Küzdelmes döntetlen Pakson

spigott - 2021. november 17. 15:21

Igazán nagy helyzetig egyik gárda sem jutott, így gól nélküli döntetlent játszott Pakson a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután.

Kép: DO-archív

Mindössze három nappal az Iváncsán aratott hajrásiker után már újra pályára lépett a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az NB III-as pontvadászat Közép Csoportjában. Varga Balázs együttese újra idegenben, ezúttal Pakson mérette meg magát a sorozat 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén ma délután egy órától.

A mieink természetesen a siker reményében vágtak neki az összecsapásnak, ám azzal is tisztában volt mindenki, hogy ezt nem lesz könnyű elérni a jó erőkből álló házigazdák ellen. A találkozó első játékrésze ennek megfelelő nagy csatát hozott, melyben jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek, s bár egy-egy komolyabb lehetőséget sikerült kidolgozni, a gólszerzés sem paksi, sem dunaújvárosi oldalon nem jött össze a félidei pihenőig.

A második etapban több helyen is változtatott csapata felállásán Varga Balázs vezetőedző, s bár a cserék ezúttal is hozzá tudtak tenni a játékhoz, igazán fogást továbbra sem sikerült találni a házigazdákon. Ahogy azonban a paksiak védelme, úgy a dunaújvárosi is kiválóan zárt, ezért a vendéglátók sem tudtak igazán helyzetbe kerülni a második negyvenöt percben, melyben igazán nagy helyzete egyik csapatnak sem akadt, így a küzdelmes összecsapás végül gól nélküli döntetlennel ért véget. Ez egyben azt is jelentette, hogy labdarúgóink maradtak a tabella második helyén úgy, hogy hátrányuk öt pontra csökkent a listavezető Kozármislenyhez képest.

Paks II. – DPASE 0-0

DPASE: Pokorni – Tóth (Hompót, 63.), Hegedűs, Molnár, Báló, Papp, Dorogi (Barna, 57.), Kesztyűs (Balogh, 57.), Szepessy (Novák, 63.), Székely, Jakab. Vezetőedző: Varga Balázs.

A rovat további hírei: Sport

Remek hazai eredmények az Intercisa Kupán

Remek hazai eredmények az Intercisa Kupán

2024. jún. 17.

Közel ötven dobogós helyezéssel zárták a Fabó Éva Sportuszodában megrendezett Intercisa Kupa első fordulóját a DKSE tehetséges úszói.

Bajnokot avattak a Campusban is

Bajnokot avattak a Campusban is

2024. jún. 17.

Magabiztos sikerrel biztosította be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának bajnoki címét a Fejó-Therm együttese.

Hajdu Jonatánék negyedik helye az Eb-n

Hajdu Jonatánék negyedik helye az Eb-n

2024. jún. 16.

Óriási csatában ért el negyedik helyezést a szegedi Európa-bajnokságon Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres versenyszámában.

Bukarestben talál gazdára a magyar női tornászok utolsó kvótája

Bukarestben talál gazdára a magyar női tornászok utolsó kvótája

2024. jún. 16.

A június utolsó hétvégéjén Bukarestben sorra kerülő nemzetközi felkészülési versenyen dől el, hogy Kovács Zsófia vagy Székely Zója kapja-e a magyar női tornászválogatott utolsó olimpiai kvótáját.

DSTV: Kis Nikolett Los Angelesben is remekelt

DSTV: Kis Nikolett Los Angelesben is remekelt

2024. jún. 15.

Néhány nappal ezelőtt örömteli hírek érkeztek, városunk sportkedvelő közönsége legnagyobb örömére. Kis Nikolett, a dunaújvárosi Fox SE versenyzője egy éven naptári éven belül tudta megnyerni a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség négy legrangosabb versenyét. Hangkép.

Újra bajnok a Karmacsi

Újra bajnok a Karmacsi

2024. jún. 15.

Huszonötödik alkalommal örülhetett aranyéremnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság első osztályában a Karmacsi Autó gárdája.

DSTV: döntővel zárták a szezont

DSTV: döntővel zárták a szezont

2024. jún. 14.

Örömteli hírek érkeztek a röplabdázóktól. Szegeden rendezték meg a röplabdázók U13-as bajnokságának hatos döntőjét a mögöttünk hagyott hétvégén, s a megméretésen a DSE Röplabda Akadémia csapata is részt vett, miután a bajnokság alapszakaszát a negyedik, míg a középszakaszát az ötödik helyen fejezte be – végül ötödikek lettek a döntőben is. Hangkép.