Arany iskola: februári programok

2015. január 18. (vasárnap) 11:08 - spigott

Ünnepi rendezvényekkel, bállal, Iskolanyitogató látogatással várja jelenlegi és leendő diákjait, s a szülőket februárban is az Arany iskola.

Farsangi ünnepségekkel, bállal, s egyéb programokkal kedveskedik diákjainak, a szülőknek és pedagógusoknak az Arany iskola februárban is, derül ki Garai Zsuzsanna igazgató DO-hoz eljuttatott tájékoztatójából.

Melyből megtudhattuk, hogy február 6-án, délután öt, valamint 12-én délután kettő órától farsangi ünnepségeket tartanak tanulóik számára, felelevenítve az ünnepkörhöz tartozó népszokásokat is. Február 3-án és 17-én délután négy órai kezdettel a nagycsoportos óvodásokat várják Iskolanyitogató játékos foglalkozásokra, ahol a szülők és a gyermekek betekintést nyerhetnek a következő tanévben induló angol, matematika, és rajt tehetségfejlesztő osztályok életébe, s megismerkedhetnek leendő tanítóikkal is.

Február 21-én szombaton este hat órától rendezik meg a Szülő-Pedagógus Bált, melynek bevételét az elmúlt évek hagyományaihoz híven a tanulók javára, az iskola ebédlőjének korszerűsítésére, komfortosabbá tételére szeretnék fordítani.

Arany iskola a weben

A rovat további hírei: Oktatás

DSTV: mozgás, mozgás, Vasvári! (galériával)

DSTV: mozgás, mozgás, Vasvári! (galériával)

2020. szeptember 26. (szombat)

Folytatta a szép hagyományt, idén is sportnapot szervezett diákjai számára a Vasvári Pál Általános Iskola. Minden korosztályt megmozgattak, a rendezvényen az alsós és a felsős osztályok külön-külön mérték össze tudásukat. A feladatokat az intézmény testnevelő tanárai állították össze, a diákok szó szerint nagy lendülettel vetették magukat a küzdelmekbe. Hangkép.

A Pentelei iskola érdemelte a Civil Díj 2020 elismerését!

A Pentelei iskola érdemelte a Civil Díj 2020 elismerését!

2020. szeptember 25. (péntek)

A döntőbe kerülést már zengettük hasábjainkon, most befutott az eredmény is: a Pentelei Mentálhigiénés Általános Iskola, Szakképző Iskola és Gimnázium közösségi kezdeményezése, az Arany Iránytű program érdemelte a Civil Díj 2020 verseny legnagyobb hatású projektjének járó elismerést! Gratulálunk!

DSTV: online érettségi felkészítő a Dunaújvárosi Egyetemen

DSTV: online érettségi felkészítő a Dunaújvárosi Egyetemen

2020. szeptember 18. (péntek)

Hatvan órás ingyenes közép- és emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamot szervez a Dunaújvárosi Egyetem; többek között matematikából, informatikából és fizikából. A jelenlegi helyzetre tekintettel a kurzusokon online formában vehetnek részt a továbbtanulók. Hangkép.

Online konferencia a felnőttképzésről

Online konferencia a felnőttképzésről

2020. szeptember 18. (péntek)

Online tájékoztató konferenciát szervez az Innovációs és Technológiai Minisztérium szeptember elejétől élő új felnőttképzési rendszer legfontosabb változásairól. Regisztráció itt és most!

Idén novemberben lesz a Kutatók Éjszakája

Idén novemberben lesz a Kutatók Éjszakája

2020. szeptember 13. (vasárnap)

Az eddig megszokott szeptember végi időponttól eltérően idén november 27-28-án rendezik a Kutatók Éjszakája nevű rendezvénysorozatot.

DSTV: tanévkezdés a Rudasban

DSTV: tanévkezdés a Rudasban

2020. szeptember 11. (péntek)

594 diák kezdte meg az idei tanévet a Rudasban szeptember 1-jén. A tanulók körében nagy népszerűségnek örvend az iskola, idén is a hirdetett férőhelyeknél többen választották az intézmény kínálatát. Körkép, hangkép.

A Civil Díj döntőse az Arany Iránytű Program!

A Civil Díj döntőse az Arany Iránytű Program!

2020. szeptember 08. (kedd)

"Érezte már úgy, hogy tenne – másokért, magáért, egy élhetőbb közegért –, de nincs idő, erő, energia? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van." Dunaújvárosi csapat is bekerült a Civil Díj 2020 verseny döntősei közé. Merre mutat utat és kinek az Arany Iránytű?