Dunaújváros Hetilap

Jótét céllal vásárolnak abroncsot a Hankook dolgozói

Öcaline - 2021. június 18. 9:15

Beteg vagy hátrányos helyzetben lévő gyermekeket segítő alapítványokat támogat a város határában üzemelő abroncsgyár a dolgozóknak hirdetett vásárlási program bevételéből. Itt  a kezdeményezés, aminek a végén mindenki boldog – ADJ a hajtás után.

Az ADJ program során a vállalat a dolgozók számára nyújtott kedvezményes abroncsvásárlási lehetőséget köti össze a civil szervezetek támogatásával. 

Nemes ügyeket támogattak

A Hankook Tire Magyarország Kft. jótékonysági akciója ugyanis a munkatársak által vásárolt abroncsok árának egy részét ajánlja fel jótékony célra. A Hankook munkatársai által tavaly megvásárolt abroncsok után a Hankook összesen 5 millió forintot tud eljuttatni a kiválasztott alapítványok számára.
A program részleteit összegző közlemény kitér arra, hogy a gyár munkatársai évről évre példamutató elkötelezettségről és kitartásról tesznek tanúbizonyságot a vállalat közösségépítő programjaiban. Szép számban csatlakoztak 2020-ban a Hankook ADJ (Abroncsokkal, Dolgozóink, Jó ügyekért) kampányához is, aminek keretében a vállalat dolgozói kedvezményes áron juthattak hozzá a gyár prémium kategóriás abroncsaihoz, és egyúttal egy nemes ügyet is támogattak: a megvásárolt abroncsok árának 10 százalékát fordította hátrányos helyzetű vagy beteg gyerekeket támogató alapítványok támogatására a Hankook.

Mindenki boldog, okkal, joggal

A támogatott szervezetek mindegyike nélkülözhetetlen munkát végez a kiszolgáltatott helyzetben lévő gyermekek érdekében – az összesen 5 millió forintos adomány kedvezményezettje az Árvácska Alapítvány, a Tábitha Gyermekhospice Ház, a Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány volt. 
Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője szerint az elmúlt évek egybehangzóan pozitív visszajelzéseit követően az idei közösségi kezdeményezés is sikerrel kecsegtet:
– 2020 mindannyiunk erejét, türelmét, kitartását próbára tette, munkatársaink azonban a nehéz körülmények ellenére is nagy lelkesedéssel vettek részt a Hankook közösségépítő és jótékonysági programjaiban. Kollégáink az ADJ kampányt idén is szeretettel fogadták, és ugyanilyen örömmel juttattuk el a támogatást az alapítványoknak! 
A kedvezményezettek körében egybehangzóan pozitív a kezdeményezés megítélése, hangsúlyozta Teslér Judit, a Tábitha Gyermekhospice Ház marketingkommunikációs vezetője:
– Köszönjük a Hankook összes dolgozójának, hogy idén is gondoltak ránk. A járványügyi korlátozások a Tábitha családok és a Ház számára is egy változásokkal, feladatokkal teli, nehéz időszakot jelentenek. Hálásak vagyunk a támogatásért, ami segítséget nyújt céljaink elérésében!

A kedvezményes dolgozói abroncsvásárlás folyamatos opció a koreai óriás munkavállalói számára – és a fentiek alapján nem nehéz megjósolni: az ADJ program is folytatódni fog!

(Illusztráció: Hankook Tire)  

A rovat további hírei: Közélet

Neszvecskó Zorica érdemelte a Dunaújváros Ifjúságáért díjat

Neszvecskó Zorica érdemelte a Dunaújváros Ifjúságáért díjat

2024. máj. 16.

A Dunaújvárosi Óvoda Aprók Háza Tagóvoda tagintézmény-igazgatója a közgyűlés előtt vette át a szféra legrangosabb elismerését Pintér Tamás polgármestertől. Méltatás.

Tavaszi nagytakarítás  volt a Technikumban, a Táncsics Mihály utcában

Tavaszi nagytakarítás volt a Technikumban, a Táncsics Mihály utcában

2024. máj. 15.

A Technikum városrészben élők és arra közlekedők azt tapasztalhatták a napokban, hogy több helyen is takarították a parkolókat, gallyazták a fákat, bokrokat.

A fideszes kampány célpontja ezúttal a piac

A fideszes kampány célpontja ezúttal a piac

2024. máj. 15.

Bár élő szerződése van, mások használják a helyét a piacon – állította a Dunaonline videójában Farkas József, dunavecsei vállalkozó. Pedig már a felvetés is értelmetlen.

Pentelei 30 – szakmai nappal ünnepelnek

Pentelei 30 – szakmai nappal ünnepelnek

2024. máj. 15.

Közös Hang – ezzel a sokatmondó címmel rendezi meg országos hírű szakembereket is felvonultató szakmai napját az idén immár 30 esztendeje működő Pentelei Mentálhigiénés Általános Iskola, Szakképző Iskola, Szakiskola és Gimnázium.

Eldőlt, hogy kikre szavazhatunk június 9-én az önkormányzati választáson

Eldőlt, hogy kikre szavazhatunk június 9-én az önkormányzati választáson

2024. máj. 14.

Három jelölőszervezet, két polgármester-jelölt és összesen harmincegy képviselőjelölt szerepel majd a szavazólapokon a június 9-i önkormányzati választáson. 

DSTV: meglepetés anyák napjára

DSTV: meglepetés anyák napjára

2024. máj. 12.

A családi kör mellett, többeknek helyett különleges anyák napi ünnepségről számol be a DDTV összeállítása. Szép műsorral köszöntötték az Egyesített Szociális Intézmény és Árpád-házi Szent Erzsébet Idősek Otthonai lakóit hétfőn. Hangkép.
 

És valóban: együtt – egymásért...!

És valóban: együtt – egymásért...!

2024. máj. 11.

Megtartotta hagyományos éves közgyűlését a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete. Az eseményre Pintér Tamás polgármester is hivatalos volt – a feladatok elvégzése után a közösség kötetlen beszélgetéssel zárta a remek délutánt.