Kulcsszó: Városháza tér

Jogi információs pont a főtéren

Jogi információs pont a főtéren

2018. július 20. (péntek)

Térítésmentes jogi segítségnyújtást vehettek igénybe pénteken az érdeklődők Dunaújvárosban olyan szakemberektől, akik szinte valamennyi problémában igyekeztek pontos információt adni a lakóknak.

Tippelj és nyerhetsz!

Tippelj és nyerhetsz!

2018. július 14. (szombat)

Szurkoljunk együtt végig a vb döntőt a Városháza téren - és tippeljük meg a győztest egy háromnapos balatoni nyaralásért - áll Cserna Gábor polgármester Facebook-oldalán.

Minden, amit a 34. Bringatúráról tudni kell

Minden, amit a 34. Bringatúráról tudni kell

2018. május 11. (péntek)

Dunaújváros Önkormányzata és a Tourinform iroda  idén immár 34. alkalommal rendezi meg a bringatúrát. A Dunaújváros- Mezőfalva- Dunaújváros útvonalú erőpróba természetesen mindenki számára ingyenes. Az alábbi, túrával kapcsolatos technikai információk nem csak a résztvevőket érinti, hiszen lesznek útlezárások és parkolási tilalmak is a rendezvény ideje alatt!

"Minden ország olyan lesz, amilyen az ifjúsága"

"Minden ország olyan lesz, amilyen az ifjúsága"

2018. május 05. (szombat)

Idén már harmadik alkalommal rendezték meg a városi ballagási ünnepséget a Városháza téren. Ezúttal a Kereskedelmi iskola diákjai álltak ünnepi díszben a főtéren és búcsúztak alma materüktől.

Így mulattunk két napig a Városháza téren

Így mulattunk két napig a Városháza téren

2018. május 02. (szerda)

A hosszú hétvége zárásaként újra megrendezésre került a Városháza előtti téren a két napos Májusi Mulatság, amin a gyerekek mellett a zenerajongók is megtalálhatták a számításaikat, és az időjárás is lelkesen asszisztált a programokhoz. Képes és videós összefoglaló!

Nyári hangulatban búcsúzott az április a főtéren

Nyári hangulatban búcsúzott az április a főtéren

2018. május 01. (kedd)

A hétfői, kora nyarat idéző időjárást estére a térségben több viharzóna is veszélyeztette, mégis kezdés előtt egy órával már szépen megtelt a város főtere. Idősebb párok beszélgetve ugyanúgy türelmesen várakoztak a Májusi Mulatság első fellépőire, mint a többgyermekes családok, vagy a folyamatosan érkező, kisebb-nagyobb baráti társaságok.

Májusi Mulatság - Irány a tér!

Májusi Mulatság - Irány a tér!

2018. április 29. (vasárnap)

A városi nagyrendezvények közül az első a Májusi Mulatság lesz, méghozzá hétfőn és kedden. A majálisra újdonságként a gyerekek leendő nagy kedvence is érkezni fog, ami egy hatalmas kamion lesz, benne egy motorszimulátorral, amit ingyenesen kipróbálhatnak majd a Bíróság épülete előtt. Zenei programokban sem lesz hiány, az első nap este Roy és Ádám, a második nap zárásaként pedig az Ed Philips & the Memphis Patrol is érkezik a Városháza előtti térre.

Kétszáz adag meleg étel

Kétszáz adag meleg étel

2018. február 23. (péntek)

A Hit Gyülekezetének önkéntesei Cserna Gábor polgármesterrel közösen osztott kétszáz adag meleg ételt a rászorulók számára pénteken, a Városház előtti téren.

Ilyen volt az utcabál a főtéren

Ilyen volt az utcabál a főtéren

2018. január 01. (hétfő)

Több százan búcsúztatták az óévet és köszöntötték az újat a Városháza téren. Tüzijátékkal és koncerttel várták a kilátogatókat az év utolsó napján, ahol fellépett többek között Navidal és a Hooligans is. Az ötödik alkalommal megrendezett Szilveszteri esemény Dunaújváros önkormányzatának támogatásával, a Tourinform Iroda szervezésében jött létre.

Irány a főtér! - BÚÉK Dunaújváros!

Irány a főtér! - BÚÉK Dunaújváros!

2017. december 31. (vasárnap)

Idén immár ötödik alkalommal szervezik meg a szilveszteri utcabált, hogy a városlakók együtt búcsúztathassák az óévet, és köszönthessék a következő esztendőt. A buli már nyolckor elkezdődik, a Hooligans 22:30-kor csap a húrok közé és átzenélnek minket 2018-ba.

Mediterrán hangulat a hóesésben

Mediterrán hangulat a hóesésben

2017. december 22. (péntek)

A karácsonyhoz közeledve végre némi hóesés is hozzájárult az Adventi Forgatag ünnepváró hangulatához csütörtökön este. De a színpad környékén teljesen más hangulat honolt, hiszen a Mediterrán Gitár Duó tüzes ritmusokkal, fergeteges gitárfutamokkal és latin dallamokkal szórakoztatta a kilátogatókat. 

A remény gyertyája

A remény gyertyája

2017. december 10. (vasárnap)

Meggyújtották a második gyertyát is a város adventi koszorúján a Városháza téren, majd a közönség elé léptek a Violin Művészeti Iskola diákjai és az első X-Faktor szezon második helyezettje, Takács Nikolas is.

Három hétig újra megtelik a főtér

Három hétig újra megtelik a főtér

2017. december 03. (vasárnap)

Elkezdődött az Adventi Forgatag a Városháza előtti főtéren. Az árusok kinyitottak, a látogatók megérkeztek és már az első gyertya is ég a koszorún. Az adventi időben fellép a főtéren városunk szinte valamennyi előadója, kórusa és zenekara, de érkezik Takács Nikolas, Roy & Ádám, az Operettszínház művészei és Keresztes Ildikó is.

Kolbászmustra a Városháza téren

Kolbászmustra a Városháza téren

2017. december 02. (szombat)

Nagy volt a nyüzsgés ma kora délutántól a Városháza téren, a december 3-án kezdődő Adventi Forgatag színpadát már felállították, a kis faházakat is kihelyezték, és az utolsó simításokat végezték a tér berendezésén.

Kolbászfesztivál, irány a főtér!

Kolbászfesztivál, irány a főtér!

2017. december 01. (péntek)

Idén immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Pentelei Kolbászfesztivált és disznótoros kóstolót, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak december 2-án a Városháza téren.