Sikerben bízva

doszerk - 2019. október 27. 8:02

Nem vár könnyű mérkőzés ma este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóira a Vasas otthonában.

Óriási csatában szenvedett hosszabbításos, 2-1-es vereséget az UTE elleni hazai találkozón pénteken este a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely tizenhárom lejátszott találkozót követően a harmadik helyen áll az Erste Liga tabelláján. Miroslav Ihnacak együttese valósággal szétlőtte ellenfelét a legutóbbi fordulóban, ám a hatékonysággal komoly problémái voltak Acélbikáinknak, akik hatvanhét (!) alkalommal próbálták Duschek mögé juttatni a korongot, ám ez mindössze egyszer, a rendes játékidő vége előtt három másodperccel sikerült nekik. Remélhetőleg a következő mérkőzésen lényegesen jobb lesz együttesünk helyzetkihasználása, s erre szükség is lesz, mert vasárnap este 17 óra 40 perctől idegenben, a Vasas otthonában korcsolyáznak jégre Somogyi Balázsék.

Kép: DO-archív

A fővárosiak ugyan csak az utolsó előtti helyen állnak a tabellán, ám nagyon kellemetlen ellenfelek, s erről már idén is megbizonyosodhattunk, ugyanis a két gárda szeptember végi dunaújvárosi mérkőzésén úgy nyertek a mieink 6-4-re, hogy a mérkőzés derekán még egált mutatott az eredményjelző. Ladányi Balázs együttese nagyon kellemetlen harcmodorban játszik, játékosai nem ismernek elveszett korongot, hatvan percen keresztül képesek rengeteget korcsolyázni, s bár az idei szezonban ez csak két győzelemre volt eddig elég nekik, senki nem számíthat könnyű mérkőzésre ellenük, főleg hazai pályán. Dolgos, kemény csata vár tehát csapatunkra, mely természetesen a siker reményében utazik el újabb mérkőzésére, de abban az esetben, ha az Újpest ellen is látott teljesítmény jobb helyzetkihasználással párosul, úgy reális esély van arra, hogy három ponttal térnek haza Acélbikáink a fővárosból.

A rovat további hírei: Sport

Bronzéremért játszhat a DFVE

Bronzéremért játszhat a DFVE

2024. ápr. 27.

Az első meccshez képest óriásit javult, hatalmasat küzdött, de ötméteresek után elveszítette a bajnoki elődöntő második mérkőzését a DFVE női vízilabda csapata a Fradi ellen.

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Újabb kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. ápr. 27.

A tabellán tizenkettedik Mohács elleni hazai mérkőzéssel folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

Nem volt esélye a Kohásznak a Mosonmagyaróvár ellen

2024. ápr. 27.

Szűk negyed óráig tudta szorossá tenni a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki összecsapást.

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.