Az UTE ellen zárja a középszakaszt a DAB

spigott - 2018. február 11. 11:04

Két vesztes mérkőzést követően az Újpest elleni találkozóval fejezi be a középszakasz küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A MAC elleni 5-2-es vereséggel eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezi be a középszakasz felsőházának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely vasárnap délután öt órától hazai környezetben méri össze erejét az UTE gárdájával. A találkozónak komoly tétje nincs már, az ugyanis már korábban eldőlt, hogy a lila-fehérek már nem végezhetnek a negyedik helynél előrébb, így egy meglehetősen érdekesnek ígérkező meccs vár a csapatokra a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

A DAB együttese persze szeretne szépen búcsúzni a középszakasztól, s erre minden esélye meg is van, mivel mai ellenfele legutóbbi öt találkozóját elveszítette, ám Jason Morgan vezetőedző ezzel együtt sem számít könnyű mérkőzésre a fővárosiak ellen.

- Egymás után kikaptunk a DVTK és a MAC csapatától is, ráadásul mindkét meccsen úgy, hogy nem játszottuk azt a játékot, amit tudunk, nem hoztuk ki magunkból a legjobbat. Ma az lesz a célunk, hogy visszahozzuk magunkat arra a szintre, amivel megelégednénk a rájátszásban is. Nagyon nagy mentális kihívás lesz ez, hiszen semmiféle hatása nincs a mérkőzésnek a tabellára, módosítani már nem tud a helyezéseken, így nyomás sincs - pont ezért lesz nehéz.

A rovat további hírei: Sport

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.

Eb-indulást ért a bajnoki arany

Eb-indulást ért a bajnoki arany

2024. ápr. 30.

Minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerzett aranyérmet az abonyi U17-es bajnokságon Pupp Viktória, a DKSE tehetséges birkózója.

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

Torna Eb: edzettek a lányok Riminiben

2024. ápr. 30.

Túl van első, átmozgató edzésén a Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett, Péter Sára összeállítású magyar tornász válogatott.