Arany iskola: februári programok

2015. január 18. (vasárnap) 11:08 - spigott

Ünnepi rendezvényekkel, bállal, Iskolanyitogató látogatással várja jelenlegi és leendő diákjait, s a szülőket februárban is az Arany iskola.

Farsangi ünnepségekkel, bállal, s egyéb programokkal kedveskedik diákjainak, a szülőknek és pedagógusoknak az Arany iskola februárban is, derül ki Garai Zsuzsanna igazgató DO-hoz eljuttatott tájékoztatójából.

Melyből megtudhattuk, hogy február 6-án, délután öt, valamint 12-én délután kettő órától farsangi ünnepségeket tartanak tanulóik számára, felelevenítve az ünnepkörhöz tartozó népszokásokat is. Február 3-án és 17-én délután négy órai kezdettel a nagycsoportos óvodásokat várják Iskolanyitogató játékos foglalkozásokra, ahol a szülők és a gyermekek betekintést nyerhetnek a következő tanévben induló angol, matematika, és rajt tehetségfejlesztő osztályok életébe, s megismerkedhetnek leendő tanítóikkal is.

Február 21-én szombaton este hat órától rendezik meg a Szülő-Pedagógus Bált, melynek bevételét az elmúlt évek hagyományaihoz híven a tanulók javára, az iskola ebédlőjének korszerűsítésére, komfortosabbá tételére szeretnék fordítani.

Arany iskola a weben

A rovat további hírei: Oktatás

Útkeresés: gyűjtést kezdtek – mindenki tanszerekkel segíthet!

Útkeresés: gyűjtést kezdtek – mindenki tanszerekkel segíthet!

2020. július 08. (szerda)

Idén is meghirdették az Útkeresés Segítő Szolgálat Család- és Gyermekjóléti Központ tanszergyűjtő akcióját – egészen szeptemberig várják az adományokat. A gyűjtés eredményét a tanévkezdésre időzítve osztják szét a hátrányos helyzetű családok között.

Dunaújvárosi Egyetem: elmaradt a diplomaátadó

Dunaújvárosi Egyetem: elmaradt a diplomaátadó

2020. július 05. (vasárnap)

Az idei évben elmaradt a hagyományos diplomaátadó ünnepség a Dunaújvárosi Egyetemen. Az okleveleket postán kapják meg a végzett hallgatók.

Iskolakezdési támogatást nyújt az önkormányzat

Iskolakezdési támogatást nyújt az önkormányzat

2020. június 28. (vasárnap)

Az önkormányzat a 2020-as évben is iskolakezdési támogatást nyújt azon dunaújvárosiaknak, akiknek gyermeke az induló tanévben először kezdi meg az általános vagy a középiskolát.

Gárdonyi: siker az online viadalon

Gárdonyi: siker az online viadalon

2020. június 11. (csütörtök)

Bekerült az országos döntőbe, és végül tárgyjutalomban részesült a Gárdonyi iskola csapata az "Innováció a fogyasztóvédelemben  – A tudatos fogyasztóvá válás útjai" elnevezésű országos megméretésen.

Rangos országos elismerés a Gárdonyinak

Rangos országos elismerés a Gárdonyinak

2020. június 05. (péntek)

Eredményesen alkottak a Gárdonyi Géza Általános Iskola – Örökös Ökoiskola diákjai, akik részt vettek a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és az Agrárminisztérium által kiírt Maradék nélkül program „Alkoss a bolygódért!” elnevezésű rajzpályázatán. 

GVI: itt az Iskolapad 2020 felmérés!

GVI: itt az Iskolapad 2020 felmérés!

2020. június 03. (szerda)

Dunaújvárosi diákok válaszait is várják arra a kérdőíves felmérésre, amelyet végzős szakközépiskolások és szakgimnáziumi tanulók körében kezdett a kamarai kutatóintézet. A cél a munkaerőpiaci pálya feltérképezése. 

Bánki: mesterien terveztek – online is remekeltek

Bánki: mesterien terveztek – online is remekeltek

2020. május 21. (csütörtök)

Járványhelyzet ide, digitális átállás oda, sikerrel rendezte meg a 28. Charles Babbage AutoCAD és Inventor Versenyt a Dunaújvárosi SZC Bánki Donát Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája. Az online megméretésen az ország 9 iskolájának összesen 80 diákja vett részt, végül újra izgalmas, komoly színvonalas döntő kerekedett.