Eltűnt, de megtalálták

2014. december 29. (hétfő) 12:54 - spigott

Daruszentmiklóson egy eltűnés miatt keresett, míg városunkban egy lábát tört hajléktalan férfival szemben kellett intézkednie a rendőröknek.

Daruszentmiklóson, a Fő utcában 2014. december 28-án 16 óra 50 perckor a járőrök intézkedés alá vontak egy 44 éves férfit, akiről megállapították, hogy eltűnés miatt a Székesfehérvári- és a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság is körözését rendelte el. A rendőrök a férfit ezt követően előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően a Seregélyesi Pszichiátriai Otthonba szállították.
Dunaújvárosban az egyik egészségügyi intézmény közelében a járőrök 2014. december 28-án 0 óra 12 perckor igazoltattak egy 58 éves fedél nélküli férfit, aki kórházi ellátást követően eltévedt, mert nem ismerte a várost és eltört, begipszelt lábával nem volt hová mennie. A kihűlés veszélye miatt, az egyenruhások biztonsági intézkedés keretében a férfit az átmeneti szállásra kísérték, és ott elhelyezéséről gondoskodtak, derült ki a megyei rendőrkapitányság szokásos napi tájékoztatójából.

A rovat további hírei: Sziréna

Közlekedés: bringás baleset a Tűzálló úton

Közlekedés: bringás baleset a Tűzálló úton

2020. február 26. (szerda)

Könnyű sérülést szenvedett az a 18 éves fiatal, aki kerékpárjával egyszerre volt okozója és áldozata egy balesetnek a Tűzálló úton kedden délután. Figyelmetlenség, esés, mentők, kórház.

Emberölési kísérlet miatt nyomoztak!

Emberölési kísérlet miatt nyomoztak!

2020. február 22. (szombat)

A Fejér megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, amelyet egy újszentmargiti férfival szemben folytattak.

Lánglovagok: három tűzoltóval gyarapodik az állomány!

Lánglovagok: három tűzoltóval gyarapodik az állomány!

2020. február 18. (kedd)

Hat új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát Fejér megyében a napokban. Közülük hárman a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába kerültek, derül ki a megyei katasztrófavédelmi főigazgatóság kommunikációs szolgálatának összegzéséből. 

Rendőrség: a szépkorúak védelmében – városunkban is!

Rendőrség: a szépkorúak védelmében – városunkban is!

2020. február 16. (vasárnap)

A város több pontján hívták fel a figyelmet a rendőrök a trükkös csalók "unokázós" módszerére tegnap. Nem véletlenül: az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint idős személyeket csalók próbáltak meg tévedésbe ejteni, értesült a DO.

Idén is lesz alkotói pályázat

Idén is lesz alkotói pályázat

2020. február 14. (péntek)

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2020-ban immáron hetedik alkalommal hirdet alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak.

Rendőrség: kocsikat rongált, de rajtavesztett

Rendőrség: kocsikat rongált, de rajtavesztett

2020. február 12. (szerda)

Tetten érték és a helyszínen elfogták a rendőrök azt a férfit, aki kocsikat rongált meg a Lajos király körúton hétfőn este. Három esettel gyanúsítják.

Dunaújvárosi tűzoltókat is bevetettek a szélvihar után

Dunaújvárosi tűzoltókat is bevetettek a szélvihar után

2020. február 11. (kedd)

Tetőket rongált meg, fákat csavart ki az orkán erejű szél Fejér megye déli részén hétfőn – a Ciara hurrikán okozata viharkárok elhárításába a dunaújvárosi tűzoltókat is bevetették, értesült a DO.