A cél a felhasználó- és keresőbarát weboldal

doszerk - 2024. május 26. 8:30

Ha még nincs weboldalunk, érdemes mihamarabb befektetni egybe. Manapság szinte már minden cégnek van weblapja, amellyel sokkal eredményesebben lehet működni, a nagyobb bevételek lehetőségéről nem is beszélve. (X)

Egy jól strukturált és elkészített weboldallal megkülönböztehetjük magunkat és a cégünket a versenytársaktól, ezzel pedig hatalmas előnyre lehet szert tenni az adott piacokon.

Nincsen ingyen ebéd

Mikor a http://www.itnav.hu/weboldalkeszites linkre kattintunk, akkor azonnal az itnav profi csapatának weboldalkészítésről szóló oldalát érhetjük el. Sokaknak esetleg most az jut az eszébe, hogy van már számos ehhez gyors és azonnali megoldást ígérő, ráadásul ingyenes hely az interneten, s miért kellene ehhez profikat alkalmazni? Ám az “ingyen ebéd”, ahogy ezt Kissinger jó sok évvel ezelőtt már nagyon helyesen megjegyezte, nem létezik.

Aki biztos alapok nélkül, szakmai tudás hiányában vág neki a honlapkészítésnek, annak általában sokkal nagyobb erőfeszítésébe kerül egyedi, jól működő és az adott szervezet speciális igényeit is kielégítő weblapot alkotnia. A tapasztalatok szerint aztán pedig az átalakítás vagy az oly vágyott keresőbarát kialakítás, a SEO szempontok érvényre juttatása rengeteg energiát, s kiadást eredményezhet.

A WordPress használatával

Nagyon lényeges, hogy egy honlapot a legmodernebb webes technikák alkalmazásával alakítsanak ki. Nem csupán a designra kell ügyelni ilyenkor, hanem az egyszerű, letisztult megjelenés mellett még az is fontos, hogy a tartalom más-más felületeken – képernyőn, laptopon, tableten vagy mobilon – is ugyanolyan optimális hatást keltsen. Ehhez az itnav tapasztalt és képzett informatikai szemlélettel dolgozó szakemberei hatékony támogatást képesek adni. A weboldalkészítéshez a népszerű és jól működő WordPress rendszert ajánlják, amelynek a használatában már nagyon széles körű tapasztalatokat szereztek.

Az ügyfelek a közös munkát követően így ráadásul saját maguk tudják majd alakítani és frissíteni az elkészült lapokat, amellyel így a fejlesztőtől teljes mértékben függetlenedhetnek. Kulcsot kapnak a hatékony és sikeres működéshez a digitális térben is.

Mindig friss és aktuális tartalommal

Az egri itnav professzionális megoldást kínál a weblapkészítési, tárhelyszolgáltatási és domainintézési feladatok megoldásához is egyéneknek, vállalkozóknak, hivataloknak és vállalkozásoknak. Ráadásul az átadást követően sem engedik el az ügyfél kezét, akik megfelelő és hatékony támogatást kapnak az oldal frissítéséhez, a tartalomfeltöltéshez és annak karbantartásához is.
Egy jól működő és naprakész információkkal feltöltött honlap ma már alap az üzleti sikerhez. Profikkal sokkal könnyebben és olcsóbban meg is lehet valósítani. Hiszen ha gyorsabban elkészül, nem kell folyton javítgatni és alakítgatni, hamarabb ki is tudja majd termelni a bekerülési költségeket.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Gázkazánok karbantartása, avagy a hosszú élet titka

Gázkazánok karbantartása, avagy a hosszú élet titka

2024. jún. 26.

Legyen szó családi házakról, lakásokról vagy irodákról, a fűtésről nagyon sok esetben gázkazán gondoskodik, amely hatékonyan és takarékosan képes ellátni a feladatát. Különösen igaz ez a modern készülékekre. (X)

Mindent a villanybojler vízkövesedéséről

Mindent a villanybojler vízkövesedéséről

2024. jún. 25.

A villanybojler fűtőszála több okból is vízkövesedhet, főként a víz keménységének következtében, mely területenként változik, viszont előbb vagy utóbb mindenhol tüneteket produkálhat. (X)

Semmi különleges, csak zseniális képek jelentek meg utcáinkon

Semmi különleges, csak zseniális képek jelentek meg utcáinkon

2024. jún. 25.

A város több pontján is találkozhatunk villamos trafóházakkal, amik nem szépek, sőt inkább kissé csúnyák. Voltak. Ezidáig. 

A rakomány rögzítése a biztonság egyik alappillére

A rakomány rögzítése a biztonság egyik alappillére

2024. jún. 25.

A rakomány rögzítésének célja, hogy stabilan tartsa a szállítás során a rakományt azért, hogy ne sérüljön meg, és ne is okozzon kárt másban. Ehhez különböző eszközöket és anyagokat használnak. (X)

DSTV: mozgalmas időszak

DSTV: mozgalmas időszak

2024. jún. 25.

Élményekkel kezdődött a nyár a BIROK Szabó Magda Tagintézményében, derül ki a DSTV összegzéséből. Izgalmas programok sora, köztük a közösségi összefogással megvalósult játszótér átadása színesítette a kínálatot. Hangkép.

Hőség és égiháborúk – egész héten

Hőség és égiháborúk – egész héten

2024. jún. 24.

Sok-sok napsütés, záporokkal, heves zivatarokkal tarkítva – nyárias, de meteorológiai szempontból igencsak mozgalmas időszakot ígér a DO szakértője. A legdurvább égiháború szerdán lehet – felhőszakadással, jégesővel.

Hideghívással az értékesítési célokért

Hideghívással az értékesítési célokért

2024. jún. 24.

Könnyebb olyan cégvezetőt találni, aki csalódott a hideghívásban, mint olyat, akit meggyőzött. Utóbbiak minden bizonnyal ki is aknázták a lehetőségeket, új piacokat nyitottak és bővítették ügyfélkörüket. Utánajártunk, miért lehetnek eltérőek a tapasztalatok. (X)