Ötletek az óvónénik megajándékozására

doszerk - 2023. április 12. 10:30

Friedrich Fröbel óvodaalapító, pedagógus születésnapjára emlékezve tartják április 21-én az óvoda-napot, amely alkalmával semmiképpen sem szabad elfeledkezni arról, hogy az óvónéniket és a dajkákat köszöntsük néhány elismerő szóval vagy egy apró személyes ajándékkal. (X)

No, de ilyenkor szokott felmerülni a kérdés, hogy mégis mi legyen az apróság, hiszen azonkívül, hogy a gyermeiddel foglalkoznak, nem igazán ismered őket. De nem kell pánikba esned, a mai cikkünkben ugyanis összegyűjtöttünk olyan ötleteket, amelyekkel garantáltan sikert arathattok majd.

Virág

Véleményünk szerint a legjobb megoldást egy csodálatos virágcsokor jelenti, amelyhez választhattok akár még egy csodaszép vázát is a Lakberbazár dekorációs termékei közül. Annak érdekében pedig, hogy még személyesebbé tegyétek, gyerekek által rajzolt vagy festett képeket helyezzetek el egy borítékban, és ezt csúsztassátok bele a csokorba. Ez egy olyan szentimentális ajándék lesz, amelyet a gyermekeid óvónénijei garantáltan sokáig dédelgetni fognak majd.

Kávézáshoz vagy teázáshoz kapcsolódó ajándékok

A kávézás és a teázás igazi felüdülést jelent az óvónéniknek és a dajkáknak a nap folyamán, ezért az egyik legkézenfekvőbb ajándék a számukra egy csésze vagy akár egy komplett szett, ami már egy aljat és egy kanalat is tartalmaz, mint amilyen például a Lakberbazár levendulamintás kerámia szettje is. 

Fényképalbum

Szintén szuper ajándék lehet egy fényképalbum egy személyre szabott borítóval és tele a gyerkőcök boldog pillanataival. Érdemes még egy hozzá illő ajándékdobozt is választanotok, amely nemcsak a csomagolást teszi sokkal egyszerűbbé, hanem az ajándék is jobban mutat majd benne. 

Az egész olyan lesz, mint egy időkapszula, amit az óvónénik, illetve a dajkák akárhányszor levesznek a polcról, és belelapoznak, újra és újra visszarepíti majd őket a boldog emlékekhez.

A relaxálásukat segítő ajándék

Az óvónéniket, a dajkákat és a pedagógusokat nyugodtan nevezhetjük a korunk szuperhőseinek, akik a hosszú és fáradalmas munkájuk után ugyanúgy megérdemelnek egy kis pihenést. Ezért ha egy masszázsbérletet vagy egy wellnessbelépőt adtok nekik, akkor azt garantáltan értékelni fogják.

Ajándékkosár

Egy ajándékkosár szintén nagyszerű módját jelentheti annak, hogy megháláljátok az óvónénik és a dajkák egész éves áldozatos munkáját. Ennek összeállításához javasoljuk, hogy válasszatok ki néhány tárgyat, amelyek különleges dolgokat szimbolizálnak, és címkézzétek fel egy rövid üzenettel. Ez lehet például egy kávéval töltött csokoládé, amely lendületet ad majd a nehezebb napokon, vagy bármi olyan dolog, amely mosolyt csal az arcukra.

Nem muszáj csak tárgyakban gondolkodni!

A legtöbben elkövetik ilyenkor azt a hibát, hogy csak konkrét tárgyakban gondolkodnak, pedig egy rövid szívhez szóló műsor ugyanolyan nagyszerű ötlet lehet, amely során, ha rendelkezésre áll a megfelelő technikai eszköz, akkor érdemes a gyerekekről összeválogatott fényképeket is levetíteni.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Most vásárolni, és csak később fizetni érte? Lehetséges!

Most vásárolni, és csak később fizetni érte? Lehetséges!

2024. okt. 20.

A prémiumminőségű övek, kiegészítők minden alkalomra jól jöhetnek. Akár kihagyhatatlan akció kerül a szemünk elé, akár ajándékvásárlási időszak érkezett el, a BNPL, vagyis a "Buy Now, Pay Later" – vásárolj most, fizess később – lehetőség segíthet nekünk. (X)

Te is elfelejted másnapra, amit ma angolul megtanultál? Itt a megoldás!

Te is elfelejted másnapra, amit ma angolul megtanultál? Itt a megoldás!

2024. okt. 19.

Van egy jó hírünk a nyelvtanulók számára! Nem, sajnos még mindig nem létezik módszer arra, hogy egy éjszaka alatt megtanuljunk egy-egy idegen nyelvet, azonban megvan a megoldás az állandó felejtés problémájára, ami rengeteg diák életét keseríti meg. (X)

Figyelj rá(n)k! – rózsaszínbe burkolt ünnepség a mellrák elleni küzdelem jegyében (UPDATE: galéria)!

Figyelj rá(n)k! – rózsaszínbe burkolt ünnepség a mellrák elleni küzdelem jegyében (UPDATE: galéria)!

2024. okt. 19.

Rózsaszínbe borult a Városháza "C" szárnya és környéke a mellrák elleni küzdelem jegyében még múlt szombaton. A Figyelj rá(n)k! című rendezvény célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés fontosságára, és arra, hogy lehetséges a gyógyulás ebből a daganatos megbetegedésből.

DSTV: álmokat ölt ruhákba

DSTV: álmokat ölt ruhákba

2024. okt. 19.

A varrónői munka világa mellett a ruhatervezés műhelytitkaiba is bepillantást enged a DSTV összeállítása. A kalauz ismét Veres Viktória, aki ugyan jelenleg még csupán hobbiként űzi a mesterséget, de idővel e téren is szeretne szintet lépni. Hangkép.

Újrahasznosításra fel – ismét itt a Csomagtartóvásár

Újrahasznosításra fel – ismét itt a Csomagtartóvásár

2024. okt. 18.

Az immár hagyományos bolhapiac helyszíne a piac lesz, a vasárnap délelőtti sokadalom kínálata a kézműves és termelői piac portékáival egészül ki. Remek lesz, mindenkit várnak!

A társasjátékok a felnőttek számára is tartalmas kikapcsolódást kínálnak

A társasjátékok a felnőttek számára is tartalmas kikapcsolódást kínálnak

2024. okt. 18.

A különböző játékok megannyi izgalmat, szórakozást, kihívást és csatározást tartogatnak, minőségi időtöltést és kikapcsolódást, valódi flow-élményt kínálnak a felnőttek számára is. (X)

Kézműves remekek és erő(s)próba az MMK-ban

Kézműves remekek és erő(s)próba az MMK-ban

2024. okt. 17.

A szeptemberi zászlóbontás átütő sikere után ismét otthont ad a Kézműves Kincsek Vására seregszemléjének az idén 50 éves MMK. Erőnek erejével is készülnek: az Erősevő verseny viadala színezi a szombat délutáni sokadalom kínálatát.