Éjszakai foci: a Mikulás Kupáért

spigott - 2014. december 5. 12:01

Tíz csapat részvételével rendezik meg ma éjszaka a Mikulás Kupa kispályás labdarúgó tornát a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. Az este nyolc órától, várhatóan szombat reggel hatig tartó viadalon nem csak a csapatok, hanem tornára kíváncsi szurkolók is megmérethetik magukat.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség idén is megrendezi a fiatalok körében rendkívül népszerű Éjszakai Mikulás Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornáját ma este nyolc órától a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.
A szövetség nem titkolt célja a rendezvénnyel az, hogy a fiatal korosztályt a péntek esti órákban a sportpályára tudjuk hívni, hogy sportoljanak és versenyezzenek egymással, valamint mutassák meg tehetségüket a foci pályán. Mint azt Petrás Gábor a DLSZ főtitkára elmondta, idén is tíz csapat nevezését fogadták el, melyeket két ötös csoportba fogunk kisorsolni. A csoportküzdelmek ma este nyolc órakor kezdődnek, s a viadal első szakaszában körmérkőzések döntik el a helyezések sorrendjét.

A csoportok első négy helyezettje jut tovább a legjobb nyolc csapat közé, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatják tovább a küzdelmet, s a legjobb négy együttes keresztmérkőzést játszik a döntőbe jutásért. Ezután a vesztesek a 3. helyért mérkőznek, míg a győztesek döntőt játszanak a tornagyőzelemért.
A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az első három helyezett csapatot oklevéllel, kupával és érmekkel jutalmazza, valamint a legjobb játékosnak, kapusnak és a gólkirálynak egy-egy különdíjjal ismeri el a játékát. A nézőknek és a játékosoknak 7-es rúgó versenyt hirdettek meg, ahol a fődíj egy JOMA teremcipő, melyet a Zeus sportáruházban vehet át a legjobb büntető rúgó. Az eredményhirdetés a tervek szerint szombat reggel hat órakor lesz, melyen sok értékes díjat osztunk ki a legjobbaknak.

Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.