Labdarúgás: ismét a Mezőkövesd ellen

doszerk - 2014. október 14. 10:22

A közelmúltban 4-0-ra legyőzött Mezőkövesd ellen lép pályára ma délután kettő órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a Ligakupa "C" csoportjának negyedik fordulójában látja vendégül az NB II-es bajnokságban harmadik helyen álló vetélytársát, természetesen győzelmi reményekkel.

A Ligakupa negyedik fordulójában lép ma délután pályára a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely a Mezőkövesd gárdáját fogadja kettő órától a Pálhalmai Agrospeciál Sporttelepen. A mieink meglehetősen jól állnak a sorozat "C" csoportjának tabelláján, hiszen három mérkőzést követően hét ponttal állnak az élen úgy, hogy egy egységgel előzik meg az MTK, néggyel a Mezőkövesd, míg hattal a Balmazújváros együttesét. Dobos Barna csapata ráadásul az előző fordulóban éppen a Mezőkövesd vendégeként lépett pályára, s idegenben is nagyon sima, 4-0-s győzelmet aratott, vagyis a papírforma alapján nem okozhat gondot számára a pontok itthon tartása.
A papírforma azonban nem minden, s ezt a mieink is tapasztalhatták már a Ligakupában, mikor a Balmazújváros ellen 1-1-es döntetlent értek el hazai környezetben, mindezt ráadásul úgy, hogy a második felvonásban inkább a vendégek álltak közelebb a sikerhez. A DPASE gárdája ráadásul pénteken már bajnoki találkozót is játszik, így kevés az esélye annak, hogy Dobos Barna a Mezőkövesden is látott összeállításban küldi pályára együttesét, de ez egyben remek bizonyítási lehetőséget jelenthet majd azoknak, akik eddig kevesebb szerepet kaptak a DPASE mérkőzésein. Csapatunk célja ezzel együtt természetesen a győzelem megszerzése lesz, s ezt remélhetőleg jó játékkal éri majd el a délután kettő órakor kezdődő összecsapáson.

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.