Lendülj formába különleges kezelések segítségével!

Öcaline - 2024. június 16. 8:30

Hölgyként jellemzően nyitottak vagyunk különféle szépségápolási és alakformálási praktikákra, amelyek segítenek feldobni a megjelenésünket és pozitív hatást gyakorolnak az összképre. (X)

Itt az ideje megismerkedni egy egyedülálló módszerrel.

Milyen kezelésekből válogathatunk?

Ma már számtalan jobbnál jobb kezelés lelhető fel a piacon, amelyek látványos változást ígérnek rendkívül rövid időn belül. Azonban érdemes körültekintően eljárni, és azokat a módszereket kiválasztani, amelyek valóban elhozzák a kívánt eredményt. Az öngondoskodás nem lehet teljes a Toman Dietnél megtalálható Harangvölgyi kozmetikumok nélkül, amelyek közül kiemelkedik a Stay in Shape csomag. 

A dobozban rejlő termékek által megadhatjuk testünknek azt a törődést, amelyre régóta vágyik, beleértve a külső ápolást és a belső harmónia megteremtését. Az egészséges életmódot hirdető márkák sorra rukkolnak elő különböző testkezelésekkel is, amelyek segítenek újra formába lendülni és visszanyerni önbizalmunkat. 

A professzionális alakformáló készülékek olyannyira effektívek, hogy a hason körbefutó zsírpárnácska is veszíthet a térfogatából, és a kezeléseknek köszönhetően akár több centi is eltűnhet a kritikus testtájról. A megereszkedett bőr feszesítésén kívül aktívan részt vesznek a zsírbontásban és a cellulit mérséklésében.

Ezt nyújtja egy alakformáló készülék

Általában többféle funkció lép működésbe, amikor egy alakformáló készüléket alkalmazunk. A szakképzett terapeuták ismerik az eszközök összes csínját-bínját, ezért a kezelések ott fejtik ki a jótékony hatásukat, ahol a leginkább szükséges.

A multipoláris rádiófrekvencia révén a bőr és a bőr alatti szövetek olyan hőmérsékletet érnek el, amelyben a sejtműködés felélénkül. Ez egy olyan terápiás tartományt és környezetet generál, amelyben fokozottan megindul a bőr kollagéntermelése, valamint csökkenhet a cellulit mennyisége.

A vákuum áldásos működése mellett sem mehetünk el szó nélkül, melyet a kezelőfej fejt ki. Pont annyira erős, hogy serkentse a nyirokkeringést, és hozzájáruljon a lerakódott méreganyagok, a víz és a zsír felszabadulásához. A kezelés során egyfajta pulzáló elektromágneses mező van jelen, amely alapvetően nem érzékelhető. Ettől függetlenül közreműködik az anyagcsere-folyamatok optimalizálásban, továbbá egyedülálló fiatalító hatásáról is ismert.

A siker vitathatatlan

Egy-egy ilyen kezelés körülbelül 15-20 percet vesz igénybe, és nagyjából 6 alkalom szükséges ahhoz, hogy szembetűnő változásra és kiemelkedő eredményekre legyünk figyelmesek. Mivel a terápia magas hőmérsékleten történik, kiemelt figyelmet kell fordítani a folyadékpótlásra.

Természetesen az efféle alakformáló módszerek egymagukban nem váltják ki a kiegyensúlyozott táplálkozást és a sportos életmódot. Így erre a két területre is célszerű időt és energiát szánni, hogy igazán komfortosan érezhessük magunkat a testünkben. Az önmagunkkal való törődés mindig kifizetődik!
 

A rovat további hírei: Mozaik

Szép születésnap a Városháza téren (galériával)

Szép születésnap a Városháza téren (galériával)

2024. szep. 28.

Előadásokkal, kiállítókkal és sportos bemutatókkal ünnepelte első születésnapját a LEAF Kutyás Kutató-Mentő Sportegyesület a Városháza téren múlt hétvégén.

Újra itt a Horror Circus – vigyázz, borzongatóan jóó!

Újra itt a Horror Circus – vigyázz, borzongatóan jóó!

2024. szep. 27.

Visszatérő vendégként érkezik városunkba a Horror Circus interaktív bemutatója – az egyszerre garantáltan ijesztő és szórakoztató látványosság a jövő héttől lesz látható. Figyelem: ingyen jegyet is találsz a hajtás után!

Teraszok hatékony árnyékolására válassza a klasszikus napellenzőt!

Teraszok hatékony árnyékolására válassza a klasszikus napellenzőt!

2024. szep. 27.

A teraszok jelenthetik a nyári szezonban a második nappalit, az új életteret, ahol megfelelő árnyékolás mellett, valamint kényelmes és funkcionális bútorokkal berendezkedve a szabadidőnk nagy részét tölthetjük. (X)

DSTV: ezer és egy kéréssel keresik

DSTV: ezer és egy kéréssel keresik

2024. szep. 27.

Folytatta a hétköznapi igényekre szakosodott kismesterek bemutatását a DSTV. Az összeállítás révén a kulcsmásolást, késélezést, táska- és cipőjavítást vállaló Dózsa György úti pinceműhelyt, és vezetőjét, Lakatos Teréziát ismerhetjük meg. Hangkép.

10 éves a Máltai Játszótér – együtt ünnepelnek szombaton

10 éves a Máltai Játszótér – együtt ünnepelnek szombaton

2024. szep. 26.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat 10 éve van jelen Dunaújváros szívében – ekkor nyitották meg a játszótér kapuit a családok előtt. Vidáné Varga Tímea intézményvezető összegzése a jubileumi ünnepség részleteit is tartalmazza.

Egy riasztó, amiben mindig megbízhat

Egy riasztó, amiben mindig megbízhat

2024. szep. 26.

Létezik egy olyan riasztómárka, amiben ön is maximálisan megbízhat, ha a biztonságáról van szó. (X)

Mikor jelent jó megoldást az egyszerűsített cégbejegyzés?

Mikor jelent jó megoldást az egyszerűsített cégbejegyzés?

2024. szep. 26.

Az üzleti környezet dinamikus változásai miatt gyakran előfordul, hogy egy vállalkozó vagy befektető gyorsan szeretne céget alapítani, hogy kihasználjon egy adódó lehetőséget. Ilyen esetekben az egyszerűsített cégbejegyzés nagyszerű megoldás lehet. (X)