Változások a vármegyei kupában

spigott - 2024. augusztus 15. 14:30

Később és nem idegenben játssza le a Beloiannisz elleni Fejér vármegyei kupameccsét a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Kép: DO-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, a vármegyei másodosztályú Beloiannisz lesz a Dunaújváros FC labdarúgóinak ellenfele a Fejér Vármegyei Kupa harmadik fordulójában. Együttesünk az Alap otthonában aratott sima, 6-0-s sikert, míg a Beloiannisz a Velence gárdáját ütötte ki 7-0-ra a második fordulóban, s a sorsolás alapján a két csapat augusztus 17-én, Beloianniszban mérte volna össze egymással erejét.

Időközben azonban eldőlt, hogy a találkozót nem idegenben, hanem a Dunaújvárosi Stadionban játsszák le a felek, s nem az előttünk álló hétvégén, hanem bő egy hónap múlva, szeptember 18-án, így a sportág helyi kedvelőinek még várniuk kell kedvenceik következő fellépésére a sorozatban.

A rovat további hírei: Sport

Két dobogó a bajnokság nyitónapján

Két dobogó a bajnokság nyitónapján

2024. aug. 15.

Egy arany- és egy ezüstéremmel kezdte meg a kajak-kenusok felnőtt magyar bajnokságának küzdelmeit Slihoczki Ádám, a DKSE kenusa.

Van jövője ennek a párosnak

Van jövője ennek a párosnak

2024. aug. 14.

Hazatért a párizsi olimpiáról Hajdu Jonatán, akit a DKSE kajak-kenusai, illetve városunk vezetése is köszöntött a csónakházban kedden délután.

DSTV: ovis korban is fontos

DSTV: ovis korban is fontos

2024. aug. 14.

Dunaújvárosban nagyon sok intézmény és közösség biztosít sportolási lehetőséget a gyerekeknek. A Dunaújvárosi Óvoda igazgatójával Gyenes Évával beszélgettünk az óvodáskorúak sportolási lehetőségeiről, a mozgás fontosságáról, pozitív hatásairól. Hangkép.

DSTV: látványos mozgásforma

DSTV: látványos mozgásforma

2024. aug. 13.

Vannak olyan sportágak amelyeket mindenki ismer, és vannak persze olyan mozgásformák is, amelyek sokaknak még eléggé ismeretlenül hangozhatnak. A Spartan Cheerleading Sportegyesület nyári táborába kaptunk meghívást, s a tábor mellett kicsit a sportágat és az egyesületet is megismerhettük. Hangkép.

Sorsoltak a kupákban

Sorsoltak a kupákban

2024. aug. 13.

A Fejér Vármegyei Kupában a Beloiannisz, míg a Magyar Kupában a Faddi SE lesz a dunaújvárosi labdarúgók következő ellenfele.

Kovács-Seres Hunor remekelt az ifi ob-n

Kovács-Seres Hunor remekelt az ifi ob-n

2024. aug. 13.

Két aranyéremmel, egy ezüsttel, illetve egy szép trófeával térhetett haza a debreceni ifjúsági országos bajnokságról Kovács-Seres Hunor, a DKSE kiváló úszója.

Három dunaújvárosi érem Szegedről

Három dunaújvárosi érem Szegedről

2024. aug. 12.

Csernák Lilien kettő, Bebők Kitti egy dobogós helyezéssel zárta a Szegeden megrendezett gyermek és kölyök magyar bajnokság küzdelmeit.