Vereség az első edzőmeccsen

spigott - 2024. augusztus 18. 7:30

Sok munka vár még a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóira a FEHA19 elleni felkészülési találkozó után.

Főoldali és belső kép: DAB-archív

Bár a jeges edzéseket csak a héten kezdte el, pénteken már edzőmeccset játszott a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely az Alba Arénában mérette meg magát a FEHA19 vendégeként. A DAB hokisain még érezhető volt, hogy csak pár napja vágtak neki a közös munkának, így a pontosabb fehérváriak az első és a harmadik harmadban szerzett találatokkal végül 2-0-s sikert arattak a dunaújvárosiak ellen.

A vereség ellenére sem volt csalódott Somogyi Balázs vezetőedző, aki a gárda hivatalos közösségi oldalán elmondta, nagyjából azt kapta a találkozótól, amire előzetesen számított.
– Pont azt kaptam, amit vártam, mindhárom harmadban körülbelül tíz percet bírtunk, de ötödik alkalommal voltunk jégen, így ezért nem lehetek mérges a srácokra. Két elkerülhető gólt kaptunk, amiből az egyik egy büntető volt és két olyan hiba előzte meg, ami az oxigénhiánynak volt köszönhető. A hozzáállás és munkamorál nagyon tetszett és jó karakterekből áll a csapat. Nagyon sokat kell még dolgoznunk és nagyon nehéz napok, hetek várnak a srácokra.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: nagy munkában a DKKA

DSTV: nagy munkában a DKKA

2024. aug. 17.

A Telekom Veszprém férfi csapatának eddigi másodedzője, Gulyás Péter vette át a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének irányítását. A sportolók megkezdték a felkészülést, szeptemberben pedig indul az NB I-es bajnoki szezon. Hangkép.

Szép befejezés a bajnokságban

Szép befejezés a bajnokságban

2024. aug. 17.

Újabb dobogókkal és az összesített éremtábla negyedik helyével zárták az országos bajnokság szolnoki küzdelmeit a DKSE kenusai.

DSTV: táboroztak a sárkányhajósok

DSTV: táboroztak a sárkányhajósok

2024. aug. 16.

Immár a negyedik nyár telik úgy, hogy a Dragon Steel SE megrendezte a sárkányhajó táborát. Az egyhetes esemény ezúttal is emlékezetesre sikerült, sok-sok gyermek részvételével. Hangkép.

Újabb fényes érmek Szolnokról

Újabb fényes érmek Szolnokról

2024. aug. 16.

Négy dobogós helyezéssel gazdagodtak a DKSE kenusai az országos bajnokság második versenynapján.

Változások a vármegyei kupában

Változások a vármegyei kupában

2024. aug. 15.

Később és nem idegenben játssza le a Beloiannisz elleni Fejér vármegyei kupameccsét a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Két dobogó a bajnokság nyitónapján

Két dobogó a bajnokság nyitónapján

2024. aug. 15.

Egy arany- és egy ezüstéremmel kezdte meg a kajak-kenusok felnőtt magyar bajnokságának küzdelmeit Slihoczki Ádám, a DKSE kenusa.

Van jövője ennek a párosnak

Van jövője ennek a párosnak

2024. aug. 14.

Hazatért a párizsi olimpiáról Hajdu Jonatán, akit a DKSE kajak-kenusai, illetve városunk vezetése is köszöntött a csónakházban kedden délután.