Kulcsszó: vásár

Ha vasárnap, vásárnap  – de még korlátozásokal!

Ha vasárnap, vásárnap – de még korlátozásokal!

2020. május 21. (csütörtök)

Korlátozásokkal ugyan, de ismét megnyílik a vásár kapuja a nagyközönség előtt május 24-én, vasárnap. A városvezetés döntéséről és a kapcsolódó előírásokról a hivatalos honlap adott tájékoztatást.

Új közösségek, erős évkezdés

Új közösségek, erős évkezdés

2017. január 05. (csütörtök)

Továbbra is tárt kapukkal várja a Munkásművelődési Központ az új közösségeket, alig indult el az év és máris két új program mutatkozik be.

Itt a jövő évi vásárnaptár

Itt a jövő évi vásárnaptár

2016. december 17. (szombat)

Mutatjuk a DVG Zrt. által üzemeltetett, a Papírgyári út 3. szám alatt lévő országos kirakodóvásár jövő évi időpontjai havi bontásban.

Karácsonyi vásározók a forgatagban

Karácsonyi vásározók a forgatagban

2016. november 06. (vasárnap)

Az „Adventi forgatag” rendezvényén lehetősége lesz dunaújvárosi magánszemélyeknek, hogy saját készítésű és tulajdonú ajándéktárgyaikat eladják-tájékoztatta portálunkat a programot szervező helyi Tourinform iroda.

Változik a piac nyitva tartása

Változik a piac nyitva tartása

2016. október 09. (vasárnap)

A közelgő ünnepnapok miatt változik a piac nyitvatartása és a vásár időpontja. A módosításokról Lassingleitner Valéria, a DVG Zrt. a piac és a vásár koordinátora számolt be a DO-nak.

Amikor Sztálinváros legyőzte Fehérvárt

Amikor Sztálinváros legyőzte Fehérvárt

2016. augusztus 19. (péntek)

1958 kora tavaszán nagy eseményre készült a város: az augusztusi ünnepre nagyszabású ipari vásárt terveztek. Csatasorba álltak helyi, környékbeli és országos vállalatok.

Ma zenés lesz a kirakodóvásár

Ma zenés lesz a kirakodóvásár

2015. május 09. (szombat)

A tavaly októberi nyitás óta már megszokták, megkedveltek a vásár új helyszínét- számolt be tapasztalatairól Lassingleitner Valéria, a DVG Zrt. vásárkoordinátora.

Vásári gyakorlat a Dózsában

Vásári gyakorlat a Dózsában

2015. március 26. (csütörtök)

Húsvéti vásár a Dózsa Iskolában. Az intézményben már hetedik éve tartanak vásárokat karácsonykor és húsvétkor. A rendezvény célja, hogy a diákok megismerkedjenek az üzlet és a marketing világával.

Míves emberek vására - már hagyomány

Míves emberek vására - már hagyomány

2015. február 21. (szombat)

Ebben a hónapban is megrendezték a ,,Míves Emberek Vásárát" a Munkásművelődési központban. Kézzel varrt táskát, takarót, mézeskalácsot, de még egyedi készítésű ékszert is vásárolhattak a látogatók.

Adventi forgatag

Adventi forgatag

2014. december 14. (vasárnap)

Az eddigi legszebb karácsonyi vásárt valósították meg a szervezők Dunaújvárosban. Galériával!

Épül a vásár

Épül a vásár

2014. december 05. (péntek)

Építik a színpadot a megújult Városháza téren, ma reggel kezdték a munkálatokat.

Adventi vásár

Adventi vásár

2014. november 10. (hétfő)

November végéig lehet jelentkeznie azoknak az kereskedőknek, akik a karácsonyi vásáron szeretnének árusítani. Idén a megújult városház téren rendezik a programsorozatot, amely december 12-től 23-ig várja az érdeklődőket.

Vásárnap: sűrített járatokkal

Vásárnap: sűrített járatokkal

2014. október 08. (szerda)

A 2-es, a 18-as, a 29-es, valamint a 4-es buszok vonatkozásában is sűrített járatokkal áll az október 12-i vásárba kilátogatók rendelkezésére az Alba Volán Zrt. Mint ismeretes, most vasárnaptól már új helyen, a Papírgyári út 3. szám alatt található Vásártéren fogadják látogatóikat az árusok.