit Gyülekezete Szeretetszolgálata Dunaújvárosban. pénteken ismét a főtérre látogattak, ahol több száz adag ételt osztottak a rászorulóknak.

Így mulattunk két napig a főtéren

Így mulattunk két napig a főtéren

2017. szeptember 24. (vasárnap)

A futóversennyel vette kezdetét az Itthon vagy, Magyarország szeretlek! elnevezésű országos programsorozat városunkban szombat reggel. A kétnapos kavalkád vasárnap folytatódott, sor került többek között néptánc találkozóra, és fellépett Vastag Tamás, valamint a Rockbox Zenekar. A rendezvény hagyományosan a Szent Mihály-napi tűzgyújtással és a tűz körüli tánccal zárták.

 

Vizet osztanak a város több pontján is

Vizet osztanak a város több pontján is

2017. augusztus 02. (szerda)

Péntek éjfélig az egész országra hőségriadót rendelt el Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár. A hőségre való tekintettel Dunaújváros önkormányzata is megtette a szükséges intézkedéseket. Vízosztással, párkapuval, locsolóautó bevetésével segítik elviselni a városlakóknak a rekkenő hőséget.