Labdarúgás: megállíthatatlanok a hölgyek

doszerk - 2015. június 16. 9:56

Kétgólos győzelmet aratott a Komárom elleni döntőben, így megnyerte a megye I-es együttesek számára kiírt kupasorozatot a Baracs SE női labdarúgó csapata. A döntőt Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban játszották a baracsiak, amely hatalmas élményt nyújtott a női labdarúgóknak.

A Megye I-es női labdarúgók számára kiírt kupa célja az volt, hogy az ebben a bajnokságban játszó csapatok minél több tétmeccsen léphessenek pályára. A szövetség számítása be is jött, hiszen nagyszerű összecsapásokat hozott a három megyét - Komárom-Esztergom, Veszprém és Fejér – megmozgató esemény. Ebben szerepelt Baracs női gárdája is, akiket Horváth Zoltán edző egészen az aranyéremig vezetett:

- Óriási fegyvertényt hajtott végre azzal csapatom, hogy nagyszerű játékkal, veretlenül nyerte meg a Magyar Kupa Fejér Megyei döntőjét. A selejtezőben olyan együttesek ellen arattunk sikert, mint a Tatabánya, akiket hazai pályán gyűrtünk le, majd idegenben, a Nádasladányt legyőzve jutottunk tovább. Ezt követően Csetényre, a tavalyi bajnokhoz utaztunk, ahol nagy erőfeszítések árán kiharcoltuk a döntőbe jutást, melyet Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban rendeztek. A helyszín olyan hatással volt a lányokra, hogy a mérkőzés előtt igazából nem is kellett nekik sok mindent mondanom. Itt a Komárom várt ránk, akik ellen jó játékkal, a mérkőzést végig kezünkben tartva, a hosszabbítást követően 4-2-re győztünk, így elhódítva az először kiírt kupát. Ezzel a kupasorozatnak és a bajnokságnak is vége van. Most jól jön majd a nyári szabadság, hiszen a lányok az egész szezonban kifejezetten jól dolgoztak.

-Szárszó Lajos-

A rovat további hírei: Sport

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.