Az ezüst nyaklánc mindig trendi

doszerk - 2023. november 14. 8:30

Ki ne vágyna olyan kiegészítőre, amely bármilyen alkalomból, akármilyen eseményen viselhető? Az ezüst nyakláncok pont ilyen darabok! (X)

Hiszen azon túl, hogy sosem mennek ki a divatból, bőséges választék áll rendelkezésünkre, különféle típusok, egyedi formák, nem mindennapi kombinációk terén.

Az ezüst nyaklánc előnyei

Az egyik legjelentősebb érv mellette, hogy “semleges” színárnyalatú, ami nem hivalkodó, mégis az elegancia és luxus érzését kelti. Nagyon jól párosítható más színekkel, tehát nem probléma, ha a szettünk merészebb árnyalatokat is tartalmaz. Érdemes körülnézni a WEARING.hu kínálatában, a női nyaklánc szekcióban, ahol megannyi csodás darabbal találkozhatunk. 

Az igényes, stílusos megjelenés alapkövei, elég csak belegondolnunk, hogy milyen nagy a kontraszt az ékszerekkel felturbózott outfit és a kiegészítők nélküli verzió között. Ha tehát szeretnénk a legjobb énünket megmutatni a világnak, ne féljünk kísérletezni, és szerezzünk be jó néhány ezüst darabot. Tévedés azt hinni, hogy nyakláncot csupán a tavaszi-nyári időszakban hordhatunk. A hideg évszakban is viselhetjük, hiszen karácsonykor is csodálatos ruhaszetteket rejthet a télikabátunk, ugyanez igaz az ékszerekre, ha egy időre rejtve is maradnak, később úgyis központi szerepet kapnak.

A szett apropóján el is érkeztünk egy másik előnyhöz, nemcsak önállóan, hanem ékszergarnitúraként is hozzájuk juthatunk. Ez esetben a nyaklánc mellé egy pár fülbevaló is jár, amelyek tökéletesen illeszkednek stílusukban, árnyalatukban, kialakításukban. Így biztosan nem fordulhat elő az, hogy rosszul párosítjuk össze a fülékszert a nyakékkel.

A sokoldalú kiegészítő

Akár romantikus outfit megteremtése a célunk, akár az extravagáns üzletasszonyé, netán egy lazább, hétköznapibb viseleté, ezüst nyaklánc mindenféle stílushoz passzolhat. Ugyanis megannyi típus közül választhatunk. Kígyónyaklánc, szív medálos, kockaköves, láncszemes, gyöngyös? Valójában egyedül rajtunk múlik, hogy mit szeretnénk közvetíteni a külvilág számára.

Egy a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, azaz passzoljon a személyiségünkhöz, még jobb, ha rá is erősít picit. Hangsúlyozzuk azokat a jellemvonásainkat, amelyek a legértékesebbek számunkra. Vagányság, érzelmesség, te mit melyik részedet mutatnád meg a világnak?

Ékszerekkel sokkal színesebb az élet

Annak ellenére, hogy az ezüst visszafogott, szolid árnyalat, mégis sejtet valami ünnepi, varázslatos hangulatot. Gondoljunk csak a karácsony legjelentősebb színeire, nemcsak az arany, hanem az ezüst is közte van, és ugyebár a kék is. S mivel nagyon jó párost alkothat például kék köves medállal egy ezüstlánc, máris jóval színesebb megjelenést kaphatunk általa. 

Szerencsére nem kell megállnunk egy kiegészítőnél, nyugodtan beszerezhetünk egy-egy speciálisabbat a különleges alkalmakra, és a sokak által kedvelt alapdarabot is, ami bármikor ideális választás.
 

A rovat további hírei: Mozaik

A Strandok Éjszakájára készül az élményfürdő is!

A Strandok Éjszakájára készül az élményfürdő is!

2024. júl. 24.

Csatlakozott a Strandok Éjszakája című országos kezdeményezéshez, így hosszabbított nyitvatartással, DJ Matkovics zenés bulijával csalogatja a vendégeket az Aquantis Élményfürdő szombaton. Kánikula is lesz, úgyhogy duplán megéri a csobbanást választani! Flyer.

A locsolórendszer már házilag is kiépíthető

A locsolórendszer már házilag is kiépíthető

2024. júl. 24.

Bármilyen kertről is legyen szó az öntözés kulcsfontosságú, ha szép és egészséges növényeket szeretnénk nevelni. A mindennapos kézi locsolás sokszor megterhelő és nem is biztos, hogy mindenki számára kivitelezhető, ám a szakember által kiépített öntözőrendszerek se adják meg mindenkinek az optimális megoldást a borsos áruk miatt. (X)

A növényvédelemhez permetező is kell!

A növényvédelemhez permetező is kell!

2024. júl. 23.

Akinek van kertje, az nap mint nap növényvédelmi feladatokkal találja szembe magát, amihez speciális eszközökre – például permetezőkre is szükség lehet. (X)

Mikor válik szükségessé a bútorok lomtalanítása?

Mikor válik szükségessé a bútorok lomtalanítása?

2024. júl. 23.

Vannak olyan esetek, amikor szeretnénk megszabadulni régi holmijainktól, különösen nagy figyelmet igényel a nagyobb tárgyak, bútorok lomtalanítása. Mit tehetünk, hogy a lehető legegyszerűbb legyen ez a folyamat? (X)

DSTV: tábori mesevarázs az MMK-ban

DSTV: tábori mesevarázs az MMK-ban

2024. júl. 23.

Negyedik hetéhez érkezett az MMK nyári tábori sorozata, derül ki a DSTV összegzéséből. A gyerekek – a sorozat legfiatalabb összetételű csapata – a mesék csodavilágával ismerkedhettek a színes, mozgalmas tábori "varázslatok" során. Hangkép.
 

Marad a kánikula – a város több pontján frissülhetünk

Marad a kánikula – a város több pontján frissülhetünk

2024. júl. 22.

Tombol a kánikula, napok óta 33 fok feletti értékeket mérhetünk országszerte. A rendkívüli hőség idején Dunaújvárosban több helyen is hűsölhetünk, és frissülhetünk. 

Tikkasztó napok után szerdától komoly lehűlés jöhet

Tikkasztó napok után szerdától komoly lehűlés jöhet

2024. júl. 22.

A periódus elején folytatódik a kánikula, de a hét közepén felfrissülhetünk végre a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzése szerint. A hét végén ismét támad a meleg – igaz, már csak nappal.