Cipőink hasznos kiegészítői

doszerk - 2023. január 15. 17:22

Amikor megvásárolod legújabb cipődet, ne gondold, hogy ezután semmiféle teendőt nem lesz vele. Már amikor kiveszed a dobozból, el kell kezdened a karbantartást. (X)

Mégpedig annak érdekében, hogy a cipő minél hosszabb ideig tartsa meg újszerű kinézetét. Ezenkívül rendszeres takarítást és ápolást igényel, amit nem mindegy, hogy mivel végzel. Cipődhöz továbbá remek és hasznos kiegészítőket vásárolhatsz, amivel feldobhatod a kinézetét és változatossá teheted ugyanazt a lábbelit. A tökéletes kényelem érdekében pedig használj mezítlábas modellt! 

Az impregnálás jelentősége

A cipőápolás egyik legfontosabb lépése a Manimal Footgear kiegészítő termékei között is megtalálható impregnálószerek használata. Már az első felvétel előtt impregnálni kell a cipőket, így megelőzhető az, hogy az új lábbeli azonnal sérüléseket szerezzen, illetve átázzon. Az impregnált lábbeli védve lesz a nedvességtől, illetve a rácseppenő kávé, tea, vörösbor, kóla vagy pedig a zsíros szószok sem tudnak kárt tenni benne, hiszen ezek a foltok egyetlen mozdulattal letörölhetők.

Hogyan impregnálj?

Az új cipőt egyenletesen fújd be az impregnálószerrel, várj néhány percet, majd fújd be egy újabb réteggel. Ezután legalább 24 órán keresztül hagyd száradni, így biztos lehetsz abban, hogy megkapta a megfelelő védelmet.

Cipődet rendszeresen takarítsd meg, a mosható verziót pedig nyugodtan tedd bele a mosógépbe. Ehhez használj mosózsákot, hiszen így megvédheted a lábbelit a mosás folyamata közben. Amikor teljesen megszáradt, akkor fújj rá impregnálószert, de ezt elegendő csupán körülbelül félévente megtenned, hiszen a szer hatása hosszú időn keresztül fennmarad. Az impregnálás hatására a cipő víz- és szennytaszítóvá válik, így élettartama megnövelhető.

Modern cipőfűző – létezik?

De még mennyire! Unod már állandóan bekötögetni a cipőfűzőt? Akkor a kötésmentes cipőfűzőket neked találták ki! Vedd ki a normál fűzőt és tedd be helyette ezt az Amerikából indult szuper találmányt! Innentől kezdve egyszerűen csak fel kell venned a cipőt, hiszen a fűző rugalmas, így nem kell ki-be kötögetni. Különleges kinézetével fel is dobhatod a cipődet, és mivel többféle színben is kapható, így akár minden nap más megjelenésűvé teheted lábbelidet.

Hallottál már a vízálló zokniról?

Meglepő, igaz? A vízálló zokni olyan speciális anyagból készült, ami vízállóvá teszi azt a cipődet is, ami esetleg nem az, hiszen a vízálló zokni használatával lábad száraz marad. Ez a zokni rugalmas, kényelmes, szélálló, antibakteriális és izzadságelnyelő, így egész idő alatt komfortos érzést biztosít.

Talpbetétek a mezítlábas cipő használatához

Ha mezítlábas cipőt vásároltál, akkor kiváló döntést hoztál, azonban addig, amíg megszokod ezt a természetes érzést, tegyél bele speciális talpbetétet, ami segít az átmenetben.

Lábbelidhez vásárolj többféle kiegészítőt annak érdekében, hogy az mindig tiszta és ápolt legyen, valamint tedd izgalmassá kinézetét többféle színű cipőfűzővel, vízállóvá speciális zoknival, valamint kényelmessé egy talpbetéttel.
 

A rovat további hírei: Mozaik

DSTV: apró, de gyönyörű gesztus az MMK előtt

DSTV: apró, de gyönyörű gesztus az MMK előtt

2024. máj. 04.

Szép anyák napi akcióra készül a Munkásművelődési Központ, derül ki a DSTV összegzéséből. Anyák napjára készülve már ma kikerül az intézmény elé az a tábla, ahonnan szeretteiknek szóló jelképes ajándékot vihetnek magukkal a látogatók. Hangkép.
 

A pécsi Zsolnay-negyed programjai

A pécsi Zsolnay-negyed programjai

2024. máj. 03.

A családi kirándulások egyik népszerű célpontja Pécs, a Mecsek vadregényes tájai mellett azonban érdemes ellátogatni egy különleges helyszínre is. (X)

Koltai Róbert nálunk már családtagnak számít

Koltai Róbert nálunk már családtagnak számít

2024. máj. 03.

A Sugárúti Fesztivál vendége volt Koltai Róbert, aki élettársával, Gaál Ildikóval színpadra állva önálló fellépéssel örvendeztette meg a Dunaújvárosi Estek közönségét. Az előadás ezúttal a Kultik Moziban volt, ahová nagyon sokan ültek be a színvonalas kikapcsolódás reményében. Így is történt!

Küszöbön a Bringatúra – mindenkit várnak szombaton!

Küszöbön a Bringatúra – mindenkit várnak szombaton!

2024. máj. 03.

Immár a XXXVIII. Bringatúra nagy közös tekerésére várják a kétkerekűsöket május 4-én, szombaton. Mutatjuk a teljes programot, bónuszként az útlezárások tervével. Hajrá mindenki, itt a pontos menetrend!

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

2024. máj. 02.

Csodás idő, színes kínálat, és minden képzeletet felülmúló tömeg: remek program kerekedett az idén immár harmadszorra rendezett Sugárúti Fesztiválból május 1-jén. Világ dunaújvárosiai, idesüssetek!

Rostisok Találkozója – már másodszor

Rostisok Találkozója – már másodszor

2024. máj. 02.

Legutóbb vészterhes apropóból úszott a hírfolyamba a Rosti iskola neve – ezúttal sokkal örömtelibb eseményről számolhatunk be: immár másodszor adott otthont az iskola árnyas udvara a Rostisok Találkozója című programnak.

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

Sugárúti Fesztivál: tömegvonzás a Vasmű úton (FRISSÍTETT galériával)

2024. máj. 01.

Most még csak a képek miatt jöttünk, drága böngészők és aranyos mindenki, minden képzeletet felülmúló sokadalom futott be délelőtt a Sugárúti Fesztiválra. Galériánk frissült, de a javallat változatlan: keresd magad sokadalomban!