Két embert ütött le - balhé egy Szórád Márton úti trafikban

2015. augusztus 28. (péntek) 8:42 - doszerk

Nem hivatalos információink szerint egy férfi leütötte a Szórád Márton úti trafik alkalmazottját és bántalmazott még egy személyt az üzletből kifelé jövet. A korábbi információkkal ellentétben rablás nem történt!

Kirabolták a Zöld SZTK melletti trafikot nem sokkal nyolc óra után, kapta a riasztást szerkesztőségünk. A beérkező helyszíni információk ellentmondásosok voltak: volt aki rablásról és volt aki bántalmazásról számolt be, mi megpróbáltunk rendet vágni a hírek és álhírek rengetegében.

A rendőrség hivatalosan annyit közölt a DO-val, hogy valóban jogsértés történt a Szórád Márton úti trafikban, a helyszínelés és a nyomozás folyamatban van, bővebbet egyelőre nem tudnak mondani.

Nem hivatalos forrásból azt tudtuk meg, hogy egy férfi ment be az üzletbe, ahol leütötte az ott dolgozó alkalmazottat, de rablást nem követett el. A boltból kifelé menet egy másik idős személlyel is atrocitásba került.

A DO úgy tudja, hogy a második sértettet reggel 8 óra tájban arra vitte az útja és segélykiáltásokra lett figyelmes, de nem látott senkit az utcán, viszont a trafikból előlépett egy középkorú férfi  - akinél szemmel láthatóan nem volt semmi, tehát vélhetően nem lopott -  aki ezt az idős nénit tenyérrel fejbe vágta, akinek leesett a szemüvege és megszédült. Őt a mentősök bevitték a kórházba, komolyabb baja hála Istennek, nem esett.

A rendőrség dolgozik, várjuk tőlük a végleges, hivatalos közleményt.

 

A rovat további hírei: Sziréna

Közlekedés: nagy csatt a horrorkereszteződésben

Közlekedés: nagy csatt a horrorkereszteződésben

2020. január 10. (péntek)

Alig múlhat el hónap baleset nélkül a város egyik legneccesebb kereszteződésében - a Római körút és a Martinovics utca metszéspontjában egy furgon és egy személyautó ütközött ma délelőtt.

Eltűnés miatt keresik Alexát!

Eltűnés miatt keresik Alexát!

2020. január 08. (szerda)

Két hónapon belül immár másodszorra adtak ki körözést a dunaújvárosi rendőrök, a lakosság segítségét kérik egy 15 éves fiatal, Nárai Alexa eltűnése ügyében. Láttad? Tudsz róla? Jelentkezz, de már egy megosztás is segíthet! 
 

Rendőrség: három nap, két elfogás

Rendőrség: három nap, két elfogás

2020. január 06. (hétfő)

Szép sorozatot produkáltak a rendőrök a dunaújvárosi kapitányság illetékességi területén: két elfogás színesíti a hét vége eseménynaptárát. Még pénteken egy tatabányai férfit csíptek el Nagyvenyimen, vasárnap egy helyi lakost fogtak el Előszálláson – ellene éppen a dunaújvárosiak adtak ki elfogatóparancsot, értesült a DO.

Rendőrség: elfogták a kocsirongálót!

Rendőrség: elfogták a kocsirongálót!

2020. január 04. (szombat)

Rendőrkézre került az a 31 éves férfi, aki három személyautó oldalüvegét törte be a városban szeptemberben és októberben. A zsaruk többrendbeli rongálás vétség elkövetése miatt hallgatták ki a gyanúsítottat, értesült a DO.

Gyújtogatás okozta a gumis műhely és több lakás leégését!?

Gyújtogatás okozta a gumis műhely és több lakás leégését!?

2020. január 03. (péntek)

A városban több zuhanyhíradós történet kering a biztosítási csalástól az ingatlan adás-vételével kapcsolatos elszámolási vitáig. Egy biztos: a rendőrség  rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a csütörtök hajnali, brutálisan pusztító tűzeset kapcsán, értesült a DO.

Lánglovagok: gumis műhely és több lakás égett ki az Álmos utcában

Lánglovagok: gumis műhely és több lakás égett ki az Álmos utcában

2020. január 02. (csütörtök)

Több lakás is károsodott abban a tűzesetben, amely során kiégett egy autógumi-szerelő műhely az Álmos utcában ma reggel. A tűzeset nagyságára jellemző, hogy a dunaújvárosi lánglovagok mellett további négy városból érkeztek tűzoltók a helyszínre. Címszavas összegzés és döbbenetes képek a hajtás után.
 

Véradók: remek évzáró, remek évnyitó – és további alkalmak itt!

Véradók: remek évzáró, remek évnyitó – és további alkalmak itt!

2020. január 02. (csütörtök)

Az óesztendő utolsó napján 60, míg ma 22 véradó hozott áldozatot mások egészsége oltárán a Vérellátóban. Összeállításunkban a hónap további alkalmait is felsoroljuk – ments meg három életet a hajtás után!