Két embert ütött le - balhé egy Szórád Márton úti trafikban

2015. augusztus 28. (péntek) 8:42 - doszerk

Nem hivatalos információink szerint egy férfi leütötte a Szórád Márton úti trafik alkalmazottját és bántalmazott még egy személyt az üzletből kifelé jövet. A korábbi információkkal ellentétben rablás nem történt!

Kirabolták a Zöld SZTK melletti trafikot nem sokkal nyolc óra után, kapta a riasztást szerkesztőségünk. A beérkező helyszíni információk ellentmondásosok voltak: volt aki rablásról és volt aki bántalmazásról számolt be, mi megpróbáltunk rendet vágni a hírek és álhírek rengetegében.

A rendőrség hivatalosan annyit közölt a DO-val, hogy valóban jogsértés történt a Szórád Márton úti trafikban, a helyszínelés és a nyomozás folyamatban van, bővebbet egyelőre nem tudnak mondani.

Nem hivatalos forrásból azt tudtuk meg, hogy egy férfi ment be az üzletbe, ahol leütötte az ott dolgozó alkalmazottat, de rablást nem követett el. A boltból kifelé menet egy másik idős személlyel is atrocitásba került.

A DO úgy tudja, hogy a második sértettet reggel 8 óra tájban arra vitte az útja és segélykiáltásokra lett figyelmes, de nem látott senkit az utcán, viszont a trafikból előlépett egy középkorú férfi  - akinél szemmel láthatóan nem volt semmi, tehát vélhetően nem lopott -  aki ezt az idős nénit tenyérrel fejbe vágta, akinek leesett a szemüvege és megszédült. Őt a mentősök bevitték a kórházba, komolyabb baja hála Istennek, nem esett.

A rendőrség dolgozik, várjuk tőlük a végleges, hivatalos közleményt.

 

A rovat további hírei: Sziréna

Lánglovagok:  az ünnepi időszakban is érdemes vigyázni!

Lánglovagok: az ünnepi időszakban is érdemes vigyázni!

2020. április 09. (csütörtök)

Bár dunaújvárosi bevetésről ma éppen nem érkezett jelentés, de felhívással fordult a nyilvánossághoz a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószolgálata. Nincs nap szabatéri tűz nélkül – érdemes vigyázni!

Végzetes ütközés a 6-os főúton

Végzetes ütközés a 6-os főúton

2020. április 08. (szerda)

Halálos kimenetelű közlekedés baleset történt a 6-os főúton: két autó ütközött frontálisan Iváncsánál, az egyik kocsi 51 éves utasa vesztette életét, értesült a DO. A forgalom csak késő estére állt helyre a főút balesetben érintett szakaszán.
 

Rendőrkézen az autóbuszfeltörők

Rendőrkézen az autóbuszfeltörők

2020. április 07. (kedd)

Lopás vétség gyanújával kezdtek eljárást két 15 éves fiatal ellen a dunaújvárosi rendőrök: a kamaszok egy autóbuszt törtek fel Adony külterületén – és mindent vittek, amit értékesnek véltek.

Szirénapróbák hétfőn

Szirénapróbák hétfőn

2020. április 05. (vasárnap)

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba április 6-án, hétfőn.

Közlekedés: lankadt a figyelem, baleset a vége

Közlekedés: lankadt a figyelem, baleset a vége

2020. április 05. (vasárnap)

Figyelmetlenül vezette gépjárművét, letért a 6-os útról Rácalmás határában egy helybéli férfi, és kocsijával a vízelvezető árokba hajtott. A rendőrség figyelmeztet.

Rendőrség: eltűnés miatt keresik Dorinát

Rendőrség: eltűnés miatt keresik Dorinát

2020. április 04. (szombat)

Körözési eljárást kezdett a dunaújvárosi rendőrség a képen látható Kerpács Dorina eltűnése miatt: a 16 éves perkátai lány csütörtök óta nem ad életjelet magáról. Ha láttad, tudsz róla, jelentkezz!

Tűzoltók segítettek a felborult kocsin Kulcson

Tűzoltók segítettek a felborult kocsin Kulcson

2020. április 03. (péntek)

Dunaújvárosi tűzoltók avatkoztak be annál a balesetnél, amely során felborult egy autó Kulcson: a keddi esemény nyomán egy családi ház kerítése is megrongálódott, értesült a DO.