Te mit tudsz a Renovo laptopokról?

doszerk - 2023. január 17. 11:00

Most minden bizonnyal vagy a szemeidet forgatod, vagy lázas gépelésbe kezdtél a Google nyitólapján, és próbálsz rájönni, hogy milyen új márka berobbanásáról maradtál le... (X)

Mielőtt azonban felhúznád magad, hogy semmit sem találsz róla, arra bátorítunk, hogy olvass tovább, és kalandozz velünk a magyar és az angol nyelv rejtelmeiben! 

Re, re és re!

Lehetne ez a mottója minden cégnek, csakúgy, mint a Greenlaptop.hu használt Lenovo laptopokat árusító webáruháznak. Ennek a vállalkozásnak ugyanis a legfőbb küldetése, hogy minél jobban kizöldítse a számítástechnikai cikkek vásárlását, ezt pedig a “re” előtaggal éri el. Persze ne gondold, hogy nyelvtanórát szeretnénk tartani neked, csupán fel szeretnénk hívni a figyelmed egy fontos tényezőre a számítástechnikai cikkek vásárlása terén!

Renew! Recycle! Reuse!

Az angol nyelvben a re- előtag az “újra” jelentéssel bír, ami már a magyar re-poharak esetében is megjelenik, és cikkünk címében is az újrahasznosított Lenovo gépekre utaltunk egy kis betűjátékkal.

A Greenlaptop.hu ugyanis nem csinál mást, mint az irodai környezetben két-három év után lecserélt, leselejtezett, amúgy még kifogástalan állapotú laptopokat veszi át. Sőt nemcsak átveszi, hanem meg is újtja (renew), újrahasznosítja (recycle), majd pedig újra használatba veszi (reuse).

Természetesen mindezt nem egyedül, hanem veled karöltve.

A szakértőkből álló csapatuk ugyanis vállalja, hogy tüzetesen átvizsgál minden hozzájuk érkező gépet, diagnosztizálja az esetleges hibákat, majd orvosolva azt, hosszas tesztelésnek vetik alá a prémiumminőségű használt gépeket, hogy megbizonyosodjanak arról, minden a legnagyobb rendben működik. Ha ez kész van, akkor kerülnek ki a webshopba a gépek, és máris válogathatsz a különféle modellek között!

Miért jobb használtan venni Lenovo laptopot?

A tényszerűség kedvéért pontokba szedtük:

1. Ugyanazt tudja, mind a vadonatúj megfelelője.
2. Azonban az ára sokkal barátibb, hiszen mégis csak használt termékről van szó.
3. Ez azonban nem vesz el semmit az értékéből, hiszen a két év garanciát így is vállalja rá a cég.
4. Véded a környezetet, hiszen eggyel kevesebb számítástechnikai cikk sorsa lesz a kidobás, vagyis eggyel kevesebb eszköz szennyezi a bolygónkat.

Kell még tovább érv? Aligha, hiszen mindegyik kifejezetten pozitív hatást gyakorol rád és a környezetre egyaránt.

Dőlj hátra, már ma is sokat tettél a Földért!

Lehet, hogy most azt gondolod, nem pont a te egyetlen laptopod fogja megmenteni a bolygót a további károktól, de gondolj csak bele, ha minden egyes laptopvásárlás előtt álló ember így gondolkodna, akkor milyen gyorsan roppanna meg a bolygónk! 

Kis lépésnek tűnik ez és talán elhanyagolhatónak is, de közben pedig ismét érvényesül a sok kicsi sokra megy elve. Gondold hát meg kétszer is, hogy honnan vásárolsz Lenovo laptopot, mert minden döntésed következményekkel jár!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Nyárias meleg után erős lehűlés

Nyárias meleg után erős lehűlés

2024. máj. 06.

Ma még napsütés és nyárias értékek, keddtől esős napok jönnek, lehűléssel, ígéri a DO időjárási szakértője. A hét vége is változékony marad, lesz egy hamisítatlan áprilisi hetünk!

DSTV: apró, de gyönyörű gesztus az MMK előtt

DSTV: apró, de gyönyörű gesztus az MMK előtt

2024. máj. 04.

Szép anyák napi akcióra készül a Munkásművelődési Központ, derül ki a DSTV összegzéséből. Anyák napjára készülve már ma kikerül az intézmény elé az a tábla, ahonnan szeretteiknek szóló jelképes ajándékot vihetnek magukkal a látogatók. Hangkép.
 

A pécsi Zsolnay-negyed programjai

A pécsi Zsolnay-negyed programjai

2024. máj. 03.

A családi kirándulások egyik népszerű célpontja Pécs, a Mecsek vadregényes tájai mellett azonban érdemes ellátogatni egy különleges helyszínre is. (X)

Koltai Róbert nálunk már családtagnak számít

Koltai Róbert nálunk már családtagnak számít

2024. máj. 03.

A Sugárúti Fesztivál vendége volt Koltai Róbert, aki élettársával, Gaál Ildikóval színpadra állva önálló fellépéssel örvendeztette meg a Dunaújvárosi Estek közönségét. Az előadás ezúttal a Kultik Moziban volt, ahová nagyon sokan ültek be a színvonalas kikapcsolódás reményében. Így is történt!

Küszöbön a Bringatúra – mindenkit várnak szombaton!

Küszöbön a Bringatúra – mindenkit várnak szombaton!

2024. máj. 03.

Immár a XXXVIII. Bringatúra nagy közös tekerésére várják a kétkerekűsöket május 4-én, szombaton. Mutatjuk a teljes programot, bónuszként az útlezárások tervével. Hajrá mindenki, itt a pontos menetrend!

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

Sugárúti Fesztivál: élményözön a Vasmű úton (galériával)

2024. máj. 02.

Csodás idő, színes kínálat, és minden képzeletet felülmúló tömeg: remek program kerekedett az idén immár harmadszorra rendezett Sugárúti Fesztiválból május 1-jén. Világ dunaújvárosiai, idesüssetek!

Rostisok Találkozója – már másodszor

Rostisok Találkozója – már másodszor

2024. máj. 02.

Legutóbb vészterhes apropóból úszott a hírfolyamba a Rosti iskola neve – ezúttal sokkal örömtelibb eseményről számolhatunk be: immár másodszor adott otthont az iskola árnyas udvara a Rostisok Találkozója című programnak.