Két embert ütött le - balhé egy Szórád Márton úti trafikban

2015. augusztus 28. (péntek) 8:42 - doszerk

Nem hivatalos információink szerint egy férfi leütötte a Szórád Márton úti trafik alkalmazottját és bántalmazott még egy személyt az üzletből kifelé jövet. A korábbi információkkal ellentétben rablás nem történt!

Kirabolták a Zöld SZTK melletti trafikot nem sokkal nyolc óra után, kapta a riasztást szerkesztőségünk. A beérkező helyszíni információk ellentmondásosok voltak: volt aki rablásról és volt aki bántalmazásról számolt be, mi megpróbáltunk rendet vágni a hírek és álhírek rengetegében.

A rendőrség hivatalosan annyit közölt a DO-val, hogy valóban jogsértés történt a Szórád Márton úti trafikban, a helyszínelés és a nyomozás folyamatban van, bővebbet egyelőre nem tudnak mondani.

Nem hivatalos forrásból azt tudtuk meg, hogy egy férfi ment be az üzletbe, ahol leütötte az ott dolgozó alkalmazottat, de rablást nem követett el. A boltból kifelé menet egy másik idős személlyel is atrocitásba került.

A DO úgy tudja, hogy a második sértettet reggel 8 óra tájban arra vitte az útja és segélykiáltásokra lett figyelmes, de nem látott senkit az utcán, viszont a trafikból előlépett egy középkorú férfi  - akinél szemmel láthatóan nem volt semmi, tehát vélhetően nem lopott -  aki ezt az idős nénit tenyérrel fejbe vágta, akinek leesett a szemüvege és megszédült. Őt a mentősök bevitték a kórházba, komolyabb baja hála Istennek, nem esett.

A rendőrség dolgozik, várjuk tőlük a végleges, hivatalos közleményt.

 

A rovat további hírei: Sziréna

Közlekedés: baleset az M6-oson - torlódás Iváncsánál

Közlekedés: baleset az M6-oson - torlódás Iváncsánál

2019. december 09. (hétfő)

Baleset történt az M6-os autópálya Budapest irányába vezető oldalán Iváncsánál ma délelőtt. A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket az esetről, de az érintett útszakaszon torlódásra készülhetnek az autósok.
 

Körözöttet fogtak a rendőrök

Körözöttet fogtak a rendőrök

2019. december 08. (vasárnap)

Az 57 éves férfi ellen a Kecskeméti Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.

Ittas vezetőt fogtak a rendőrök

Ittas vezetőt fogtak a rendőrök

2019. december 01. (vasárnap)

Hiába volt eltiltva a vezetéstől, ittasan ült kormány az a 61 éves baracsi férfi, akit szombaton kaptak el a dunaújvárosi rendőrök.

Halál lett a "tréfából"

Halál lett a "tréfából"

2019. november 30. (szombat)

Gondatlan emberöléssel gyanúsítanak három nagylóki férfit, akik csütörtök éjszaka szigetelőszalaggal megkötöztek és a hidegben magára hagytak egy ittas embert - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szombat reggel a rendőrség oldalán.

Kétszer annyi a lakástűz az adventi időszakban

Kétszer annyi a lakástűz az adventi időszakban

2019. november 30. (szombat)

Advent idején kétszer annyi lakás gyullad ki, mint az év más időszakaiban, pedig kis odafigyeléssel megelőzhetők lennének ezek a tüzek - közölte Mukics Dániel, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Baleset a város határában

Baleset a város határában

2019. november 28. (csütörtök)

A baleset a 6-os főút és a 62-es főút találkozásánál lévő körforgalomban történt. Összeütközött két személyautó csütörtök délután Dunaújváros határában, a 6-os főút és a 62-es főút találkozásánál lévő körforgalomban. A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Eltűnt egy dunaújvárosi fiatal lány

Eltűnt egy dunaújvárosi fiatal lány

2019. november 27. (szerda)

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözési számon eljárást folytat Nárai Alexa eltűnése ügyében, ehhez kérik a lakosság segítségét.