Újra itt a "Dunaújváros Kedvence" verseny – várják a javaslatokat!

Öcaline - 2023. december 3. 9:45

Év végéhez közeledve idén is felhívást tett közzé a DunaújvárosMesélPontHu várostörténeti blog: keressük meg együtt Dunaújváros kedvenceit! 

Legyen szó kulturális intézményről, kedvenc sarki lángososról, egy remek szórakozóhelyről, sportcsapatról, vagy akár helyi nevezetességről, látnivalóról, de még akár baráti társaság és/vagy közösség is szerepelhet a merítésben. A lényeg: kedvenc legyen!
Az első – javaslatokat gyűjtő – fordulót is azzal a meggondolással szervezték, hogy sokaknak van olyan kedvence, amit/amiket vagy akit/akiket szívesen ajánlana a többiek figyelmébe.

Az első fordulóban még egy héten át, december 10-én, vasárnap 21 óráig várják az ajánlásokat – akár többet is! 

A beküldött javaslatok közül második körben kategóriákba rendezve már csak az öt-öt legtöbb ajánlással rendelkező kedvencekre lehet majd szavazni.

Hogy ki kerül a szavazás második körébe, az kizárólag a játék résztvevőin múlik! Első körben tehát a böngészők javaslataira kíváncsiak – ezeket a blog felületén elhelyezett űrlap kitöltésével küldhetik el a játék résztvevői. Fontos tudnivaló, hogy személyes adatokat nem kell megadni, az ajánlás teljesen névtelen!

Az űrlap az alábbi címen érhető el!

Dunaújváros Kedvence 2023 – javaslok! (katt) >>

A szervezők ígérete szerint december utolsó napjára az is kiderülhet, hogy az olvasók, látogatók szerint kategóriánként ki vagy mi lesz Dunaújváros Kedvence 2023-ban!

(A DO, a DSTV és a Dunaújváros közéleti hetilap idén is a megméretés médiatámogatójaként veszi ki részét a kezdeményezés sikeréből!)
 

A rovat további hírei: Mozaik

Hogyan lehet kimaxolni a medenceszezont?

Hogyan lehet kimaxolni a medenceszezont?

2024. aug. 23.

Akiknek épített medencéjük van, sokáig csak az égiekhez tudtak fohászkodni a jó időért, a hosszú és meleg nyárért, hogy így minél tovább ki tudják használni a medencéjüket a fürdőzéshez. (X)

Az ünnephez méltó program csalogatott augusztus 20-án (galériával)

Az ünnephez méltó program csalogatott augusztus 20-án (galériával)

2024. aug. 22.

Ahogyan a korábbi években, idén is Szalki-szigeten emlékezett városunk államalapító Szent István királyra, az új kenyér ünnepére. Az önkormányzati rendezvény hivatalos része augusztus 20-án délután kezdődött az ünnepi beszéddel, majd sor került a kenyérszentelésre is.

Légzésfigyelővel a pihentető alvásért

Légzésfigyelővel a pihentető alvásért

2024. aug. 22.

A nyugtalan éjszakai alvás oka az elégtelen oxigénellátás is lehet, melyre jó megoldást jelent egy légzésfigyelő. (X)

A fémmegmunkáláshoz több berendezésre is szükség lesz

A fémmegmunkáláshoz több berendezésre is szükség lesz

2024. aug. 21.

A legjobb, ha a minőségi gyártók felhozatalából válogatunk. A fémmegmunkálást többféleképpen is meg lehet oldani, számtalan eszköz, berendezés és kiegészítő közül lehet választani. (X)

DSTV: klímahasználat a kánikulában

DSTV: klímahasználat a kánikulában

2024. aug. 21.

Remek a nyári forróságban belépni egy kellemesen hűtött, légkondicionált helyiségbe. Persze túlzásokba is eshetünk, derül ki a DSTV összegzéséből – van, amikor már az intenzív hűtés ellen a szervezetünk is tiltakozik. Az orvost kérdeztük helyes klímahasználatról. Hangkép.

A munkahelyen sem lehetetlen az egészséges étkezés

A munkahelyen sem lehetetlen az egészséges étkezés

2024. aug. 20.

Már megint egy gyorsétteremben kötöttetek ki a kollégákkal? A hét végén ismét feltűnt, hogy a kelleténél több pénzt költöttél az ebédelésre? (X)

Ismét tarolt a " Holdfényfürdő " az élményfürdőben (galériával)

Ismét tarolt a " Holdfényfürdő " az élményfürdőben (galériával)

2024. aug. 19.

A recept bevált és ismerős, ráadásul a délutáni felhőjárás nem durvult be – szépszámú közönséget vonzott, komoly sikert aratott a retróra hangolt program az élményfürdőben múlt szombaton.