Holttest a lakásban - gyilkosság történt a Bartók utcában

doszerk - 2015. június 9. 19:13

Nem hivatalos információink szerint halálesethez riasztották ma délután a rendőröket a Bartók Béla út egyik lakásába, ahol egy holttestet találtak. A friss és hivatalos rendőrségi jelentés szerint gyilkosság történt, a brutális tett vélt elkövetőjét őrizetbe vették. 

22:20

Itt a rendőrség hivatalos közleménye, szó szerint idézzük:
Egy dunaújvárosi lakásban találták meg a rendőrök annak az 58 éves férfinak a holttestét, aki a gyanú szerint bűncselekmény áldozata lett.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei 2015. június 9-én délután lakossági bejelentést követően Dunaújváros, Bartók Béla utcában lévő otthonában holtan találtak egy 58 éves férfit. A rendőrök orvosszakértő bevonásával megállapították, hogy az elhunyt személy bűncselekmény áldozata lett.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. Az elsődleges intézkedések jelenleg folyamatban vannak. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt a rendőrök a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították.

További részletesebb tájékoztatást holnapra ígért a rendőrség.

Innen indultunk

Hivatalosan még meg nem erősített, információink szerint egy férfi holttestére bukkantak ma délután egy Bartók Béla úti lakásban. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, s információink szerint jelenleg is zajlik a helyszínelés. A halálesettel - és annak tényével - kapcsolatban egyelőre még nem kaptunk hivatalos információt, amint megkapjuk a megyei kapitányság hivatalos jelentését az ügyről, természetesen azonnal megosztjuk olvasóinkkal.

20:05

A helyszínről származó információink szerint még mindig erős a rendőri jelenlét. Hivatalos tájékoztatást még mindig nem kaptunk, így az idegenkezűség kérdésében sem tudunk még biztosat.

21:24

Nevét felfedni nem kívánó forrásunktól a következőket tudjuk:

A helyszínelés még mindig zajlik, az ominózus lépcsőházban a szellőztetés ellenére is iszonyatos szag terjeng. Egyenruhások és védőfelszerelésbe öltözött "szakértőfélék" mozognak ki-be. A lakás utcára néző ablakán lévő redőny megtépve lóg. A lépcsőházban vérnyomok nincsenek, a szóban forgó földszinti lakás ajtaja nyitva, bent dolgoznak a hatóságok.

Az idegenkezűség tényéről még mindig nincsen birtokunkban semmilyen információ, de a helyszínen lévő erős rendőri jelenlét azt feltételezi, hogy nem egy egyszerű esettel állunk szemben.

22:35

A DO-nak sikerült megszólaltatnia valakit, aki fogalmazzunk úgy, hogy a helyszín közelében lakik. Neve elhallgatását kérő informátorunk elmondta, hogy a lakásban nem nagyon lehetett tudni, hogy kik laknak, mindig csak egy "fura" srác mászkált ki, be, aki ha találkoztak vele gyorsan köszönt és már el is tűnt a lakásban, vagy a kapualjban.

Természetesen megkérdeztük informátorunkat a most zajló eseményekről is. Ő is megerősítette, hogy nagyon erős szag terjeng a lépcsőházban. Ki be mászkálnak "a fehér védőruhás, kapucnis, szájmaszkos emberek, akik nagy valószínűséggel halottkémek, vagy orvosszakértők".

Tehát a helyszínelés még tart.

Fotó: police.hu

A rovat további hírei: Sziréna

Két városban is életet mentett a szénmonoxid-érzékelő

Két városban is életet mentett a szénmonoxid-érzékelő

2024. ápr. 15.

Dunaújvárosi társasházi lakásban is a szénmonoxid-érzékelő figyelmeztette a lakókat a mérgező gázra vasárnap. Nem ez volt az egyetlen eset aznap a vármegyében, szerencsére nem történt személyi sérülés, értesült a DO.

Kapatos vezetők húsvét ünnepén

Kapatos vezetők húsvét ünnepén

2024. ápr. 11.

Dunaújvárosi helyzetkép is színesíti a Zsaru Magazin húsvéti körképét – a város közútjain végzett ellenőrzésekről Kőhalmi László főtörzszászlós, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának helyettes vezetője számolt be.

Látta a balesetet? Jelentkezzen!

Látta a balesetet? Jelentkezzen!

2024. ápr. 10.

Ismeretlen személyazonosságú gépjárművezető azonosításához kérik a lakosság segítségét a dunaújvárosi rendőrök. Elektromos kerékpárral közlekedő hölgyet sodort el, megállás nélkül koccolt a helyszínről, értesült a DO. Egy megosztás is közelebb vihet hozzá!

A fél város keresi a mérget kiszóró gazembert

A fél város keresi a mérget kiszóró gazembert

2024. ápr. 07.

Az internetes közösségi oldalakon, csoportokban terjedt el a hír, miszerint a felső Duna-parton mérgező eledeleket találtak, amelyek akár végzetesek is lehetnek a házi kedvencekre.

Értékes kapcsolószekrényt lopott – vád a vége ellene

Értékes kapcsolószekrényt lopott – vád a vége ellene

2024. ápr. 04.

Félmillió forint értékű berendezést lovasított meg az a férfi, aki ellen a Dunaújvárosi Járási Ügyészség emelt vádat. Hihetetlen, de még a két társa sem tudta, hogy éppen lopnak, értesült a DO.

Vigyázat, csalók! Ne dőljön be! És adja tovább!

Vigyázat, csalók! Ne dőljön be! És adja tovább!

2024. ápr. 03.

A nagy közösségi portálon élesített tájékoztató videóval jelentkezett a rendőrség – a cél egyértelmű: az úgynevezett "bankos" csalók üzelmeinek megakadályozása. Egy megosztás is sokat érhet!

Megkárosította a szolgáltatót – vádemelés a vége

Megkárosította a szolgáltatót – vádemelés a vége

2024. már. 23.

Több hónap alatt összesen 730 ezer forinttal károsította meg az egyik távközlési szolgáltató céget az a férfi, aki ellen csalás miatt emeltek vádat a napokban. Adathalászattal kezdődött, értesült a DO.