Eltűnt férfit kerestek - megtalálták!

2015. július 12. (vasárnap) 16:46 - doszerk

A Béke térről tűnt el még szombaton délelőtt a 27 éves Hegedűs János, akit minden lehetséges eszközzel keresett családja. Szerencsére ma késő délután előkerült!

Eltűnés miatt keresi családja Hegedűs János dunaújvárosi lakost, tudtuk meg a fiatalember kétségbeesett nővérétől. Mint azt Hegedűs Mónika érdeklődésünkre elárulta, 27 éves testvére a Béke téren tűnt el még szombaton délelőtt, s azóta nem adott információt magáról. Családja már az összes ismerősét végigjárta, de egyelőre nem akadtak a nyomára, Eltűnésekor sötétkék Adidas férfi pólót, zöldes rövidnadrágot és kék papucsot viselt. Aki esetleg látta, vagy tud róla bármilyen információval szolgálni, az hívja a +36-70/4286229-es telefonszámot.

Friss!

Szerencsére örömteli hírrel tudjuk megnyugtatni olvasóinkat Hegedűs Jánossal kapcsolatban: percekkel ezelőtt kereste meg ugyanis szerkesztőségünket Hegedűs Mónika, aki beszámolt arról, hogy öccse épen, egészségesen került elő ma késő délután.

A rovat további hírei: Sziréna

Közlekedés: bringás baleset a Tűzálló úton

Közlekedés: bringás baleset a Tűzálló úton

2020. február 26. (szerda)

Könnyű sérülést szenvedett az a 18 éves fiatal, aki kerékpárjával egyszerre volt okozója és áldozata egy balesetnek a Tűzálló úton kedden délután. Figyelmetlenség, esés, mentők, kórház.

Emberölési kísérlet miatt nyomoztak!

Emberölési kísérlet miatt nyomoztak!

2020. február 22. (szombat)

A Fejér megyei nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát, amelyet egy újszentmargiti férfival szemben folytattak.

Lánglovagok: három tűzoltóval gyarapodik az állomány!

Lánglovagok: három tűzoltóval gyarapodik az állomány!

2020. február 18. (kedd)

Hat új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát Fejér megyében a napokban. Közülük hárman a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába kerültek, derül ki a megyei katasztrófavédelmi főigazgatóság kommunikációs szolgálatának összegzéséből. 

Rendőrség: a szépkorúak védelmében – városunkban is!

Rendőrség: a szépkorúak védelmében – városunkban is!

2020. február 16. (vasárnap)

A város több pontján hívták fel a figyelmet a rendőrök a trükkös csalók "unokázós" módszerére tegnap. Nem véletlenül: az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint idős személyeket csalók próbáltak meg tévedésbe ejteni, értesült a DO.

Idén is lesz alkotói pályázat

Idén is lesz alkotói pályázat

2020. február 14. (péntek)

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2020-ban immáron hetedik alkalommal hirdet alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak.

Rendőrség: kocsikat rongált, de rajtavesztett

Rendőrség: kocsikat rongált, de rajtavesztett

2020. február 12. (szerda)

Tetten érték és a helyszínen elfogták a rendőrök azt a férfit, aki kocsikat rongált meg a Lajos király körúton hétfőn este. Három esettel gyanúsítják.

Dunaújvárosi tűzoltókat is bevetettek a szélvihar után

Dunaújvárosi tűzoltókat is bevetettek a szélvihar után

2020. február 11. (kedd)

Tetőket rongált meg, fákat csavart ki az orkán erejű szél Fejér megye déli részén hétfőn – a Ciara hurrikán okozata viharkárok elhárításába a dunaújvárosi tűzoltókat is bevetették, értesült a DO.