Magasföldi József a DPASE csapatánál folytatja

doszerk - 2015. június 26. 15:42

Gólerős, rutinos csatárt igazolt a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata. Magasföldi József ma írta alá hároméves szerződését együttesünkkel.

Az NB I-ben 219-szer pályára lépett, és 47 gólt lőtt 30 éves, 181 centiméter magas csatárral erősített a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata Magasföldi József személyében. A dégi fiatalember pályafutása Székesfehérvárról indult, majd a Slovan Liberecben eltöltött időszak után, ahol bajnoki címet nyert, az FC Sopronhoz került. Ezt követően a Kispest és a Siófok érintésével szerződött Zalaegerszegre, majd 2010-ben Paksra, ahol két góljával nagyban hozzájárult csapata Ligakupa győzelméhez. Az UE Santa Coloma ellen góllal mutatkozott be az Európa-ligában. Innen Gyirmótra távozott, ahol csapata alapemberének számított, hiszen minden találkozón szerepelt. Többek között Csehi Tamással együtt a Magyar U21-es válogatottnak a tagja volt. A Dunaújvárossal hároméves megállapodást kötött.

A Dunaújváros PASE játékosa nagy örömmel szerződött új csapatába, ahol egy szimpatikus közösségnek lehet a tagja, ráadásul egy olyan csapat játkosaként, melynek elképzelései megegyeznek a 30 éves csatár felfogásával is.
- Nagy öröm, hogy Dunaújvárosba szerződhetek, hiszen Fejér megyei, a Videotonban nevelkedett játékosként ez számomra olyan, mintha hazaérkeztem volna. Az pedig különösön jó, hogy egy nagyszerű, a csapategységben mindig erős, számomra szimpatikus közösségnek lehetek a tagja. Dobos Barna ügyvezető igazgatóval többször egyeztettem, ahol azt tapasztaltam, hogy olyan fejlődési irányt mutató egyesület kialakítása a cél, amely elképzelés teljesen azonos az én felfogásommal. Nagyon fontos, hogy tapasztalatommal segítsem a Dunaújvárost és annak minden fiatal játékosát. Hiszem, hogy a személyes példamutatásnál nincs jobb, így arra törekszem, hogy ennek megfeleljek.

Ebben a csapatban olyan kitűnő játékosok szerepelnek, szerepeltek, mint Böőr Zoltán, vagy Milinte Árpád, és még sorolhatnám a neveket, akik játéktudásukkal, emberségükkel az elmúlt három év alatt rengeteget tettek ezért a közösségért. Én nem vagyok bonyolult ember, így a beilleszkedéssel biztosan nem lesz problémám. Ezt tapasztaltam az első edzést követően is, ahol ismét találkozhattam azokkal a játékostársaimmal, köztük Vaskó Tamással, vagy Csehi Tamással és Eppel Mártonnal, akikkel a korosztályos válogatottban és a Paksban is együtt játszottam. A Dunaújvárossal három éves megállapodást kötöttem, melyből látszik, hogy mind a vezetőségnek, mind nekem komoly elképzeléseim vannak a jövőt illetően.

A rovat további hírei: Sport

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

Kovács-Seres Hunor újra nemzetközi mezőnyben bizonyíthat

2024. máj. 17.

Olaszországban, Piombinoban ugrik tengerbe a DKSE úszója, Kovács-Seres Hunor az Európa Kupa első fordulójában.

Tapadnak az éllovasra

Tapadnak az éllovasra

2024. máj. 17.

Háromgólos hátrányból fordítva aratott sikert a Hangover gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar osztályának csütörtöki fordulójában.

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

DSTV: egykori legendát fogadtak

DSTV: egykori legendát fogadtak

2024. máj. 15.

Továbbra is aktív Dunaújvárosban a Senior Klub. A közösség a legutóbbi találkozójára is egy egészen különleges vendéget hívott meg: Csepecz Ferenc Dunaújváros Sportjáért-díjas labdarúgó, a Sztálinvárosi Vasas egykori játékosa mesélt a pályafutásáról, élményeiről. Hangkép.

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".